Erotisch verhaal – ‘Oogopslag deel 2’

erotisch verhaal

In het tweede deel van het erotische verhaal ‘Oogopslag’, lees je hoe Lya de vriendin van de sexy man achter de receptie ontmoet. Het wordt al snel duidelijk dat iedereen hetzelfde wil… Wordt dit Lya’s eerste trio?

In het eerste deel kon je lezen hoe ze een spannend avontuur beleefde in de kofferkamer, maar nu wordt het allemaal nóg heter…

Bloedmooie meid

Mijn huid tintelt. Van de zon en van de opwinding die nog door mijn lijf raast. De heerlijk opwindende sekspartij in de kofferkamer van het hotel heeft me niet koud gelaten. Ik weet zijn naam nog steeds niet, en dat vind ik zo ontzettend sexy!

Die middag loop ik langs de receptie. Tot mijn verrassing zie ik hem staan praten met een bloedmooie meid. Hij ziet mij dus niet direct staan en een steek van jaloezie schiet door mijn lijf. Lya, doe eens normaal, denk ik. De meid met wie hij praat knijpt in zijn arm terwijl ze hard om hem lacht. Haar huid is goudbruin door de zon en haar blonde golvende haar valt tot ver over haar rug. Ze draagt een witte bikinitop en een kort spijkerbroekje waar haar billen nét onder vandaan komen. Zulke broekjes draag ik al lang niet meer. Met mijn 39 jaar, heb ik dat station van fashion al lang gepasseerd. Maar ik moet zeggen, dat dit haar heel erg goed staat.

Ongegeneerd staar ik naar ze. Zouden ze een stelletje zijn? Ik bekijk haar nog een keer van top tot teen en als mijn ogen naar hem glijden, zie ik dat hij mij al aan het bekijken is. Ik voel me betrapt, maar hij lacht uitnodigend. Een beetje ongemakkelijk zwaai ik terug en net als ik wil omdraaien zie ik dat hij wat tegen de meid fluistert. Ze draait haar hoofd direct om en onze blikken kruisen.

Ze houdt het oogcontact even vast en laat dan haar blik langzaam over mijn lichaam glijden. Via mijn hals naar mijn borsten, langs mijn heupen helemaal naar mijn sandalen en dan weer terug omhoog.

Ik word er ongemakkelijk van, maar ook een beetje opgewonden. Ze kijkt nog een keer emotieloos in mijn ogen, voor ze snel omdraait en iets terug fluistert naar de jongen achter de balie. Vragend kijk ik hem aan. Hij geeft een knipoog en gaat verder met het gesprek met de prachtige blonde dame.

Hmm, raar, denk ik. Maar ik heb een shoppingtripje op de planning staan, dus ik vervolg mijn weg naar buiten.

De rest van de dag ben ik druk aan het shoppen. Ik neem af en toe pauze om een wijntje te drinken op een terras om vervolgens weer verder in de winkeltjes te duiken.

Wat doe jij hier?

Met volle tassen en een rozig gevoel van alle wijn kom ik die avond weer terug in het hotel. Er staat een oudere man achter de receptie. Jammer. Ik had de jongen graag willen vragen waar dat hele gedoe vanmorgen over ging.

Als ik op mijn verdieping aankom, zie ik de jongen van de receptie nonchalant tegen mijn deur leunen. Hij lacht breed als hij mij ziet.

“Wat doe jij hier?” vraag ik nieuwsgierig. Zijn brede lach verandert in een ietwat zenuwachtige. “Ik wil je wat vragen,” zegt hij zachtjes. “Zag je die meid met wie ik vanochtend stond te praten?”

“Natuurlijk zag ik haar, zo’n mooie meid is niet echt te missen,” lach ik.

“Dus je vindt haar mooi?” vraagt hij als zijn brede lach weer tevoorschijn komt. “Ja, ik vind haar mooi… Waar gaat dit gesprek heen?” vraag ik terwijl ik voor de grap overdreven met mijn ogen rol en gaap.

“Ik zal je niet langer vervelen. Wij willen seks met je.” Wow, ik schrik van zijn plotselinge directheid en ik voel mijn lichaam direct reageren. Een kriebel in mijn buik zorgt ervoor dat ik vochtig word tussen mijn benen en mijn tepels reageren hier ook op.

Tegenpolen

Natuurlijk heb ik wel eens nagedacht over een trio. Maar het is nog nooit gebeurd. Ik was altijd bang dat ik onzeker zou worden als er een andere vrouw bij was, omdat ik mezelf zou vergelijken met haar. Maar sinds ik de 30 gepasseerd ben, is die onzekerheid over mijn lichaam niet meer te bekennen. Daarnaast zijn zij en ik ongeveer tegenpolen, wat vergelijken onmogelijk maakt.

Ik ben lang, ik heb grote borsten en een zacht buikje. Ik heb smalle heupen maar wel volle billen die nog nooit een squat hebben gedaan en een bos zwarte krullen. En zij? Zij is klein en smal, van wat ik vanmorgen kon zien heeft ze kleine, ronde borsten, een platte afgetrainde buik en ook haar billen traint ze regelmatig denk ik. Ik ben wel benieuwd hoe ze zouden voelen eigenlijk. Haar golvende blonde haar ziet eruit alsof het ruikt naar kokos en vanille.

Hij roept, “Miralda?!” En ze verschijnt met een ondeugende glimlach van achter de hoek.

Iets te veel spanning

Ze zoent me. Dit is de eerste keer dat ik met een vrouw zoen. Ze draagt nog steeds de witte bikini van vanmorgen en ik zie haar stijve tepels door de stof prikken. Ze maakt zelf haar spijkerbroekje los en ik hoor hoe deze op de grond valt. Meteen laat ik mijn handen naar haar billen glijden. Haar billen voelen inderdaad stevig, maar ook een stuk kneedbaarder dan ik verwacht had. Misschien moet ik ook beginnen met sporten. Ik merk dat ik door de spanning wat afdwaal met mijn gedachten. Ik besluit om het maar gewoon aan te geven. “Sorry… ik ben een beetje zenuwachtig. Ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan,” zeg ik terwijl ik mijn blik afwend.

Miralda lacht. “Sorry! Ik heb mezelf ook niet eens voorgesteld. Ik kon gewoon niet wachten om je lichaam te ontdekken. Ik ben Miralda, Luís en ik zijn friends with benefits. Hij belde van de week op om te vertellen dat hij een ontzettend sexy vrouw had ontmoet. Jij dus. Hij dacht dat je wel in zou zijn voor wat extra spanning en hij wil je graag verwennen samen met mij. Ik ben biseksueel, maar Luís is eigenlijk de enige man in jaren met wie ik af en toe het bed deel. Mijn voorkeur gaat uit naar mooie vrouwen, zoals jij.” Ze kijkt me met een vriendelijke blik aan en pakt mijn handen vast. Haar ogen sprankelen en door de zachte aanrakingen van haar handen voel ik mezelf meteen meer op mijn gemak. Ze komt oprecht over.

Ze is een stuk jonger dan ik, maar zo voelt het nu helemaal niet. Ik laat me dus graag door haar meenemen in dit nieuwe avontuur.

Zij neemt de leiding

Miralda vraagt wat ik wil. Ik denk even na en zeg dat ik het misschien wel fijn vind als zij en Luís beginnen. Dat ik eerst even kijk en dan vanzelf wel meedoe in hun spel. Miralda geeft een zachte kus op mijn hoofd en zegt oké. Ze draait zich om naar Luís. Je ziet dat ze elkaar al kennen, want ze zijn ontzettend op elkaar afgestemd. Als een dans draaien ze om elkaar heen, ontdekken ze elkaars lichaam. Kleren glijden van hun gebruinde lijven, hun handen feilloos op de juiste plekken geplaatst. Ze weten precies wat ze willen. Luís tilt Miralda op en zet haar neer op het dressoir. Hij schuift haar bikinislip opzij en duwt zichzelf hard bij haar naar binnen. Zij klemt haar benen om zijn middel en bepaalt zo het tempo waarop hij stoot.

Hij streelt haar haren uit haar hals en zoent, likt en bijt in haar nek. Ik hoor haar kreunen. Als ik zie hoeveel ze beiden genieten en in het moment opgaan, voel ik de opwinding tussen mijn benen. Terwijl ik mijn ogen op hen houd, loop ik naar mijn toilettas die op mijn nachtkastje staat. Ik pak er een condoom uit en loop naar hen toe. Ze horen me aankomen en kijken tegelijkertijd met een ontzettend geile blik mijn kant op. “Ga door,” zeg ik. Terwijl Luís door blijft stoten, schuif ik haar bikinitop opzij en neem ik haar tepel in mijn mond. Ik draai rondjes met mijn tong en voel hoe ze mijn hoofd stevig vastpakt. Terwijl ik haar borsten verwen, voel ik hoe Luís het condoom uit mijn handen pakt. Ik hoor de verpakking opengaan en dan voel ik hoe hij achter me komt staan. Hij spreidt mijn benen en gaat op zijn hurken achter me zitten. Dan voel ik zijn warme, natte tong tussen mijn benen. Er gaat een rilling door mijn lichaam als hij mij voorzichtig begint te likken.

Van de zenuwen is niets meer te bekennen. Ik ben alleen nog maar ontzettend opgewonden. Miralda zit nog steeds op het dressoir. Ik kijk naar het bikinibroekje dat opzij is geschoven. Ik knoop de touwtjes los zodat het broekje openvalt. Een klein streepje schaamhaar en een clitpiercing verschijnen. Ik heb nog nooit een vrouw gelikt, maar ik durf het nu wel aan. Omdat ik het zelf zo fijn vind als een man me eerst een beetje plaagt, doe ik dit ook bij haar. Ik kus haar liezen en haar venusheuvel. Ik lik zachtjes langs haar schaamlippen, en adem hete lucht uit op haar gevoeligste plekje. Het is lastig om gefocust te blijven omdat Luís ondertussen magische dingen met zijn tong doet. Ik besluit om de bewegingen die hij bij mij maakt, na te doen bij Miralda. En het werkt. Want we kreunen beiden steeds luider.

Ik voel mijn opwinding langs mijn benen lopen. En net op het moment dat ik niet kan wachten om zijn stijve in mij te voelen, staat hij op. Alsof hij mijn gedachten leest, pakt hij mijn middel stevig vast, draait me om en drukt zijn lippen gepassioneerd op de mijne. Hij tilt me op en laat me rustig met mijn rug op het bed glijden. Hij kruipt bovenop me en ik klem mijn benen om zijn middel, ik sla mijn armen om zijn schouders en druk mijn nagels in zijn huid. Hij gromt als hij zichzelf bij mij naar binnen brengt.

Zo hard en snel als hij in Miralda stootte, zo langzaam en beheerst doet hij het nu bij mij. Het lijkt of hij elke centimeter, elke sensatie goed in zich op wil nemen. Zijn langzame halen maken me gek. Ik voel hoe zijn stijve elk plekje in mij langzaam vult en streelt. Ik wil meer. Veel meer. “Harder,” kreun ik.

“Nog even geduld, lekkerding,” knipoogt hij. Hij blijft langzaam in me stoten terwijl Miralda naast mij komt liggen. Ze kust mijn nek en speelt met mijn tepels. Ik kijk haar kant op en onze lippen vinden elkaar. Terwijl haar tong mijn lippen opendrukt voel ik hoe Luís zijn tempo versnelt en met elke stoot sneller en dieper gaat. Als Miralda dan ook nog haar hand naar mijn clitoris verplaatst en deze stimuleert terwijl Luís nog stoot, houd ik het niet meer. Ik kreun, nee ik schreeuw het uit van genot terwijl er elektrische schokjes door mijn hele lijf schieten. Mijn tenen beginnen te tintelen en ik voel door de prikkeling dat de huid op mijn borst rood kleurt. Ik grijp het dekbed vast en knijp mijn handen tot vuisten als mijn orgasme nadert als een wervelwind. Ik laat mezelf helemaal gaan en geef me volledig over aan het genot. Hierdoor duurt mijn orgasme voor mijn gevoel minuten!

Als ik eindelijk weer bijgekomen ben, kust Luís me zacht op mijn voorhoofd en dan doet Miralda hetzelfde. Ze komen beiden naast me liggen en lepeltje-lepeltje vallen we met z’n drieën in slaap.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.