Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
Teaser

Hoe werken Love Balls en hoe gebruik je ze?


Love balls zijn sinds de fifty shades boeken erg populair. De balletjes worden ook wel; Geisha ballen, pleasure balls, vaginaballetjes, Ben Wa balls of kegelballen genoemd. Wil je meer weten over het gebruik van de balletjes? De werking? De soorten en materialen waarin de Love Balls verkrijgbaar zijn? Hier vind je alle informatie, feiten en tips!


Wat zijn love balls of geisha ballen?

Love balls zijn balletjes die je vaginaal inbrengt. De balletjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en modellen. Zo zijn ze er in glas, siliconen of metaal, los of verbonden met een koortje.

Hoe werken Love balls?

Love balls zijn oorspronkelijk bedoeld om de bekkenbodemspieren te trainen. Daarnaast vergroten ze ook de seksuele beleving. De meeste balletjes zijn voorzien van kleine gewichtjes waardoor de balletjes voortdurend in beweging blijven wanneer je beweegt. Bij beweging voel je de balletjes zachtjes tegen de G-Spot en vaginawand, dit zorgt niet direct voor een orgasme maar wel voor een erotisch opwindend gevoel.

Je kunt de balletjes gebruiken tijdens de seks of gewoon dragen als je thuis of op je werk bent.Let op
Iedere vrouw is anders en kan de Love balls anders ervaren. Sommige vrouwen voelen misschien weinig of niets van het dragen van de balletjes. Hoewel het erotisch gezien dan minder voor jou betekend, is het nog steeds erg goed voor het trainen van de bekkenbodemspieren. Het trainen van deze spieren kunnen vervelende klachten als incontinentie voorkomen.


Tip Wist je dat?
Wil je de Geisha ballen voor het eerst proberen? Kies dan voor de wat lichtere balletjes. Wanneer je, na wat oefening, de balletjes goed in kunt houden kun je kiezen voor een zwaardere variant. .... Veel vrouwen de Pleasure balls overdag inhouden. Waarom? De gedachte dat alleen zij weten dat ze de balletjes dragen, geeft een extra erotisch opwindend gevoel.
Teaser

bekkenbodemspieren trainen

Hierboven werd het al beschreven, de vagina ballen zijn voornamelijk bedoeld om de bekkenbodemspieren te trainen. De spieren trekken samen om de balletjes binnen te kunnen houden. Het trainen van de spiergen hebben uiteindelijk een positieve werking op je seksleven. Het gevoel tijdens de seks wordt intenser, er wordt meer natuurlijk vocht aangemaakt en je orgasme is, met getrainde bekkenbodemspieren, een stuk intenser. Kortom: alleen maar voordelen!


Hoe breng je de balletjes in?

Het antwoord is zo simpel als het lijkt. Duw de balletjes voorzichting de vagina binnen, zoals je dat ook met een tampon doet. Indien het wat stroef of pijnlijk is kun je wat glijmiddel gebruiken. Duw de balletjes net zo diep als een tampon naar binnen zodat de ballen op de bekkenbodemspieren liggen. Je kunt de balletjes natuurlijk ook een beetje verschuiven zodat ze voor jou het prettigst voelen.


Welke Love balls passen bij mij?

Wil je Geisha balls aangeschaffen? Bedenk dan eerst voor welk doel je ze wilt gebruiken. Ga je de balletjes puur erotisch gebruiken of wil jij juist je bekkenbodemspieren trainen. Ben je een beginner? Kies dan voor de lichtere balletjes. Ben je een gevorderde gebruiker? Kies dan de zwaardere variant. Voor beginners is het ook vaak fijner de balletjes te kiezen die aan elkaar verbonden zijn met een koortje, zodat deze gemakkelijk te verwijderen zijn.

Verder zijn zaken als materialen en het formaat van de balletjes belangrijk. Ook hier geldt hoe kleiner hoe beter voor beginners. De grotere kegelballen zijn eerder voor gevorderden:

Teaser

1. Siliconen love balls


De siliconen balletjes voelen zacht aan. Het is een prettige materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Veilig in gebruik en geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker.


Kies voor siliconen love balls als je op zoek bent naar:

Vaginale stimulatie.
G-spot stimulatie.
Training bekkenbodemspieren.
Goede hygiene.

Bekijk alle siliconen love balls >
Teaser

2. Metalen love balls


De metalen Geisha ballen hebben er zeer sterk effect. Hoe klein de balletjes ook zijn. Dit komt door de gewicht – formaat verhouding. Deze balletjes zijn ideaal voor het trainen van de bekkenbodemspieren en erg fijn als inwendige massage.


Kies voor metalen love balls als je op zoek bent naar:

Sterke inwendige massage.
Vaginale stimulatie.
G-spot stimulatie.
Goede hygiene.

Bekijk alle geisha ballen >

De beste geisha ballen voor jou?

Vraag je je af welke Geisha ballen het beste bij jou passen? Lees dan alle bovenstaande informatie nog eens rustig door. Bepaal zelf welk materiaal, model en formaat jij het prettigst vindt.


Wist je dat?
Geisha ballen al eeuwenlang worden gebruikt voor het trainen van de bekkenbodemspieren en natuurlijk ook seksueel genot?