Erotisch verhaal – ‘In zijn handen, deel 2’

erotisch verhaal

‘In zijn handen’ is een korte erotische verhalenreeks over Penelope, die per ongeluk in de handen van Magnus, de baas van een maffia organisatie, belandt. Ze doet er alles aan om deze nieuwe wereld te begrijpen. Windt ze Magnus uiteindelijk om haar vinger?

Deel 1 nog niet gelezen? Je vindt hem hier!

Erotisch verhaal – ‘In zijn handen, deel 2’

De uitnodiging

Het duurt niet lang voordat ik een uitnodiging heb van Magnus na onze korte ontmoeting in zijn penthouse. Ik had eentje verwacht, maar niet na een week. Er wordt op een zaterdagmiddag op mijn kamerdeur geklopt en een onbekende man staat voor mijn neus als ik de deur opentrek.

Hij is breed gespierd en lang, maar ondanks zijn intimiderende postuur blikt hij vriendelijk uit zijn ogen. “Stoor ik?” vraagt hij.

“Nee hoor,” antwoord ik langzaam. “Wat kan ik voor je doen?”

“Ik ben Ricardo, Magnus z’n rechterhand. Magnus nodigt je uit om met hem te dineren vanavond in het restaurant,” zegt Ricardo met een glimlach. Hij draait zich om naar een tweede persoon die verschijnt als Ricardo niet de complete deuropening blokkeert, en neemt een aantal dozen over. “Hij is zo vrij geweest om je te voorzien van een outfit.”

“Ah,” mompel ik terwijl ik de dozen in mijn handen gedrukt krijg. “Is wat ik zelf heb niet degelijk genoeg voor hem?” Ik trek mijn wenkbrauwen op.

Ricardo grinnikt, “Als de maten niet kloppen, bel dan naar dit nummer.” Hij legt een kaartje op de bovenste doos neer. “Als zeven uur schikt, ziet Magnus je graag dan.”

“Uh, bedankt. Komt goed,” zeg ik. Ricardo knikt me toe en met de andere persoon loopt hij terug naar de liften. Ik laat de deur achter me dichtvallen en leg de dozen op het bed neer. Wat kan Magnus in godsnaam voor me uitgekozen hebben? Je zou denken dat hij wel iets beters te doen heeft dan shoppen voor zijn gasten.

Het zijn drie dozen. Als ik de eerste opentrek, zie ik een paar prachtige zwarte hakken in mijn maat. De tweede doos heeft een lange zwarte jurk die niets aan de verbeelding overlaat. Een soort jurk die ik in mijn stoutste dromen misschien aan zou trekken, maar hier? Hij is wel erg mooi…

De laatste doos is een stuk intiemer dan schoenen en een jurk. Met rode kaken pak ik het driedelige lingeriesetje uit de doos. De string, open cup bh en jarretels zijn gemaakt van koper en zwart zacht kant. De bijpassende kousen zijn zwart met kanten kousenbanden. Ik laat het stof door mijn vingers glijden. Het is echt een sexy setje. Ik heb zoiets altijd al eens willen dragen, maar nooit echt de kans gehad.

Ik kijk op de klok. Nog drie uren voor ik naar beneden moet. Dat is meer dan genoeg tijd om uitgebreid te douchen en me klaar te maken.

De date

Uiteindelijk sta ik kwart voor zeven voor de spiegel. Ik laat mijn handen langs mijn lichaam glijden om de laatste plooien van de jurk recht te strijken. De open cup bh geeft net genoeg lift om ze super mooi uit te laten komen in de jurk, ondanks dat ik niet de grootste cup heb. Als het te koud wordt (of wel érg heet), dan biedt het niet veel cover voor stijve tepels.

Ik check een laatste keer mijn haar en make-up en voeg nog een paar sieraden toe om de outfit af te maken. Dan is het toch echt tijd om naar beneden te gaan. Met bonzend hart en vlinders in mijn buik ga ik naar beneden naar het restaurant. Bij de ingang staat Ricardo op me te wachten.

“Magnus wacht binnen op je,” zegt hij slechts met een kleine glimlach.

“Thanks.” Ik loop langs hem heen het restaurant binnen. En hoewel het eerst zo’n groot buffet restaurant moet zijn geweest, is het nu compleet omgetoverd tot een luxe, romantisch restaurant. Sfeerlampjes en kaarsen verlichten de tafels en op een verhoogd deel staat slechts één tafel, waar Magnus al zit.

Hoewel er op de achtergrond zacht klassiek muziek wordt afgespeeld, zijn mijn hakken luid als ik op hem af loop. Hij kijkt op en laat zijn ogen kort langs mijn lichaam gaan. Ik hou mijn hoofd hoog en als ik zijn vurige ogen weer ontmoet, ontvlamt er een eigen vuur in mijn onderbuik. Magnus staat op en steekt zijn hand naar me uit bij het opstapje. Ik leg mijn hand in de zijne en elektriciteit schiet van mijn vingertoppen naar de rest van mijn lichaam.

“Je ziet er prachtig uit,” zegt Magnus met een lage stem. Ongegeneerd laat hij nog een keer zijn ogen over mijn lichaam gaan. Dat gaf mij de kans om hém te bewonderen in zijn luxe driedelige pak. “Zijn de maten oké?”

“Eng accuraat,” zeg ik met een opgetrokken wenkbrauw. “Ben je door mijn kledingkast heen gegaan?”

Magnus lacht zacht als hij me naar de tafel begeleidt en de stoel achter me aanschuift als ik ga zitten. Zijn handen blijven op de rugleuning hangen en ik voel hem naar voren buigen, zodat zijn lippen vlak bij mijn oor zijn. “Ik heb een goed inschattingsvermogen.”

Kippenvel verspreidt zich over mijn lichaam en ik knijp mijn benen samen onder de tafel. Magnus gaat tegenover me zitten. “Hoe bevalt je verblijf hier? Heb je alles wat je nodig hebt?”

Ik zet snel mijn gedachten op een rijtje en druk het warme gevoel in mijn lichaam meer naar de achtergrond. “Goed. Ik heb eigenlijk niks te klagen,” antwoord ik met een kleine glimlach.

“Dat is goed om te horen. Iedereen behandelt je hier naar behoren?” Zijn stem krijgt een streng randje en mijn verbeelding brengt me naar zijn penthouse en hoe hij met zo’n stem mij toespreekt.

Ik knik. “Ja, iedereen is erg beleefd en behulpzaam.” Ik leun naar voren, leg mijn kin onder mijn gevouwen handen en zeg, “Magnus, ik had mijn twijfels eerst, maar ik ben je immens dankbaar dat ik hier mag blijven.”

“Geen enkel probleem,” zegt Magnus terwijl hij mijn houding spiegelt. “Ik heb gehoord dat je nog weleens rondzwerft?”

Ik haal licht mijn schouders op. “Aan het begin. Ik ben overtuigd dat dat niet zo zeer hoeft.”

Een scheve glimlach verschijnt op zijn gezicht en ik smelt van binnen. Zonder mijn blik los te laten, bedankt hij de serveerder die ons het voorgerecht serveert en wacht drie seconden. “Hoe beviel mijn penthouse, Penelope?”

Ik probeer niks te laten merken, maar een blos kruipt over mijn huid. “Die is erg, eh, mooi.” Ik richt me op het voorgerecht en neem voorzichtig een eerste hap. Oh mijn god, dit is heerlijk.

“Wist je dat er beveiligingscamera’s hangen?”

Ik verslik me in mijn hap. Al hoestend probeer ik me te bedenken wat ik hier in godsnaam op ga zeggen. Magnus staat op, gaat naast me tegen de tafel aan staan en schenkt een glas water in die hij vervolgens overhandigt. Dankbaar neem ik een slok om mezelf tot bedaren te brengen.

“Je zegt dat je niks te klagen hebt,” zegt Magnus die het glas weer aanneemt. “Maar dan zag ik toch dat je voor iets bent gekomen, wat ik niet heb kunnen geven.” Hij legt zijn vinger onder mijn kin en tipt ‘m omhoog, zodat ik hem aan kan kijken.

Mijn hart bonst in mijn keel en ik schraap al mijn moed bij elkaar om het volgende te zeggen, “Wie zegt dat jij me dat had kunnen geven?”

Een duivelse grijns verschijnt op zijn gezicht met een gevaarlijke twinkeling in zijn ogen. “Geloof me, Penelope. Een orgasme geven valt zeker onder mijn capabiliteit.” Hij laat mijn kin los en laat zijn vingers langs mijn kaak glijden. Dan legt hij een plukje haar achter mijn oor en strelen zijn vingertoppen mijn hals. Vrijwel automatisch leg ik mijn hals iets meer bloot. Dan haalt hij zijn hand weg en gaat weer tegenover me aan tafel zitten. “Als je me de kans geeft, natuurlijk. Je hoeft slechts te vragen.”

“Goed om te weten,” glimlach ik terug.

Zijn slaapkamer

Het gesprek wordt iets luchtiger naarmate de gangen worden gebracht. En de date begint op een gegeven moment tegen een einde aan te lopen.

En in al die tijd ben ik aan het wikken en wegen of ik het ga vragen of niet. Het was een duidelijke uitnodiging. En heel eerlijk, ik ben heel benieuwd hoe hij in de slaapkamer is. Na een laatste wijntje vraag ik, “Heb je nog plannen hierna?”

Magnus neemt een slok en zet zijn glas rustig neer, terwijl hij met een kleine grijns zijn wenkbrauwen optrekt. “Nee, ik heb geen plannen, Penelope.”

“In dat geval, zou ik je graag een kans willen geven.” Ik kijk hem van onder mijn wimpers aan met een flirterige glimlach. “Je capabiliteiten moeten wel bevestigd kunnen worden, toch?”

“Natuurlijk.” Hij staat met een vloeiende beweging op en houdt zijn hand naar me uit naast de tafel. Ik leg mijn hand in de zijne en laat me overeind helpen. Magnus haakt mijn arm door de zijne en houdt me dicht naast zich als we naar de liften lopen. Hij groet Ricardo nog kort en dan stappen we een al open lift in.

“Je mag kiezen,” zegt hij en ik voel zijn warme adem door mijn haar heen kriebelen. “Wil je de sterren, het hele universum of je volgende leven zien vanavond?”

Ik kijk verbaasd op naar hem. “Hoe bedoel je precies?”

Magnus leunt dichter naar me toe en zijn lippen zijn slechts op millimeter afstand. “De sterren komen na zo’n twee hoogtepunten. Het hele universum na vijf. Alles daarna skippen we naar visioenen van je volgende leven.”

Ik lach zachtjes. “Zullen we bij één beginnen?” Mijn kaken zijn rood en ik voel hoe na al een hele avond van teasen en opwinding mijn vulva toch wel erg aan het opzwellen is.

Magnus grijnst en brengt zijn lippen nog iets dichterbij. Ik kan ze bijna op de mijne voelen. Mijn adem stokt in mijn keel. “Geen enkel probleem.” De liftdeuren schuiven open en hij leidt me zijn penthouse in. We gaan de gang in en hij opent met een sleutel één van de deuren dat leidt naar een grote slaapkamer met een gigantisch bed.

Ik stap verder de kamer in terwijl ik de deur achter ons dicht hoor vallen. Het is een minimalistische slaapkamer. Magnus komt achter me staan. Hij legt zijn hand op mijn heup en draait me om. Zijn andere hand legt hij op mijn kaak.

“Laat één ding duidelijk zijn,” zegt hij als hij me iets dichter tegen hem aantrekt. Ik kijk hem vragend aan. “Als je je bedenkt of je je niet comfortabel voelt, dan stoppen we direct.”

“Oké,” fluister ik en leg mijn hand in zijn warme nek. Ik breng hem dichter naar me toe en zonder er een tweede keer over na te denken, sluit ik mijn ogen en kus hem. Zijn arm wikkelt om mijn middel en trekt me compleet tegen hem aan. Hij neemt de leiding over en zoent me naar de zevende hemel terwijl ik mijn armen om zijn nek heen sla.

Hij laat zijn lippen langs mijn kaak naar mijn hals gaan en begint daar zachtjes te zoenen, te likken en bijt zelfs een keer. Ik kreun en leg mijn hals opzij voor hem. Zijn handen strelen mijn lichaam over de jurk heen en hij gromt goedkeurend. Hij laat zijn handen over mijn billen gaan en dan grijpen zijn handen mijn bovenbenen en tilt hij me op. Ik sla mijn benen om zijn middel heen en trap de hakken uit. Magnus loopt richting het bed en legt me voorzichtig neer. Zijn lippen verlaten mijn hals en ik kreun bijna teleurstellend, maar hou me in als ik hem zijn colbert en gilet uit zie trekken. Met een soepele beweging is zijn overhemd ook uit en shit, deze man is fine.

Schoenen en sokken volgen voordat hij over me heen leunt met een teasende glimlach. “Laat me je helpen met deze jurk.” De jurk is voordat ik er erg in heb uit, en ik lig in het sexy lingeriesetje onder hem. “Jezus, dit is nog beter dan ik had verwacht,” zegt hij terwijl hij mij in zich opneemt. Zijn lippen vinden weer de mijne. Ik verken met mijn handen zijn borstkas en kreun tegen zijn lippen als één van zijn handen mijn linkerborst vindt en deze zachtjes begint te masseren.

Zijn lippen dwalen af naar mijn nek en verder naar beneden naar mijn rechterborst. Als zijn lippen mijn tepel omsluiten en zijn tong kleine cirkels begint te draaien, voel ik elektriciteit naar beneden schieten. Ik voel hoe mijn slipje nat wordt en het enige wat ik wil is frictie. Ik duw mijn heupen omhoog tegen hem aan en voel zijn erectie door zijn pantalon heen.

Hij lacht kort om mijn borst heen en kijkt op. “Hoe voelt het?”

“Goed,” breng ik uit. “Stop vooral niet.”

Magnus grijnst en gaat rustig verder met masseren en likken. Ik verstrengel mijn vingers in zijn haar en zoek opnieuw frictie. Hij kust verder naar beneden. Over mijn buik, langs de jarretels, tot aan de rand van het slipje. Zijn vinger haakt hij om één van de jarretels en daarna duwt hij mijn benen verder uit elkaar. Hij drukt een vlinderzacht kusje op mijn slipje, precies bij mijn clitoris.

Als ik mijn heupen opnieuw omhoog wil duwen, is hij erop voorbereid. Hij houdt ze tegen en houdt me tegen het bed aan als hij tussen mijn benen naar me opkijkt. “Nog niet, Penelope.” Hij legt mijn rechterbeen over zijn schouder heen en drukt kusjes op de binnenkant van mijn linker bovenbeen. Langzaam gaat hij omhoog. En hoger. En hoger.

Zijn hand gaat terug naar mijn borst en draait mijn tepel tussen zijn vingers.

“Magnus, alsjeblieft,” kreun ik, maar hij houdt me tegen het bed aan gedrukt. Dan voel ik zijn vingers mijn slipje opzij trekken.

“Fuck,” zegt hij zachtjes als hij me kort met zijn vingers aanraakt en voelt hoe nat ik ben. Als hij vervolgens zijn vingers kort aflikt, worden mijn ogen groot en zijn blik alleen zou me al kunnen laten komen. “De sterren, Penelope.” En dan verdwijnt hij tussen mijn benen. Met zijn vingers spreidt hij me en dan voel ik zijn warme tong bij mijn clitoris. Ik schok en het gevoel is ineens zo intens dat ik mezelf verder het matras in wil duwen.

Hij legt mijn andere been over zijn schouder heen en zijn tong begint magisch werk te verrichten. Hij verlicht de druk en cirkelt mijn clitoris licht. Zijn vingers teasen mijn vagina. Eerst één vinger met één kootje naar binnen. Dan dieper en dieper. Maar het is niet genoeg. Een tweede vinger brengt hij in en krult daarna zijn vingers richting mijn buik toe.

Fuck, deze man…

Mijn orgasme bouwt zich nu in rap tempo op. “Magnus, ik hou het niet langer!” roep ik uit als ik mijn grip op zijn haar verstevig en mijn andere hand naar het dekbed grijpt. En hij laat het zich geen twee keer vertellen. Het tempo bouwt hij geleidelijk op en voegt steeds meer druk toe terwijl zijn vingers mijn g-spot hebben gevonden en me helemaal gek maken.

Hij kijkt op en ik weet precies wat zijn ogen zeggen: ‘Kom voor me.’

En dan schreeuw ik geluidloos als mijn orgasme in golven door mijn lichaam heen raast. En kort lijk ik de sterren te zien. Magnus likt tot mijn orgasme voorbij is en laat zijn vingers dan uit me glijden. Hij likt ze af terwijl hij naar me kijkt met donkere, lustvolle ogen.

“Ik denk dat een tweede niet eens nodig is voor de sterren, Magnus,” hijg ik.

Magnus leunt weer over me heen, “Dan gaan we voor-“

Een luid alarm gaat ineens af en we zitten recht overeind in zijn bed. “Wat is dat?” vraag ik hem met grote ogen.

Hij kijkt bedenkelijk als hij het bed uitstapt en zijn sokken en schoenen snel aantrekt. Dan grijpt hij het overhemd die hij half aan doet. “Ik hoop vals alarm,” zegt hij als hij de sleutel van het nachtkastje pakt en deze in mijn hand drukt. “Draai de deur op slot als ik weg ben.”

“Wat? Ik-“

Maar hij loopt al de kamer uit en trekt de deur resoluut achter zich dicht. Ik kijk naar de sleutel en dan naar de deur. Ik draai de deur met nog weke knieën op slot en pak zijn colbert op die ik over mijn schouders leg.

Hopelijk vals alarm…

 

Wat vond je van het tweede deel van ‘In zijn handen’? Laat het weten in de comments!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.