Winkelmandje

Jarretel kousen

28 Producten gevonden
Aantal:
Sorteer op:
Filters
Filters

Jarretelkousen

Jarretelkousen zijn lange kousen die worden gedragen in combinatie met een jarretel. De meeste jarretelkousen komen tot over de knie, ter hoogte van het midden van de bovenbeen. De kousen worden vastgemaakt aan de jarretel, zodat ze op hun plek blijven zitten. Jarretel kousen hebben een verleidelijke uitstraling, omdat een deel van de benen bloot zijn. Benieuwd naar deze jarretelkousen? Bekijk dan ons assortiment!

Wat zijn jarretels?

Jarretels zijn een soort gordels die om de middel worden gedragen om de kousen hoog te houden. Jarretels worden meestal gedragen over het ondergoed, maar veel vrouwen vinden het handiger om hun jarretel onder hun ondergoed te dragen, omdat dit op de toilet handiger is. Veel jarretels worden op de heup gedragen, terwijl anderen meer geschikt zijn voor om de middel. Jarretels zijn vaak gemaakt van kant, dat zorgt voor een sensuele uitstraling. Een jarretel kan gesloten worden met een haak- en oogsluiting aan de achterkant. Daardoor weet je dat de jarretel goed op de plek blijft zitten.

Hoe maak je de jarretel vast aan de kousen?

De jarretel is een gordel die om de middel wordt gedragen. Aan de onderkant van de jarretel hangen zowel aan de voor- en achterkant koordjes waar de kousen aan vastgemaakt kunnen worden. Aan de koordjes zitten namelijk clipjes die je vastzet aan de bovenkant van de kousen. Daarmee ben je verzekerd dat je kousen te allen tijde blijven zitten.

Verschil tussen jarretelkousen en hold ups

Jarretel kousen hebben veel weg van hold ups, maar toch is één verschil erg groot: hold ups blijven zitten door een siliconen band terwijl jarretelkousen niet blijven zitten zonder jarretel. Veel vrouwen zijn bang dat de kousen afzakken en kiezen daarom voor de jarretel kousen, omdat ze hierbij zeker weten dat de kousen stevig blijven zitten.

Ons assortiment jarretelkousen

In ons assortiment vind je jarretel kousen in diverse stijlen. Daardoor kun je kiezen uit jarretelkousen met een kanten rand, visnet jarretelkousen en jarretelkousen met een doorlopende naad. Uiteraard kun je ook kiezen voor de kleur die jij mooi vindt. Je zult al snel zien dat de meeste jarretelkousen in ons assortiment een zwarte kleur hebben. Maar voor de echte verleidelijke look kies je voor jarretelkousen in een rode kleur.

Jarretelkousen zijn ideaal wanneer je een jurkje of rokje draagt, omdat je je niet langer druk hoeft te maken over een afzakkende panty. Daarnaast worden jarretelkousen ook vaak in de slaapkamer gedragen als onderdeel van sexy lingerie. Daarmee weet je je partner zeker te verleiden…

Service van Christine le Duc

Wil jij jarretelkousen kopen? Dan is de kans groot dat je bij Christine le Duc kunt slagen. In ons assortiment vind je namelijk verleidelijke en sexy jarretelkousen, die zowel buiten de deur als in de slaapkamer te dragen zijn. Vergeet bij je bestelling ook niet de jarretel te kopen. Want zonder jarretel is de jarretelset niet compleet!

Heb je nog vragen over de jarretelkousen of over sex toys van Christine le Duc? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen je graag meer!

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.