Christine’s Fashion Show – Check hier de beelden!

Christine le Duc

Op 26 mei heeft Christine le duc alles uit de kast getrokken voor een geweldig event. Onze eerste mode show! En wat voor één. Niemand minder dan Kim Feenstra opende onze lingerie fashion show. Kim en elf andere modellen hebben laten zien waar Christine le duc voor staat: Kracht en sensualiteit.

Christine’s Fashion Show

Wauw, wat hebben we genoten en wat was het een succes! Christine’s Fashion Show is een show door vrouwen, voor vrouwen. We laten graag zien dat elke vrouw mooi, krachtig en uniek is op haar eigen manier. En door het dragen van de juiste lingerie kunnen we dit éxtra benadrukken. Want met een goede dosis zelfvertrouwen en de juiste lingerie kunnen wij de hele wereld aan! De modellen hebben dit perfect laten zien op de runway en we hadden niet trotser kunnen zijn 💜

Christine le duc

Stijlvol met een sensueel tintje

Tijdens dit event waren pers, infuencers en onze ambassadors uitgenodigd. Zodat wij kunnen laten zien waar Christine le duc voor staat. Het was dan ook een geweldig stijlvol event met een sensueel tintje.

De modellen lopen op  schoenen van Steve Madden en dragen de nieuwste zonnebrillen van zonnebrillen.com. Tijdens het event werd het haar van de modellen verzorgd door Kevin Murphy en de make-up door Sla Paris. Deze twee beauty merken waren ook samen met Maniac Nails aanwezig om de gasten te voorzien van een glamour touch up in de speciale Glam Corner. Uiteraard kon onze partner Svakom niet ontbreken voor de nodige spanning en buzz tijdens het evenement.

Christine le Duc

De wereld door Christine’s ogen

We hopen met dit event de wereld een kijkje in Christine le duc te geven, zoals wij haar zien. Sterk, krachtig en sensueel. We vieren het vrouwelijk lichaam in al haar vormen en maten.

Baal jij ook dat je er niet bij was? Niet getreurd, want via deze pagina kan jij fragmenten van de fashionshow kijken!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.