Winkelmandje

Love balls & eitjes

53 Producten gevonden
Aantal:
Sorteer op:
Filters
Filters

Love balls

Love balls zijn voor vaginaal gebruik bedoeld. De balletjes hebben ontzettend veel benamingen, zoals pleasure balls, vagina balletjes, geisha balletjes, Ben Wa balls, love balls en kegelballen. Love balls zijn niet-vibrerend en kunnen heel discreet overdag gedragen worden. Vibrerende eitjes vibreren (zoals de naam al doet vermoeden) wél. Bij Christine le Duc vind je een ruim assortiment love balls en eitjes.

Hoe werken love balls?

Love balls zijn balletjes die je in je vagina stopt. Er zijn diverse soorten love balls, zoals met een koordje of zonder koordje. Love balls kunnen voor een intens genot zorgen. Door loopbewegingen ‘kaatsen’ ze als het ware tegen de binnenkant van je vaginawand en de G-spot. Dit kan een opwindend gevoel geven, maar dat is niet bij iedere vrouw het geval.

De love balls zijn hoofdzakelijk bedoeld om de bekkenbodemspieren mee te trainen. Tijdens het dragen van de love balls moet je namelijk die spieren samentrekken om de balletjes binnen te houden. Het trainen van je bekkenbodemspieren heeft een positief effect op je sexleven. Hoe sterker de spieren zijn, hoe intenser je orgasme is.

Love balls kunnen de hele dag gedragen worden; thuis, op werk, op de fiets… De love balls worden vooral gebruikt op latere leeftijd of na een zwangerschap, omdat dat ervoor kan zorgen dat de bekkenbodemspieren verzwakken. Je plaatst de love balls op de plek waar je ook een tampon zou plaatsen.

Verschil tussen love balls en vibrerende eitjes

Love balls worden vaak verward met vibrerende eitjes. Vibrerende eitjes zijn ook voor vaginaal gebruik bedoel, maar dan mét vibraties. Deze eitjes kunnen perfect gebruikt worden bij een voorspel. Geef de afstandsbediening eens aan je partner. Laat hem of haar de vibraties bepalen. Dit kan ook super spannend zijn als jullie bijvoorbeeld samen een avondje uit zijn.

Diverse soorten love balls

In ons assortiment hebben wij diverse soorten love balls, die allemaal geschikt zijn voor een ander doel. Deze verschillende modellen zijn:
  • Ben Wa ballen: deze twee losse balletjes zijn vaak gemaakt van glas of staal. Omdat het twee losse balletjes zijn, moet je extra hard werken om ze naar elkaar toe te werken. 
  • Kegelballen: deze ballen hebben de vorm van een kegel en zijn gecoat met een laag siliconen. Deze ballen zijn zeer geschikt voor bekkenbodem oefeningen. 
  • Duotone balls: bij deze love toys zijn de balletjes aan elkaar gemaakt door middel van een koordje. De duo balls zijn zeer geschikt voor seksueel genot én het trainen van je spieren. 
  • Magnetische balletjes: deze vagina balletjes zijn zeer geschikt voor beginners. De balletjes trekken automatisch naar elkaar toe, waardoor je minder hard hoeft te knijpen om ze op hun plek te houden. 

Love balls kopen bij Christine le Duc

Wil jij love balls kopen? Bij Christine le Duc vind je een ruim assortiment love balls in diverse vormen en van verschillende materialen. De meeste love balls zijn gemaakt van glas, siliconen of metaal. Heb je vragen over onze diverse love balls? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Christine le Duc. Wij adviseren en helpen je graag.

Heb je moeite met de vagina balletjes inbrengen? Gebruik dan een beetje glijmiddel op het eerste balletje. Gebruik niet te veel, omdat de balletjes dan te glad worden en het lastiger wordt om ze in te houden. Wij raden altijd aan om glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Om de vagina balletjes na gebruik schoon te maken, kun je toy cleaner van Christine le Duc gebruiken. Daardoor kun je zo lang mogelijk nog genieten van je seksspeeltjes. Advies nodig over andere toys zoals dildo's of vibrators? Vraag het ons gerust. Wij geven jou altijd vrouwvriendelijk en persoonlijk advies!

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.