Expert Review: Rosy Gold Nouveau Vibrating Egg

expert review

Vorige maand hebben we de wand vibrator al onder de loep genomen van Rosy Gold, dus het is tijd voor een ander product uit deze collectie: de Nouveau Vibrating Egg! Eén van onze toytesters neemt vandaag het woord in deze expert review en geeft een eerlijke mening over dit veelzijdige speeltje. Ben je nieuwsgierig naar de review? Lees dan snel verder…

Rosy Gold Nouveau Vibrating Egg

De Nouveau Vibrating Egg van Rosy Gold is een vibratie eitje voor al jouw opwindende en spannende momenten! Met de draadloze afstandsbediening kun je op afstand nieuwe avonturen beleven met maar liefst 10 vibratiestanden.

De Vibrating Egg is waterproof, fluisterstil en heeft een handig koortje.

 

Wat zijn toytesters?

Bij Christine le Duc hebben we toegang tot een toytester panel dat al onze love toys uitvoerig test. De feedback waar de testers ons van voorzien is mega waardevol, want dit helpt onze toekomstige klanten een geïnformeerde keuze te maken.

expert review

Beoordeling van onze toytester

Jeanette geeft de Rosy Gold Nouveau Vibrating Egg ⭐⭐⭐,5 van de 5 sterren.

Door de kleur, luxe uitstraling en prachtige foto’s word je toch uitgenodigd om dit vibratie eitje te kopen? Ik mocht hem testen en ik ben reuze benieuwd hoe die gaat zijn!

Uit de verpakking

De Nouveau Vibrating Egg van Rosy Gold komt in een mooie doos in de kleur mat zwart met roségouden strepen. Het oogt elegant en luxe.

Als je de doos opent, zie je gelijk een klein cadeautje: een leuke deurhanger die je kunt gebruiken voor je deur als je even… bezig bent. Ook heb je natuurlijk een gebruiksaanwijzing, veiligheidsinstructies en het eitje met de afstandsbediening.

Technische aspecten

Het eitje wordt bediend met een kleine draadloze afstandsbediening. Niet geheel onbelangrijk: beide draaien op batterijen. De afstandsbediening heeft wél een batterij, maar voor het eitje zijn ze helaas niet inbegrepen. De batterijen zul je zelf dus nog aan moeten schaffen.

Wanneer je het eitje voor de eerste keer gebruikt, moet er nog een stukje plastic verwijderd worden bij de batterijen. Bij de afstandsbediening was dit een hele klus, omdat deze lastig open te maken was. Gelukkig is het maar één keer en kun je hem daarna gebruiken wanneer je maar wilt!

De afstandsbediening heeft vijf knopjes: de aan-/uitknop, twee voor vibratiestanden en twee voor de verschillende snelheden.

Het eitje is makkelijk met water en zeep, of een speciale toycleaner, schoon te maken. Hij is namelijk waterdicht en kan dus zo onder de kraan.

In de praktijk

Het eitje is er klaar voor en ik ook! Laten we met het echte werk beginnen: hoe is het eitje nou eigenlijk?

Door de metalen uitstraling was ik even bang dat het eitje erg koud aan zou voelen als je hem inbrengt, maar niks is minder waar. Het eitje voelt prettig en door z’n gladde omhulsel is hij makkelijk in te brengen. Het touwtje vind ik zelf persoonlijk wat gammel, dus wees extra voorzichtig als je het eitje eruit haalt.

De eerste keer ging het eitje moeilijk aan. Hij moest een paar keer open en dicht gedraaid worden, omdat er iets niet goed zat. Maar eenmaal aan voel je gelijk de trillingen! Er zijn 10 vibratiestanden, dus er is voor ieder wat wils.

Voor mij is de zachtste stand te zacht, maar twee en drie zijn perfect. De vibratiestanden voelen erg lekker aan, maar het is niet een speeltje waar ik een orgasme van krijg.

Achteraf bij het schoonmaken was dit toch iets lastiger dan gedacht, omdat het eitje niet helemaal waterproof was. En hem na nog een keer gebruikt te hebben, ging die na alles geprobeerd te hebben niet meer aan.

Conclusie

Al met al een heel fijn speeltje! Het is geen hoogstandje en er zitten hier en daar wat gebreken aan, maar ik weet zeker dat als je dit buitenshuis met iemand uitprobeert, dat dit voor vele spannende momenten kan zorgen.

 

Heb jij ervaring met de Nouveau Vibrating Egg van Rosy Gold? Deel jouw mening met ons in de comments! 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.