Erotisch verhaal – De barman deel 2

erotisch verhaal

Vandaag lees je deel 2 van het erotische verhaal De Barman. Het is twee maanden geleden dat ze hem gepijpt heeft in de wc in de bar. Vandaag gaat ze hem eindelijk in haar voelen…

Lees hier deel 1 van De Barman

Deel 2

Vandaag is het eindelijk zover. We kwamen elkaar gisteren tegen in het centrum van de stad waar we allebei wonen en dat wakkerde het vlammetje weer aan. Wanneer zie ik je weer? stuurde hij al snel daarna. Wat vond ik mezelf grappig toen ik terug stuurde: Vijf minuten geleden nog! Zijn reactie was duidelijk: Zonder kleren dit keer… Met een rode kop reageer ik en de berichtjes vliegen over en weer. Met als conclusie dat ik hem deze middag op zoek in het restaurant voor openingstijd.

Als hij de deur open doet zie ik duidelijk zijn stijve penis in zijn te strakke broek. Hij kijkt me aan en het valt me voor het eerst op dat zijn ogen groen zijn. Zijn tattoo’s, perfecte kapsel, zijn tanden: ik heb ze allemaal uitgebreid bestudeerd. Maar zijn ogen heb ik blijkbaar altijd overgeslagen. Terwijl hij me blijft aankijken steekt hij zijn hand uit en loopt achteruit de zaak in. Zijn hand is warm en ik knipper even met mijn ogen als ik de donkere ruimte in stap. Het is minder gezellig dan normaal en even vraag ik me af wat ik hier doe. Die gedachten vervagen als hij me tegen de bar duwt, zijn lijf tegen me aandrukt en me kust. We hebben nog geen woord gesproken. Ik voel hoe het hout in mijn rug drukt en geniet van de gretigheid van zijn mond. Met zijn handen glijdt hij over mijn billen.

Ik wil dat je je haar laat groeien stuurde hij. Een verfrissende opmerking, want de meeste mannen die ik ken houden van kaal, kaler, kaalst. En welke vrouw zit er nou eigenlijk te wachten op dat gedoe? Bovendien vond ik zijn dominantie erg opwindend. Ik glimlach bij de gedachte aan zijn aanstaande reactie.

Terwijl ik zijn gespierde lijf verken met mijn handen is hij druk bezig met het afstropen van mijn jeans. Ik draag er niks onder: het enige wat zichtbaar is is mijn bescheiden schaamhaar. ‘Zo lekker, dank je wel,’ zegt hij, voordat hij knielt en één been over zijn schouder legt. Ik kijk om me heen en zie dat we precies verscholen staan achter een gordijn en grote plant. Vanaf buiten kan niemand ons zien. Denk ik. Meer tijd om na te denken heb ik niet, want hij laat voelen wat voor wonderen hij met zijn mond kan verrichten. Zij vingers vinden hun weg naar mijn G-spot en stimuleren dat plekje, terwijl hij zuigt aan mijn clit. Net als de vorige keer duurt het niet lang voor ik een orgasme krijg.

Ik ben al de hele ochtend nerveus én geil, omdat we allebei weten wat er vandaag gaat gebeuren. Eindelijk ga ik hem in me voelen. Het is zo’n twee maanden geleden sinds ik hem pijpte op de wc. Sindsdien heb ik geen seks meer gehad en ik heb behoefte aan een goede pik. Dat heb ik hem subtiel laten weten in een berichtje. Door de langdurige opwinding is het makkelijk om een hoogtepunt te bereiken.

‘Heb je de condooms?’ vraagt hij, terwijl hij zijn mond afveegt en mijn shirt en bh omhoog duwt. Ik wijs naar mijn tas die samen met mijn jas op de bar ligt. Terwijl ik in mijn tas zoek rits hij zijn broek open en bevrijdt zijn indrukwekkende piemel. Ik geef hem het condoom aan, dat hij in een soepele beweging omdoet. ‘Draai je eens om,’ zegt hij, terwijl hij zachtjes aan mijn tepelpiercing trekt. Gewillig doe ik wat hij zegt. Uitdagend schud ik met mijn billen, duidelijk makend dat ik klaar voor hem ben. Hij trekt mijn billen voorzichtig uit elkaar en laat zijn vingers van mijn vagina naar boven glijden. Met één vinger draait hij een rondje om mijn anus.

Ik weet dat anaal zijn ding is. Zelf heb ik er weinig interesse in en dat weet hij. Ik vind het spannend dat ik dingen van hem kan leren en dat hij mijn lichaam verkent, maar dit is geen dingetje dat je even aan de bar doet wat mij betreft. Net als ik iets wil zeggen verplaatst hij zich.

Hij gaat zo achter me staan dat hij bij me naar binnen kan glijden. Heel even sta ik op mijn tenen en trekt hij aan mijn heupen. Ik kreun als hij zijn hele lengte naar binnen stoot en ga weer gewoon staan. Met gesloten benen voelt hij nog groter aan. Hij stoot nog een keer, hard. Met twee handen houdt hij mijn heupen vast, terwijl hij het tempo verhoogt. Bang dat hij eruit glipt ben ik niet, zijn penis is daar te groot voor. Hij neukt stevig door, en ik vergeet alles om me heen. De lege stoelen, de bar waar ik overheen hang, het grote raam rechts van ons. Zijn handen glijden omhoog naar mijn borsten, masseert ze en knijpt in m’n tepels. Aan zijn ademhaling hoor ik dat het niet lang gaat duren. Met mijn rechterhand raak ik mijn clitoris aan. Het is er vochtig en ik denk dat ik mezelf makkelijk naar een tweede hoogtepunt van de middag kan vingeren. Zo wordt deze verboden vrijpartij nog lekkerder.

Opeens stopt hij en grijpt naar zijn telefoon. Met een vinger voor zijn mond neemt hij op. Ik knik begripvol. Terwijl hij zijn gesprek voert, ga ik op de barkruk zitten die naast me staat. Mijn rechterbeen trek ik op en zet ik op een andere kruk. Zijn ogen worden groot, als ik verder ga met vingeren. Ik wenk dat hij dichterbij moet komen. Zo te horen heeft hij een leverancier aan de telefoon. Het is in elk geval niet zijn vriendin. Gelukkig maar. Als hij dicht genoeg bij me staat heeft hij pas in de gaten wat ik van plan ben.

Een beetje door zijn knieën gezakt komt hij dichterbij. Ik zit helemaal op het puntje van de kruk, terwijl mijn rug tegen de bar leunt. Als hij zijn prachtige pik weer bij me naar binnen laat glijden, slaak ik een zucht. En als ik mijn clitoris vinger, nog een. En dat terwijl hij zijn uiterste best doet om gewoon te klinken aan de telefoon. Hij probeert het gesprek over kratjes bier zo snel mogelijk af te ronden. Af en toe ontsnapt er een kreun uit zijn mond. Als het gesprek eindelijk is afgerond kust hij me diep, pakt mijn billen vast en neukt me alsof zijn leven er vanaf hangt. Ik draai steeds harder rondjes om mijn clit en ik voel hoe zijn pik op en neer beweegt als hij komt. Hij kreunt hard, net als ik. Hijgend omhelst hij me, als ik in de verte een deur open zie gaan.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.