Winkelmandje
Uw filters

CHRISTINE LE DUC - INSCHRIJVEN WORKSHOP

Altijd al een expert willen worden in de liefde, je huidige skills verder verbeteren of je partner verrassen in de slaapkamer? Volg dan één van de Christine le Duc Workshops. 

Op basis van onderzoek en haar jarenlange ervaring in de erotiek heeft Christine le Duc diverse workshops ontwikkeld. Met trots presenteren we de ‘Masturbation masterclass’, ‘Verleiding van de zintuigen’ en ‘How to blow your man away’. 
 
In Masturbation masterclass ontdek je hoe je jouw man kunt verwennen met het échte handwerk. Tijdens de Verleiding van de zintuigen workshop leren we de zintuigen te prikkelen van je partner, maar ook van jou. In de How to blow your man away workshop tenslotte, maak je kennis met verschillende blowjob technieken waarmee je je partner laat sidderen van genot.

De workshops worden op locatie en in samenwerking met onze winkel verspreid in het land georganiseerd en duren ieder ongeveer anderhalf uur. Uiteraard staan wij garant voor een verzorgde, discrete en vrouwvriendelijke setting waarbij niets moet, alles mag en plezier voorop staat. 

Interesse? Schrijf je dan nu meteen in:


Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.