Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • Christine le Duc
  Profiteer van 2+1 op geselecteerde lingerie
  met code 3voor2
  Profiteer van 2+1 op geselecteerde lingerie
  met code 3voor2

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Ambassadeurs Programma

  Christine le Duc is er voor elke vrouw en staat voor vrouwelijkheid, kracht en zelfvertrouwen. Elke vrouw is sexy, krachtig en sterk. Wij bij Christine le Duc zien en geloven dat. Wij willen alle vrouwen ook zelf in laten zien hoe mooi ze van binnen én buiten zijn. Christine is de vriendin bij wie je terecht kan met al je verhalen, zorgen en onzekerheden. Zodat wij je vervolgens vol inspiratie, advies en zelfvertrouwen weer op pad kunnen sturen. Bij Christine le Duc streven wij niet naar de perfecte vrouw, maar naar de échte vrouw.

  We zijn op zoek naar invloedrijke, inspirerende, onverschrokken mensen. Echte Ambassadeurs die onze missie belichamen en staan voor vrouwelijkheid, kracht en zelfvertrouwen.

  meld je nu aan
  Gratis lingerie

  We sturen je de mooiste lingerie op uit eigen collectie, welke je natuurlijk mag houden!

  Exclusive events

  Je kunt uitgenodigd worden voor exclusieve events of Ambassador Days en je als eerste de mogelijkheid krijgen om de nieuwste lingerie te ontvangen.

  Christine goodies

  Wij sturen je jaarlijks een aantal gifts of Christine le Duc goodies toe omdat je Ambassadeur bent, zoals een love toy, merchandise of kleine gadgets.

  Kortingen

  Je krijgt exclusieve kortingen bij Christine le Duc. (Plus een exclusieve kortingscode voor je vrienden en volgers)

  Get featured

  Gebruik de hashtag #StyledbyChristine en zie jouw content terug op het Instagram profiel van Christine le Duc en groei met ons mee.

  CLD Ambassadeur

  De officiële Christine le Duc Ambassadeur titel! Gebruik dit voor op je Instagram.
  Meld je aan

  Gegevens

  Social profielen

  Extra Toevoegen
  Verzenden  Veel gestelde vragen

  Over Christine le Duc
   

  Christine le Duc is toonaangevend in de markt voor lifestyle-producten. We zijn via verschillende kanalen bereikbaar in Nederland en er zijn meerdere Christine le Duc winkels verspreid over heel Nederland. Daarnaast zijn alle artikelen te vinden op onze webshop.

  Christine le Duc is opgericht in 1968 en heeft stevige Nederlandse roots. Met de unieke combinatie van fysieke winkels en het e-commerceplatform, is Christine le Duc hier om je te helpen en te adviseren.

  Christine le Duc is er voor elke vrouw en staat voor vrouwelijkheid, kracht en zelfvertrouwen. Elke vrouw is sexy, krachtig en sterk. Wij bij Christine le Duc geloven dat. Wij willen alle vrouwen ook zelf in laten zien hoe mooi ze van binnen én buiten zijn. Christine is de vriendin bij wie je terecht kan met al je verhalen, zorgen en onzekerheden. Zodat wij je vervolgens vol inspiratie, advies en zelfvertrouwen weer op pad kunnen sturen. Bij Christine le Duc streven wij niet naar de perfecte vrouw, maar naar de échte vrouw.

  Over het Ambassadeurs Programma
   

  Het Ambassadeurs Programma van Christine le Duc is een programma waarin we kort- of langdurige samenwerkingen aangaan met Content Creators.

  Het Ambassadeurs Programma van Christine le Duc is gebaseerd op een specifiek doel, het opbouwen van (naams)bekendheid en daarmee het stimuleren van conversies. Om dit doel te bereiken, zal een Christine le Duc Ambassadeur (actief) promoten op hun social media kanalen. Dit kan online (Instagram, TikTok, blogs) of offline (evenementen, beurzen).

  Met Christine’s Ambassadeurs Programma zijn wij altijd op zoek naar nieuwe Ambassadeurs, voorzien wij hen van alle informatie en trainingen. We houden hen op de hoogte van ons merk (dmv. nieuwsbrief), voorzien hen van promotiemateriaal en belonen wij hen met producten en meer.

  Wat is een Ambassadeur?
  Ambassadeurs zijn mensen die van Christine le Duc houden en achter ons merkverhaal staan. Een Ambassadeur heeft een Instagram- en/of TikTok-profiel waarop zij producten en campagnes van Christine le Duc promoot onder haar volgers.

  Doormiddel van persoonlijke verhalen en ervaringen bij foto’s en/of video’s promoot een Ambassadeur het merk Christine le Duc. In ruil hiervoor ontvangt zij producten uit ons assortiment en geniet een Ambassadeur van bovenstaande voordelen.

  Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan voor ons Ambassadeurs Programma!

  Wanneer kom ik in aanmerking?
   

  Om in aanmerking te komen als Ambassadeur moet je vooral van lingerie houden en comfortabel zijn om in lingerie op beeld te staan. Daarnaast zijn de volgende onderdelen van belang:

  1. Essentiële social media skills - Het hebben van social media skills is belangrijk om de content te creëren die bij Christine le Duc past. Dit houdt onder andere in dat je het vermogen hebt om onze merkbeleving na te bootsen en dat je open staat voor feedback.
  2. Middelgroot (engaged) publiek - Hoewel een groot aantal volgers leuk is, is het net zo belangrijk te begrijpen hoe engaged je publiek is. Dit controleren wij naast dat wij controleren of je geen volgers hebt gekocht. Christine le Duc verwacht dat je een openbaar profiel hebt met een minimum van 1.000 volgers.
  3. Geschiktheid - Als Ambassadeur is het belangrijk dat je een voorliefde hebt voor alles rondom lingerie. Je bent (letterlijk) een verlengstuk van ons merk! Zorg er daarom voor dat je je kunt vinden in ons merkverhaal en bij ons past op verschillende vlakken.

  Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan als Ambassadeur!

  Affiliate mogelijkheden
   

  We zijn altijd op zoek naar Christine le Duc Affiliate partners! Bij Christine le Duc komen onze klanten voor het juiste advies en de mooiste lingerie. Hier kun jij jouw steentje aan bijdragen, ook als Ambassadeur. Alles over de affiliate mogelijkheden lees je op onze Affiliate pagina.


  Hebben we hierboven je vragen niet kunnen beantwoorden?
  Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.