Teaser

DE 5 BH’S DIE ELKE VROUW MOET HEBBEN

De keuze van je bh hangt vaak af van je kledingkeuze. Welke bh past bij dat mooie jurkje en wat moet je nou onder dat nieuwe topje aan? Met deze tips hoef je nooit meer te twijfelen over je bh keuze.
Teaser

BASIC

Een comfortabele, simpele bh die je het liefst iedere dag zou willen dragen. De basic bh past onder bijna alle kleding en zit erg prettig. De basic bh is een must have in iedere lingerielade, kies je voor een naadloos model, een voorgevormde beugel bh of juist voor een push-up? Kies het type waar jij je het prettigst in voelt.

Bekijk alle basic bh's>
Teaser

KANT

Kant is niet alleen super vrouwelijk en sexy, het is ook een genot om te dragen. Het lichte, ademende materiaal voelt prettig aan en door de artistiek geweven draden ziet het er ook nog eens prachtig uit. Kant doet chique aan maar is toch betaalbaar. Bekijk hier onze collectie kanten lingerie.

Bekijk alle kanten bh's >
Teaser

BALCONETTE

Bij een balconette bh worden de borsten vanaf de beugel omhoog geduwd. Hierdoor krijgen je borsten een mooie volle vorm. De balconette bh is wat dieper uitgesneden dan een bh met een volledige cup. Hierdoor past deze perfect onder kleding met een lagere halslijn. De schouderbandjes van deze bh’s zijn meer aan de zijkant bevestigd.

Bekijk alle balconette bh's >
Teaser

STATEMENT

De statement bh, oftewel een bh die gezien mag worden. Een bh met een bijzondere achterkant, extra mooi kant of een bh met verschillende spannende bandjes. Draag je statement bh onder een licht transparante top voor een extra sexy en verleidelijke uitstraling. Hiermee zul je zeker een statement maken!

Bekijk alle statement bh's
Teaser

BRALETTE

Een bh zonder beugel, comfortabel en heerlijk zacht. Je kunt deze bh prima dragen als je geen behoefte hebt aan extra ondersteuning. Heb je toch behoefte aan een beetje ondersteuning? Kies dan een bralette met een busteband. De busteband geeft lichte ondersteuning maar voelt toch nog lekker comfortabel.

Bekijk alle bralette bh's>