Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Christine le Duc
  • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  20% korting op alle lingerie setjes
  Shop nu
  20% korting op alle lingerie setjes
  Shop nu

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

   

  Tijdens Christine’s Fashion Show laten 12 prachtige, unieke vrouwen samen met model Kim Feenstra de nieuwste collectie van Christine le Duc zien. We zijn ontzettend trots dat Kim Feenstra de show opent en sluit, omdat ze eerlijk, oprecht, sterk en vrouwelijk is, net als Christine.

  Christine’s Fashion Show is een modeshow voor vrouwen, door vrouwen. Om te laten zien hoe mooi elke vrouw straalt op haar eigen unieke manier. Door middel van onze verleidelijke lingerie willen wij jou laten zien hoe prachtig en sterk elke vrouw is. Want met de juiste lingerie en de juiste houding, kunnen wij de hele wereld aan! Iedere week staat er een deel van de Fashionshow voor jou klaar!

   

  Bekijk hieronder de video’s van Christine’s Fashion Show 2023
  De modellen lopen op prachtige schoenen van Steve Madden en dragen de nieuwste zonnebrillen van zonnebrillen.com. Tijdens het event werd het haar van de modellen verzorgd door Kevin Murphy en de make-up door Sla Paris. Deze twee beauty merken waren ook samen met Maniac Nails aanwezig om de gasten te voorzien van een glamour touch up in de speciale Glam Corner. Uiteraard kon onze partner Svakom niet ontbreken voor de nodige spanning en buzz tijdens het evenement.