Erotisch verhaal – ‘De lift, deel 2’

erotisch verhaal

Na de spannende ontmoeting in de lift gaan Lily en Ethan op de beloofde date. Ethan is dan ook een man van zijn woord om Lily na een eerste date te nemen. En wat hij allemaal van plan is… Je leest het in deel 2 van het erotisch verhaal ‘De Lift’!

Deel 1 nog niet gelezen? Je vindt hem hier!

De eerste date

Ik sta voor de spiegel. Hij zei dat hij om acht uur voor de deur staat om ergens te gaan borrelen. Hoewel we net oprecht iets hebben gedaan wat ik anders nooit had gedaan… kan ik het niet helpen om nog nerveuzer te zijn dan anders.

Ik heb mijn complete routine van anderhalf tot twee uur binnen een uur afgerond en dubbelcheck alles nog even voordat ik mijn spullen bij elkaar raap in mijn handtas. Een paar minuten voor acht wordt er aangebeld. Mooi op tijd! Ik adem diep in en maak een nerveus hupje als ik naar de deur loop. Hitte verspreidt zich door mijn lichaam als ik weer denk aan zijn lippen tussen mijn benen.

Resoluut trek ik de deur open en geef mezelf niet de kans om er nog meer over na te denken. Ethan geeft mee een warme glimlach. Gekleed in een jeans, wit los zittend overhemd en leren jas met nog vochtig haar en een heerlijk geurende aftershave. Het vergt al mijn zelfbeheersing om hem niet bij zijn kraag te pakken en mee naar binnen te sleuren. “Hey,” zeg ik met een glimlach.

“Hey,” zegt hij terug terwijl hij me langzaam bestudeerd. Mijn simpele zwarte jurkje, de hakken die mijn benen langer laten lijken en de juiste accessoires om de outfit af te maken. “Ben je er klaar voor?” vraag hij. “Absoluut.” Ik pak mijn jas van de kapstok, check nog één keer de inhoud van mijn tas en stap dan de gang in. Dromend over waar deze avond ons verder heen gaat brengen.

‘Vertel me al je fantasieën’

De date is ontzettend gezellig. We zitten dicht bij elkaar aan een tafeltje in een drukke kroeg met drankjes en een borrelplank en praten over van alles en nog wat. Ik weet niet eens waar we het allemaal over hebben gehad, maar de klik is duidelijk aanwezig. Net als de seksuele spanning. Elke keer als mijn arm zijn arm aanraakt, raast er een hitte door mijn lichaam als een onblusbare brand.

Ethan buigt zich naar mijn oor toe, “Vertel me nog een fantasie, Lily.” Zijn warme adem geeft me kippenvel en ik leun automatisch dichter naar hem toe.

Het eerste wat in me opkomt is wat ik hem zonder te twijfelen vertel, waar ik normaal gesproken toch iets langer over nadenk. “Het lijkt me heel sexy als je naar me kijkt. Vanaf een afstandje,” begin ik. “Wat doe je dan, Lily? Als ik kijk?” vraagt hij, zijn stem laag. Ethan legt zijn hand op mijn onderrug en vangt mijn blik met sprankelende ogen.

Ik glimlach en buig me naar zijn oor toe, “Met mezelf spelen. En jij mag alléén kijken.”

“En dan?” vraagt hij schor.

“En dan wanneer ik toestemming geef, mag je me nemen.”

“Hoe neem ik je?” Hij trekt mijn stoel dichterbij de zijne en onze benen verstrengelen onder de tafel. “Zoals jij wil,” zeg ik zachtjes. “Met overtuiging. Misschien een beetje ruig.”

Ethan kijkt naar me alsof ik de enige op de wereld ben. “Ik betaal de rekening.” Nog nooit heb ik een man zo snel op zien staan. Hij beweegt zich zonder moeite naar de bar en betaalt hier de rekening terwijl ik met rode wangen mijn spullen pak. Ethan steekt zijn hand naar me uit als hij terug is en begeleidt me mee naar buiten. “We hebben de hele nacht, maar ik wil die zo snel mogelijk met je beginnen, Lily,” zegt hij voordat we een taxi in stappen.

‘Kijk naar me’

We gaan hand in hand het appartementencomplex binnen en vallen half zoenend de lift in. Hij duwt me tegen de wand aan en kust me vol overgave tot ik week ben vanbinnen en niet meer weet waar ik ben.

De liftdeuren schuiven open en ik trek Ethan aan zijn shirt de gang in. We lachen als we bijna over elkaar heen struikelen. Hij buigt zich voorover en ineens slaat hij zijn armen om me heen en gooit hij me over zijn schouder. Ik slaak een gil, nog altijd lachend en laat me naar de voordeur van zijn appartement dragen.

Ethan opent de deur en schopt hem achter zich dicht als we binnen zijn. Hij laat me zakken op de grond en geeft vlinderzachte kusjes op mijn voorhoofd, op mijn neus en daarna vindt hij mijn lippen weer. Ik ga op in zijn aanrakingen en krul mijn armen om zijn nek. Zijn handen glijden langs de zijkant van mijn borsten, over mijn rug, naar mijn billen en dan bovenbenen. Hij tilt me op en ik klem mijn benen om hem heen zonder zijn lippen los te laten.

Hij neemt me mee naar zijn slaapkamer en ik duw mezelf iets van hem af. “Kijk naar me,” fluister ik en ik zet mijn voeten op de grond met zijn ondersteuning. Langzaam loop ik naar achteren en laat mijn hakken bij de deuropening liggen. Ik vind de ritssluiting en trek hem langzaam naar beneden zonder oogcontact te verliezen. Mijn jurkje valt ook op de grond. In een zwart lingeriesetje kruip ik zijn bed op en leun achterover tegen de kussens aan.

“Lily-“ begint Ethan. Ik schud mijn hoofd. Hij slaat zijn armen over elkaar en leunt tegen de muur aan terwijl hij toekijkt hoe ik mezelf aanraak. Eerst langzaam langs mijn nek en over mijn ronde borsten. Door het zwarte kant zie je hoe mijn tepels verharden en ik zucht als ik mijn vingers over de gevoelige topjes laat cirkelen. Eén van mijn handen laat ik verder naar beneden dwalen. Langs mijn buik naar de rand van mijn slipje.

Ethans broek staat strak en zijn handen zijn gebald tussen zijn armen terwijl hij met grote ogen naar mij kijkt.

“Nog niet,” zeg ik zwoel. Ik laat mijn vingers eerst over het stof glijden. Elke aanraking maakt me warmer en mijn lichaam staat op spanning. Het pulserende warme gevoel is steeds meer aanwezig en mijn vingers verdwijnen in mijn slip. Ik kreun als ik mijn doelwit vind en laat mijn vingers rond mijn klit cirkelen. Tergend langzaam, zodat de spanning geleidelijk opbouwt.

Zonder Ethans blik los te laten.

“Je bent prachtig,” zegt hij ademloos als één van mijn vingers naar binnen glipt. En nog een vinger. “Lily, alsjeblieft-“

Ik glimlach. “Nog niet,” kreun ik en leg mijn hoofd in mijn nek. Ik werk naar mijn hoogtepunt toe. Ik wil dat hij me laat komen, maar dat hoeft hij nog niet te weten. Hij kan nog even wachten. Nog heel even. Vlak voor het punt dat ik niet meer kan stoppen, trek ik mijn vingers uit mijn slipje, hijgend.

“Neem me.”

Zijn shirt ligt geen seconde later op de grond. Hij trekt zijn riem los en zijn broek valt op zijn enkels, die hij vervolgens wegtrapt. “Jezus, Lily,” gromt hij als zijn boxershort volgt en hij bijna in het bed springt. Hij rukt de la van zijn nachtkastje open en pakt glijmiddel en een condoom, die hij met moeite gecontroleerd omdoet. Dan liggen zijn handen op mijn heupen en hij trekt me naar zich toe. Ik lach en grijp naar zijn lichaam om hem dichter bij te krijgen.

“Je bent nu van mij,” zegt hij met een schorre stem en draait me om op mijn buik. Zijn handen masseren kort mijn schouders en mijn rug en dan trekt hij mijn billen omhoog naar zich toe. Ik voel hoe hij voorzichtig glijmiddel aanbrengt en kort een vinger bij me inbrengt. Ik kreun en hol mijn rug. “Meer,” verzucht ik.

Ethan laat zich dat niet een tweede keer zeggen. Ik voel hoe hij zich achter me positioneert en dan duwt hij zijn lid tegen me aan. Hij brengt zich voorzichtig bij me naar binnen. “Is dit oké? Hoe voelt het?” vraag hij zachtjes als hij tot de ballen bij me binnen is en zich over me heen buigt. Hij verstrengelt zijn hand met mijn haar.

“Goed, het voelt goed,” kreun ik. “Je voelt fantastisch.”

Ethan grijnst goedkeurend. En alle voorzichtigheid is er vanaf. Hij trekt zich nog één keer langzaam terug en dan begint hij snel en hard te penetreren. Ik grijp het dekbed vast en verlies me in de sensaties. Zijn ene hand ligt op mijn heup en de ander verdwijnt tussen mijn benen. Het hoogtepunt bouwt zich opnieuw op.

Hij flipt me halverwege op mijn rug, legt mijn benen tegen zijn schouders aan en terwijl hij nog diep in me zit buigt hij zich naar me toe. En hij gaat nóg dieper. Hij zoent me alsof z’n leven er vanaf hangt en bouwt het tempo weer op. Ik laat mijn eigen hand tussen ons glippen en cirkel rond mijn klit op ons ritme. En mijn orgasme komt ineens snel. Ademloos zet ik mijn nagels in zijn rug.

“Lily, oh god,” kreunt Ethan en zijn orgasme volgt snel na die van mij.

Hijgend kijken we elkaar aan. Onze orgasmes verdwijnen naar de achtergrond. Het enige waar ik aan kan denken zijn mijn andere fantasieën en hoe wij nog de hele nacht hebben. En dan zoen ik hem met de belofte voor ronde twee.

Wat vond je van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.