Winkelmandje
Uw filters

CHRISTINE LE DUC - INSCHRIJVEN WORKSHOP

Altijd al een expert willen worden in de liefde, je huidige skills verder verbeteren of je partner verrassen in de slaapkamer? Volg dan één van de Christine le Duc Workshops. 

Op basis van onderzoek en haar jarenlange ervaring in de erotiek heeft Christine le Duc diverse workshops ontwikkeld. Met trots presenteren we de ‘Masturbation masterclass’, ‘50 Ways of pleasure’ en ‘How to blow your man away’. 
 
In Masturbation masterclass ontdek je hoe je jouw man kunt verwennen met het échte handwerk. Tijdens de 50 Ways of pleasure workshop laten we je kennis maken met de wereld van stoute en pikante fantasieën, spanning en kinky fun. In de How to blow your man away workshop tenslotte, maak je kennis met verschillende blowjob technieken waarmee je je partner laat sidderen van genot.

De workshops worden op locatie en in samenwerking met onze winkel verspreid in het land georganiseerd en duren ieder ongeveer anderhalf uur. Uiteraard staan wij garant voor een verzorgde, discrete en vrouwvriendelijke setting waarbij niets moet, alles mag en plezier voorop staat. 

Interesse? Schrijf je dan nu meteen in: