workshops header

 

 

Welke workshops organiseert Christine le Duc?

1. Masturbation Masterclass
In deze workshop ontdek je hoe je jouw man kunt verwennen met het échte handwerk. Er zijn verschillende technieken die duidelijk gedemonstreerd worden, zoals bijv. de dennenboom, de citruspers en het melkmeisje. In deze masterclass leer je jouw partner beter verwennen. Elke deelneemster oefent op een dildo en na afloop ontvang je een goed gevulde goodiebag.
Deze workshop duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 25 pp. 

2. 50 Ways of Pleasure
Ontdek tijdens deze workshop jouw innerlijke godin en maak kennis met de wereld van stoute en pikante fantasieën, spanning en kinky fun. Deze workshop kan georganiseerd worden voor ladies only of voor jou en je eigen Mr. Grey. Geef je relatie een nieuwe boost en ontdek 50 nieuwe manieren om je partner te verwennen.
Deze workshop duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 25 pp. Kom je met je partner dan betaal je 40 euro voor 2 personen.


Een Workshop boeken of wil je meer informatie? 

Je kunt je solo of als groep aanmelden.

De data van de verschillende workshops zijn vastgesteld en verschillen per filiaal.

Meld je aan en stuur een mail naar christineleduc 

Vermeld in de mail je naam, je contactgegevens, welke workshop en je voorkeur voor filiaal. De workshopleidster neemt dan z.s.m. contact met je op

Doe eens gek, doe eens creatief en doe eens een workshop. 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

VIP Ladies Night op 8 maart


50 Ways of Pleasure Night featuring Candy Men
  • Ladies only
  • entree €10
  • inclusief luxe goodiebag.
Kom 8 maart naar onze speciale VIP-Night! Wij zullen jou die avond inwijden in de 50 Ways of Pleasure... Wij zorgen voor de bubbles, bites, mini masterclasses, een spannende goodiebag én onze eigen Candy Men!
De filialen waar wij de ‘50 Ways of Pleasure’-Ladies Night georganiseerd wordt:

Groningen
Gedempte Zuiderdiep 88
9711 HL Groningen
050 3182630

Hilversum
Gijsbrecht van Amstelstraat 213
1214 BA Hilversum
035 6237812

Tilburg
Goirkestraat 41
5046 GD Tilburg
013 5452386

Nijmegen
Bloemerstraat 78
6511 EM Nijmegen
024 3605614

Aanmelden kan eenvoudig door te bellen met één van de bovenstaande filialen óf loop gewoon bij jouw Christine le Duc winkel binnen. En neem vooral ook al jouw vriendinnen mee!

 

workshops header