Teaser

EEN SEXY DECOLLETÉ

Een sexy decolleté, het mooiste sieraad dat er is. Je blouseje net iets verder open of een jurk met een prachtige V-hals. Super sexy én vrouwelijk. Heb je geen mooi decolleté? Lees dan snel verder, hieronder verschillende tips!

Tips voor een mooie huid en sexy decolleté
Teaser

Drinken

Water heeft verschillende functies in ons lichaam, het zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd, maar ook voor hydratatie van de huid. Drink dus zo’n twee liter water per dag. Zo wordt je huid elastische en krijgt het een frisse uitstraling. Ook nog eens super gezond!
Teaser

Scrubben

Een vermoeide en slecht verzorgde huid ziet er vaak wat verouderd uit. Door de dode huidcellen te verwijderen zal je huid weer gaan glanzen en zijdezacht aanvoelen. Kies voor een goede verzorgende scrub of maar deze zelf door grof zeezout te vermengen met olijfolie. Zachtjes inwrijven en afspoelen met lauw water. Je huid ziet er weer uit als nieuw.
Teaser

Smeren

De huid rondom de hals is erg dun en daardoor extra gevoelig. Hierdoor kan de huid eerder gaan rimpelen. Gebruik daarom een vocht inbrengende crème of serum.
Teaser

Beschermen

Kijk ook uit in de zon! Door de Uv-stralen zal de huid uitdrogen en verkleuren. Ook heb je verhoogde kans op ouderdomsvlekken. Smeer je hals en borst daarom goed in met een hoge factor zonnebrandcrème.
Teaser

Olie

Een voedende olie maakt de huid niet alleen glanzend en zacht, het zorgt er ook voor dat de huid niet slap wordt. Kies voor een anti-striae olie (vaak gebruikt door zwangere vrouwen) Deze olie bevat goede voedende bestanddelen die de huid elastisch maken en de veerkracht van de huid vergroten.
Teaser

Sport bh

Bescherm je borsten tijdens het sporten door een sport bh te dragen. Wanneer je dit niet gebruikt zal het borstweefsel beschadigen door het intensieve bewegen. Dit kan op lange termijn scheurtjes in het weefsel teweer brengen. Investeer in een goede sport bh om dit te voorkomen.
Teaser

Sexy lingerie

Iedere vrouw verdient sexy lingerie. Kies voor een mooie bh die bij jouw borsten passen om het decolleté zo goed mogelijk uit te laten komen.

Welke decolleté bh past bij mij?

Bij ieder borsttype past een andere bh. Hoe is de volheid van je borsten verdeeld? En hoeveel ruimte zit er tussen je borsten? Het zijn belangrijke punten om rekening mee te houden bij het kiezen van een bh. Wil je meer weten over de verschillende vormen borsten? Lees dan de pagina
‘’Christine’s ultimed bra guide’’
Teaser

Push-up BH

Deze bh heeft een liftend effect. Een Push-up of maximizer bh liften je borsten en doen je borsten groter lijken. De Push-up bh zorgt voor een mooi, vol decolleté.
Bekijk alle push-Up BH's >
Teaser

Push-up balconette BH

Bij een balconette bh worden de borsten vanaf de beugel omhoog geduwd. Hierdoor krijgen je borsten een mooie volle vorm. Er zijn balconette bh’s met extra vulling onderin, de zogenaamde push-up balconette. De push-up balconette bh zorgt voor een mooi natuurlijk decolleté.
Bekijk alle balconette BH's >
Teaser

Grote maten BH

Vrouwen met vollere borsten hebben een bh nodig die voldoende steun geven. De grote cupmaten bh’s zijn extra verstevigd door brede bandjes en zijpanden. In deze categorie hebben we veel verschillende typen bh’s. Bekijk hier onze collectie. Bekijk alle grote maten BH's >
Teaser Bekijk alle grote maten BH's >

Welke decolleté bh past bij mij?

Kies voor een spannende avond bijvoorbeeld een bh die een mooi diep decolleté creëert. Voor een zakelijke afspraak kies je bijvoorbeeld een bh die een natuurlijker decolleté geeft. Het belangrijkste is: draag waar jij je het prettigst in voelt. Bekijk alle BH's >