Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling betalen op de volgende manieren:


IdealGratis
PaypalGratis
VisaGratis
MasterCardGratis
Nationale Verwen CadeaubonGratis
Automatische incassoGratis
Acceptgirokaart€ 2,-

Ideal
Betaal je bestelling gemakkelijk met Ideal via jouw vertrouwde internetbetaalomgeving. Bovendien is het veilig omdat je de betaling moet bevestigen met jouw elektronische handtekening. Bij het retourneren van artikelen wordt je terugbetaling automatisch geregeld.

PayPal
PayPal is een online betaalmethode waarmee je gemakkelijk en veilig online betalingen kunt ontvangen. PayPal helpt jouw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Jouw bank- of creditcardgegevens worden alleen door PayPal opgeslagen. Daarom is het bij aankopen met PayPal niet nodig bij iedere transactie opnieuw jouw gegevens via internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Daarnaast maakt dit systeem betalen extra eenvoudig: je betaalt met slechts een paar klikken omdat jouw kaartgegevens gekoppeld zijn aan jouw account - en je deze gegevens dus niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren. Maak gratis een PayPal-account aan en koppel deze aan jouw bankrekening of creditcard. Dan wordt winkelen bij Christine le Duc nog eenvoudiger. Je kunt meer informatie vinden over PayPal op www.paypal.com. Bij het retourneren van artikelen wordt de terugbetaling automatisch geregeld.

Creditcard (Visa/MasterCard)
Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen. Je kunt alle kaarten met VISA- of MasterCardsymbool gebruiken. Bij betaling per creditcard maken wij gebruik van onze betaal provider Ogone. Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld. De overdracht van je gegevens is steeds in een veilige, versleutelde vorm, zodat deze betaalmethode jouw volledige bescherming biedt en jouw bankgegevens ook voor ons verborgen blijven. Bij betaling met VISA/MasterCard behoudt Christine le Duc zich het recht voor om te controleren of de kaart geldig is, of er voldoende bestedingsruimte is voor het afschrijven van het aankoopbedrag en of de adresgegevens van de klant juist zijn. Bij het retourneren van artikelen wordt je terugbetaling automatisch geregeld.

Nationale Verwen Cadeaubon
Het tegoed van jouw Nationale Verwen Cadeaubon kan voor meerdere bestellingen gebruikt worden, zolang de bon een restwaarde heeft en de vervaldatum niet is verstreken. Ook kun je meerdere Nationale Verwen Cadeaubon per bestelling gebruiken. Is het bedrag van jouw Nationale Verwen Cadeaubon niet toereikend om jouw orderbedrag te voldoen dan kun je het restant betalen met Ideal, Creditcard of Paypal. Bij stap 3 "betaalwijze" kun je de optie Nationale Verwen Cadeaubon aanklikken, ga vervolgens akkoord met de algemene voorwaarden en druk daarna op de knop "KOPEN". Je komt dan in een scherm waard de gegevens gevraagd worden van jouw Nationale Verwen Cadeaubon.

Automatische incasso
Betalen via automatische incasso is comfortabel, betrouwbaar en eenvoudig. Je geeft Christine le Duc een machtiging om betalingen automatisch van je rekening af te schrijven. Wij incasseren het te betalen bedrag pas na verzending van jouw rekening. In geval dat de automatische incasso gestorneerd wordt (dit kan tot 56 kalenderdagen na afschrijving) brengen wij tevens € 0,50 bankkosten in rekening.

Acceptgiro
Je ontvangt eerst je artikelen en betaalt nadien binnen 14 dagen met de acceptgirokaart die in je pakket zit. Bij deze keuze van betaling met acceptgiro dien je er rekening mee te houden, dat wij de door de bank in rekening gebrachte kosten voor het betalingsverkeer doorberekenen. Momenteel bedragen deze kosten €2,00. Bij het retourneren van artikelen wordt, indien je al hebt betaald, je terugbetaling automatisch geregeld.