Christine’s Hot Spots: 10 date ideeën voor Valentijnsdag ❤

date ideeën

Kom je date ideeën tekort voor Valentijnsdag? Of het nou je eerste, vijfde of twintigste Valentijnsdag met je date is, soms wil je voor je lover toch wat meer uitpakken. Daarom hebben wij 10 originele date ideeën om jouw Valentijnsdag onvergetelijk te maken!

1. Dans de sterren van de hemel

Willen jullie een actieve, maar intieme date? Neem samen een dansles, zoals salsa of tango. Deze vurige and passievolle dansstijlen laten de vonk opnieuw en opnieuw overslaan.

Na de les kunnen jullie direct naar een event of club gaan om jullie nieuwe danskunsten te laten zien.

2. Heel Valentijn Bakt

Zijn jullie zoetekauwen, maar willen jullie zelf iets maken? Houd een bakwedstrijd. Maak chocolade, snoepjes, taart of muffins, niks is te gek.

Ga vervolgens samen proeven en scores geven aan jullie lekkernijen en kijk aan het eind wie er gewonnen heeft. De winnaar mag dan een prijs kiezen – wat jullie maar leuk vinden. Een massage van je date? Filmpje naar zijn of haar keuze op de bank? Alles kan!

3. Bonbons, Bed & Breakfast

Zoek een prachtige B&B in een nieuwe stad die jullie beiden nog niet hebben gezien, of kies er een in rustgevende natuur en ga een weekendje eropuit!

Kijk samen van te voren of op locatie wat er in de buurt te doen is en geniet van de nieuwe ervaringen met elkaar.

4. Twinkle, twinkle, little star…

Check het weerbericht en zoek een heldere nacht uit om samen te gaan sterrenkijken. Neem genoeg dekens, kussens, hapjes en drankjes mee om in een donker gebied onder de sterrenhemel te gaan liggen, het liefst op een moment zonder volle maan.

Tegenwoordig zijn er genoeg apps om sterrenbeelden en planten te spotten, dus ga op onderzoek uit!

date ideeën

5. Strek de benen en stil lekkere trek

Als het mooi weer is, ga dan naar buiten voor een wandeling en sluit af met een picknick. Van te voren kunnen jullie hapjes maken en drankjes kiezen die in de picknickmand gaan.

Ga vervolgens naar jullie gekozen plek voor een lange wandeling en daarna kunnen jullie de honger stillen. Wordt er slecht weer voorspeld? Leg het picknickkleed in de woonkamer, pak wat extra kussens erbij en picknick heerlijk thuis.

6. Intieme date in mooie lingerie

Koop een nieuw lingerie setje, comfortabele boxershort, een mooie kimono of badjas en doe jullie date volledig in lingerie. Kook samen een maaltijd, speel (erotische) spelletjes en kijk samen een filmpje op de bank.

Waar de rest van de avond heenleidt? Dat is compleet aan jullie en waar jullie je comfortabel bij voelen.

7. High wine of beer

Een wijn- en/of bierproeverij is ideaal om nieuwe drankjes te ontdekken. Met de juiste hapjes wordt dit een onvergetelijke ervaring.

Combineer dit met een bezoek aan een distillerij of een brouwerij en maak er een dagje uit van. Misschien hebben jullie wel een favoriet biermerk en is dit hét moment om meer te ontdekken. 🍷

8. De kunst om kunstenaar te zijn

Channel je innerlijke Patrick Swayze en ga samen op een cursus pottenbakken! De sensuele aanrakingen terwijl jullie iets moois creëren uit klei en de steelse blikken… klinkt super romantisch, toch?

Of ben je meer fan van Titanic en wil je elkaar leren schilderen? Er zijn kunstlessen genoeg om jullie romantiek vast te leggen in de meest creatieve uitingen.

9. Roadtrippen

Hebben jullie een auto en tijd tot jullie beschikking? Plan samen een mini roadtrip van een dag of een weekend rondom Valentijnsdag, met de leukste plekjes in de buurt.

Waar zijn jullie nog niet geweest of wat zouden jullie graag nog een keer herbeleven?

10. Cultuurdate

De nieuwste film in de bios is altijd een goede keuze, maar waarom zou je niet naar de nieuwste musical gaan? Of zijn jullie allebei geïnteresseerd in een historische gebeurtenis of een kunststroming? Ga naar een museum.

Een cultuurdate is dé ideale manier om samen iets nieuws te ontdekken en te leren.

 

Wat is de meest originele date die jij gehad hebt? 🤭

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.