Teaser

De Bye Bra

De Bye Bra; een van onze beste zelfklevende bh’s. De Bye Bra zorgt voor een fantastisch resultaat en is zeer gemakkelijk aan te brengen. Hieronder vind je alle info over deze plak bh.

Waarom?

Wil je niet dat je bh doorschijnt door je mooie nieuwe jurkje? Of heb je net een mooi topje met open rug en wil je graag je bh-bandjes verbergen? Kies dan voor de Bye Bra, deze zorgt voor hetzelfde resultaat als een gewone bh maar dan zonder al die bandjes.

Wat zijn Bye Bra plak bh-stickers?

Door de Bye Bra worden de borsten van bovenaf gelift. Dit zorgt voor een verbluffend resultaat. Door de twee aparte stickers heb je geen verbinding tussen de borsten zoals je bij de siliconen plak bh vaak wel ziet. De Bye Bra wordt bevestigd met speciale 3M tape, een zeer veilig en huidvriendelijke tape die ook in ziekenhuizen veelvoudig wordt gebruikt.

Door de stevige tape kun je de borsten vele centimeters corrigeren en liften, het materiaal is erg dun en valt daarom niet op onder je kleding. Doordat de 2 stickers afzonderlijk geplakt worden, kun je bijvoorbeeld ongelijke borsten gemakkelijk corrigeren. Voor de Bye Bra geldt het one-size-fits-all principe.

Inclusief tepelbedekkers

Tepelbedekkers beschermen je tegen onverwachts harde tepels. De tepelbedekkers worden bij de aankoop van de Bye Bra standaard meegeleverd.

Voordelen

Zoals eerder al gezegd is de bye Bra de ideale oplossing als je kleding niet je bh bandjes niet kunnen bedekken. De Bye Bra is echter ook waterproof en daarom ideaal om onder je badkleding te dragen. Je borsten zullen er steviger uit zien en jij zult je zelfverzekerder voelen. Doordat je Bye Bra erg dun is en natuurlijk aanvoelt, vergeet je binnen enkele minuten dat je de Bye Bra draagt.
Teaser

Hoe werkt het?

Stap-voor-stap instructies Voordat je de Bye Bra opplakt is het verstandig om alle huidverzorgingsproducten en crème van de borsten te verwijderen. Zorg dat de borsten goed droog zijn. Water, zweet en creme zorgen er namelijk voor dat de stickers minder goed zullen plakken.


STAP 1

Verwijder de folie aan de onderkant van de sticker. Probeer de sticker niet aan te raken, zodat de sticker optimaal blijft plakken. Zorg er ook voor dat de sticker niet dubbelvouwt.
Teaser

STAP 2

Plak de sticker aan de bovenkant van de borst, vlak boven de tepel. Het witte gedeelte met de beschermfolie zit nu aan de bovenkant.
Teaser

STAP 3

Verwijder nu ook de folie aan de bovenkant. Probeer weer de sticker niet aan te raken, zodat deze optimaal blijft plakken.
Teaser

STAP 4

Je kunt nu de sticker omhoog trekken, je merkt direct dat de borst gelift wordt. Er zal een rimpel ontstaan omdat de borst omhoog getrokken wordt. Plak de sticker vast op de gewenste plaats maar zorg er wel voor dat het comfortabel voelt en er natuurlijk uitziet.
Teaser

STAP 5

Herhaal de stappen 1 t/m 4 bij de andere borst en zorg ervoor dat de twee borsten netjes gelijk en naast elkaar ‘uitgelijnd’ zijn.
Teaser

STAP 6

Je kunt ervoor kiezen om de Bye Bra los op te plakken of tepelbedekkers te gebruiken. Kies je ervoor om ook de tepelbedekker op te plakken, verwijder dan eerst de folie voordat je ze opplakt. Bekijk alle Bye Bras >
Teaser

Gebruik de Bye Bra niet als je:

  • Een gevoelige of geïrriteerde huid hebt

  • Littekens hebt op de plekken waar de sticker bevestigd dient te worden..

Teaser