Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • Christine le Duc
  Profiteer van 2+1 op geselecteerde lingerie
  met code 3voor2
  Profiteer van 2+1 op geselecteerde lingerie
  met code 3voor2

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

  Word jij promotor van Christine le Duc?

  Wij zijn altijd op zoek naar Christine le Duc Affiliate partners! De perfecte win/win samenwerking, voor jouw promotie krijg je namelijk een passende beloning die kan oplopen tot 20% van de orderwaarde. Ons doel is om iedereen het juiste advies te geven over onze lingerie en daarvoor komen onze klanten ook graag bij ons. Hier kun jij je steentje aan bijdragen. Dit doe jij bijvoorbeeld door de content die je schrijft of de informatieve video's die je maakt.

  Word vandaag nog een Affiliate!

  Zie het volgende stappenplan om gemakkelijk en snel het avontuur met Christine le Duc aan te gaan:

  • Stap 1: Om onze samenwerking zo efficiënt en overzichtelijk te maken gebruiken wij het platform Awin. Betalingen, tracking, inzicht in data en nog veel meer; alles overzichtelijk voor jou en voor ons! Meld je aan via de volgende link.

  • Stap 2: Meld je na je aanmelding bij Awin ook aan voor het affiliate programma van Christine le Duc (ID 30123)

  • Stap 3: Het promoten van Christine le Duc. Hiervoor kun je bijvoorbeeld affiliate links maken. Deze links kun je verwerken in de content die je schrijft. Heb je hier vragen over, geen probleem. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je al bestaande content? Plaats dan gemakkelijk een link in de tekst!

  • Stap 4: Genieten van alle “hoogtepunten” samen met Christine le Duc!

  Wij helpen je graag!

  Uiteraard willen wij net zo graag als jou dat onze samenwerking als Christine le Duc Affiliate een groot succes wordt. Onze collega’s Robin Bodde en Jos van der Veen hebben de kennis en inzichten om dit avontuur zo prettig mogelijk voor jou te maken. Heb je nu al vragen? Neem dan gerust contact op met Robin Bodde (robin.bodde@edc.nl) of Jos van der Veen (jos.vanderveen@edc.nl).