Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
Teaser

FUN FACTORY

Met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van seks toys mag Fun Factory zich expert noemen. Hun handelsmerk: genotsverhogende speeltjes voor singels en voor koppels. Hun forte: de kwaliteit van de gekozen materialen (meestal silicone) en de innovatieve designs en technieken. Met hun vibratoren en dildo’s staan ze met stip op de eerste plaats en met het lanceren van hun pulsatoren zijn ze goed op weg naar dezelfde leiderspositie. Fun Factory heeft alles in eigen hand: ontwerp, productie, kwaliteitscontrole, opslag, verpakking en verzending.

BLACK LINE

Een collectie van luxe vibratoren die net het verschil maken tussen genot en extase. Uitgevoerd in mysterieus zwart met kwalitatief hoogwaardige afwerking.
Teaser

PULSATORS

Innovatieve, ergonomische toys die de stootbeweging van een echte vrijpartij nabootsen en dat op duidelijk merkbare, verschillende snelheden. In het seksspeeltje zit een metalen balletje dat op-en-neergaat en deze beweging komt heel dicht in de buurt van Real Live Sex. Fun Factory heeft 3 pulsatoren ontworpen: Stronic Eins: vaginaal genieten met 10 fluisterstille trilacties. Stronic Drei: genieten van een G-orgasme met 10 fluisterstille trilacties. BiStronic Fusion: de combi van trillingen en pulsaties maken 78 verschillende handsfree sensaties mogelijk.
Teaser

VIBRATORS

Fun Factory vibratoren overtuigen door hun vorm, functionaliteit en vrolijke kleuren! Voor elke smaak en voorkeur is er een geschikte vibrator, handig onderverdeeld in series, zoals DeLuxe Vibes: luxe vibratoren die net het verschil maken tussen genot en extase + Smart Vibes: veelzijdige vibratoren met een krachtige, fluisterzachte motor + Free Vibes: flexibele en discrete vibratoren die uitnodigen tot experimenteren.
Teaser

SMART BALLS

Smart balls van Fun Factory zijn er als solo en als duo design. Door het aanspannen van de intieme spieren rond de Smart Balls train je jouw bekkenbodemspieren. En sterke vaginaspieren geven meer gevoel en wrijving tijdens de vrijpartij, dus meer genot. Regelmatig oefenen met Smart Balls bevordert de gevoeligheid van de vagina waardoor een intenser orgasme mogelijk is. En het dragen van Smart Balls verhoogt de seksuele bewustheid.
Teaser

ANAL TOYS

Anale stimulatie is spannend, zowel voor hem als voor haar. Fun Factory heeft de mooie lijn voor anale stimulatie ook onderverdeeld in dezelfde series: Strong, Deluxe, Smart, Stubs, CoupleTOYS. Hardlopers in dit assortiment zijn de Bootie (in drie maten!), de B-Balls en de Flexi Felix.
Teaser

MEN TOYS

Fun Factory weet dat de meeste mannen geïnteresseerd zijn in seks of in technologie of een combinatie van beide. En daar hebben ze op ingespeeld: hun prostaatstimulatoren zijn technische hoogstandjes met een perfect ergonomisch design. De innovatieve eikel masturbator evenaart de meest professionele en sappige blowjob.