Expert Review: Rosy Gold Nouveau Curve Massager

toytester review

De Nouveau Curve Massager van Rosy Gold is een must-have voor jouw nachtkastje! Ben je nog niet zo bekend met wand vibrators of het merk Rosy Gold? Eén van onze toytesters neemt vandaag het woord in deze expert review en geeft een eerlijke mening over dit compacte speeltje. Ben je nieuwsgierig naar de review? Lees dan snel verder…

Rosy Gold Nouveau Curve Massager


Deze compacte Nouveau Curve Massager van Rosy Gold is een ideaal speeltje voor externe stimulatie. De vibrerende kop heeft 10 standen waarmee je naast je clitoris ook andere gevoelige plekjes, zoals de tepels, kunt stimuleren.

De flexibele kop is voorzien van een krachtige motor waardoor de vibrator ook geschikt is voor lichaamsmassages! De wand vibrator is oplaadbaar en gemakkelijk schoon te maken met toycleaner.

 

Wat zijn toytesters?

Bij Christine le Duc hebben we toegang tot een toytester panel die al onze love toys uitvoerig testen. De feedback die zij ons voorzien is mega waardevol, want dit helpt onze toekomstige klanten een geïnformeerde keuze te maken.

rosy gold nouveau curve massager

Beoordeling van onze toytester

Iris geeft de Rosy Gold Nouveau Curve Massager ⭐⭐⭐⭐ van de 5 sterren.

De Nouveau Curve Massage is een wand vibrator met een futuristisch uiterlijk. Hoewel dit speeltje helemaal past in de huidige tijd, is de Rosy Gold lijn gebaseerd op de Art Nouveau stijl uit de jaren twintig.

De wand vibrator komt in een zwarte doos met een mooi ontworpen verpakking in dezelfde stijl. Geen (half)naakte personen, maar ook niet té minimalistisch. Het valt op, is goed doordacht en uitgewerkt.

Uit de verpakking

Als je de doos openmaakt, word je begroet door een deurhanger met gevatte teksten op beide kanten, de vibrator en een USB-oplaadkabel.

De body van het speeltje is gemaakt van hard plastic en de kop en knop zijn gemaakt van siliconen. De knop werkt helaas niet helemaal netjes. De bovenkant van de knop verdwijnt half onder het harde plastic, waardoor die soms wat moeilijk te bedienen is.

De Nouveau Curve Massager is waterdicht en fluisterstil, en geluid valt ook mee op de hardere standen. Dit zijn er tien, variërend van trillen tot afwisselende intensiteiten. Met dit speeltje tril je je bed niet uit en ik heb me van tevoren afgevraagd of ik hier wel een hoogtepunt mee zou gaan bereiken.

In de praktijk

Hoewel ik eerst twijfelde, was er uiteindelijk niks aan de hand. Dit speeltje heeft me een heerlijk hoogtepunt gegeven en nog best makkelijk ook! De zachtste stand is iets te licht, maar de tweede stand is al voldoende om me over het randje te krijgen.

De wand vibrator is makkelijk in gebruik. Je zit niet te hannesen met de aan- en uitknop en het schakelen gaat zeer soepel. De siliconen kop is fijn op de huid.

De onderkant kun je ook nog gebruiken als stimulator. Helaas was ik hier iets minder van onder de indruk door de te zachte trillingen. Dat neemt niet weg dat je met dit speeltje leuk kunt variëren door de kop meer op je vagina te zetten terwijl het onderste gedeelte de clitoris raakt. Leuk voor een extra dimensie, maar de kop alleen bracht mij tot een orgasme.

Conclusie

De Rosy Gold Nouveau Curve Massager biedt veel kwaliteit voor zijn prijs. Ik wil zeggen dat dit speeltje geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. En het krijgt van mij een dikke voldoende! Het doet waar het voor is gemaakt en een hoogtepunt wordt je absoluut niet ontnomen (alleen je adem dan misschien 😉)

 

Heb jij ervaring met de Nouveau Curse Massager van Rosy Gold? Deel jouw mening met ons in de comments! 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.