Winkelmandje

BDSM Overige

26 Producten gevonden
Aantal:
Sorteer op:
Filters
Filters
Seksschommel liebesschaukel "De Luxe"
€ 150,00 € 199,00
€ 199,00
Nipplettes
€ 29,99
Sexy nipples
€ 21,99
Body Slide
€ 45,00 € 59,99
€ 59,99
Vaginaal speculum
€ 24,99
Spermstopper
€ 19,99
Naughty Dice
€ 9,99
Nipple Clamp
€ 19,99
Bling Nipple Clips
€ 15,00 € 18,95
€ 18,95
Hoeslaken waterproof bedding king fitted
€ 140,00 € 189,00
€ 189,00
Inflatable love lounger
€ 220,00 € 299,00
€ 299,00

BDSM Toys

BDSM toys zijn seksspeeltjes die gebruikt worden voor BDSM seks. BDSM is een seksuele voorkeur waarbij gebruik gemaakt wordt van aan elkaar opgelegde fysieke beperkingen. Er wordt gespeeld met macht rollen en genoten van intense zenuwprikkels. Ben jij helemaal fan van Fifty Shades of Grey en Fifty Shades Freed? Dan vind je bij Christine le Duc de BDSM toys als tepelklemmen, seksschommels, bondage touwen en bondage tape.

Wat is BDSM?

BDSM is een afkorting van Bondage and Discipline, Dominance and Submission en interpersoonlijke relatievormen en subculturen. Het woord bondage zegt misschien al genoeg. Hierbij gaat het om het verbinden van de bewegingsvrijheid van de partners. Dit gebeurt vaak door middel van een touw, boeien of het dragen van restrictieve kleding. Bij de term discipline gaat het om het geven van opdrachten, eventueel met echte of gespeelde bestraffingen. Dominantie en submissie is het uitoefenen van of zich onderwerpen aan macht. Dit wordt vaak gedaan in de vorm van een rollenspel. En als laatste de term sadomasochisme, wat betekent dat je geniet van het veroorzaken of ondergaan van pijn. Deze termen samen vormen BDSM. BDSM is een seksuele voorkeur die gebruikmaakt van aan elkaar opgelegde fysieke opgelegde beperking, zenuwprikkels en het spelen van een machts rollenspel. BDSM liefhebbers gebruiken vaak seks toys of BDSM toys. Ook wel SM toys, bondage toys, ball toys en nipple toys genoemd.

BDSM toys van Christine le Duc

Ben jij into Bondage en Discipline? Dan ben jij onderdanig of juist meer een meester of meesteres. Bondage en discipline gaat over controle. En die controle oefen je uit met de BDSM toys van Christine le duc. Je kunt je onderdanig opstellen en vast laten binden met handboeien of aan een bondage stoel. Daarnaast kun je verschillende zintuigen weghalen door een blinddoek. Door een zintuig weg te nemen, prikkel je namelijk een ander zintuig meer. Ben je toch meer van de sadisme en masochisme en gericht op pijn? Een sadist is iemand die geniet van het feit dat hij of zij iemand anders pijn doet. Masochisme is dan ook het tegenovergestelde. Dan vind je het juist leuk om pijn te ondergaan. Voor beide terme heeft Christine le Duc verschillende BDSM-toys en SM-toys. Gebruik bijvoorbeeld een tepel klem of penis plug of ga voor een speculum of anus douche.

Houd jij van BDSM toys en erotische spellen? Ga dan voor de Naughty Dice. Dit zijn dobbelstenen die je uitstekend kunt gebruiken in het BDSM spel. Met deze dobbelstenen hoef je niks te zeggen of te vragen; de dobbelstenen geven aan wat je moet doen. Spannend! Naast BDSM attributen is het leuk om tijdens BDSM andere attributen te gebruiken als een vibrator, prostaat vibrator, penis pump, buttplug sets, realistische dildos en vibaratie eitjes. Wil jij helemaal uitpakken? Ga dan voor een sex schommel, wand vibrators, tarzan vibrator of schaamlip spreider.

Service van Christine le Duc

Wil jij een keer BDSM proberen of wil jij hier verder in gaan? Dan heeft Christine le Duc de beste BDSM toys. Of je nu beginner of al langer in het wereldje zit, met de BDSM toys van Christine le Duc kun je genieten van BDSM. BDSM toys kopen? Dat doe je gemakkelijk en snel bij Christine le Duc. Je ontvangt jouw BDSM toys van ons altijd in een discrete verpakking. Wil je jouw partner helemaal verrassen? Koop dan naast een nieuwe BDSM toy ook een spannende lingerie, jarretel setjes en latex kleding bij Christine le Duc. Heb je een vraag over een van de BDSM toys? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.