Isabella Machinè: Self-Love Challenge

isabella machine

Om het voorjaar goed te beginnen, deel ik een sexy challenge waarmee je meer zelfvertrouwen, plezier en vernieuwing toevoegt aan je seksleven in 2024! Met deze 4 uitdagingen vergroot je je seksuele zelfvertrouwen, waardoor je meer kunt genieten in de slaapkamer.

Voor we beginnen…

Open je agenda en verdeel de 4 uitdagingen over de week of de maand, afhankelijk van hoeveel tijd je kunt vrijmaken. Hiermee normaliseer je tevens het inplannen van tijd en energie voor jouw seksuele welzijn, iets wat ik als sexual empowerment coach en partner van Christine le Duc ten zeerste aanmoedig.

Je nieuwe gloed zal ook niet onopgemerkt blijven bij je vrienden en collega’s. Er is namelijk niets mooiers dan een stralende lach van voldoening op je gezicht!

Challenge 1: Liefde voor je lichaam

Neem een moment tijdens het douchen om je hele lichaam onder te dompelen in liefde en acceptatie. Geef extra liefde aan delen van je lichaam die je minder mooi vindt. Visualiseer helende stralen van water en goud licht die negatieve gedachten over je lichaam wegspoelen.

Zie hoe ze door het putje verdwijnen. Laat jezelf vervolgens volledig overspoelen met liefde en acceptatie. Raak je lichaam liefdevol en sensueel aan, van top tot teen, terwijl je de mantra herhaalt:

‘Dankjewel lichaam, je bent prachtig!’

Of maak je eigen mantra of liedje, zoals bijvoorbeeld: ‘I’m sexy and I know it‘, gevolgd door een dansje onder de douche. Je goed voelen in je lichaam stelt je in staat schaamteloos te genieten van seks. Het is de moeite waard om te werken aan een positief zelfbeeld.

Challenge 2: Voorspel

We weten dat voorspel een belangrijk onderdeel is van seks. Het brengt je in de stemming, bouwt opwinding op en vergroot het plezier.

Reflecteer eens op hoe voorspel er op dit moment uitziet bij jou. Denk na over wat je hier graag aan zou willen toevoegen of veranderen om je opwinding en daarmee je plezier in seks en kans op een orgasme te vergroten.

voorspel

Beantwoord vragen zoals:

  • Wat heb je nodig van jezelf om zin te krijgen in seks?
  • Wat heb je nodig van je partner om zin te krijgen in seks?
  • Wat heb jij nodig om volledig te kunnen ontspannen en genieten?
  • Zijn er onuitgesproken zaken tussen jou en je partner en hoe kun je ervoor zorgen dat deze worden opgehelderd, zodat er weer ruimte komt voor aantrekking en plezier?

Plan vervolgens een avond in waarop je extra tijd maakt voor voorspel met elkaar en waarin jullie nieuwe dingen proberen!

Extra tip: maak een heerlijke sexy muziekspeellijst of probeer eens mijn favoriete playlist.

Challenge 3: Self-pleasure

Solo-seks is een fantastische manier om je eigen lichaam, opwinding, fantasieën en plezier te ontdekken, zodat je daarna beter kunt uitspreken en delen met je partner wat je fijn vindt.

Toen ik mezelf toestemming gaf om schaamteloos en voluit te genieten van seks met mezelf, merkte ik dat het plezier in seks nog meer toenam. Daarom wil ik jou deze opdracht ook meegeven.

Maak een affirmatie waarmee je jezelf toestemming geeft om vol zelfvertrouwen en plezier te kunnen genieten. Bijvoorbeeld:

‘Ik ben het waard om te genieten van mijn lichaam en seksualiteit, en daarom geef ik mezelf de volledige toestemming en vrijheid om te masturberen met plezier.’

Vervolgens mag je overgaan op jouw favoriete masturbatietechniek, waarbij je dit keer extra aandacht besteedt aan wat je aantrekt en hoe je je kamer aankleedt. Misschien wil je een mooi setje aandoen voor jezelf en je kamer sfeervol maken met geurkaarsen en muziek. Maak er een feestje van en geniet!

 

Challenge 4: Sexy fotoshoot

Je sluit deze self-love challenge af met een sexy fotoshoot die je zelf thuis kunt doen met je telefoon. Bereid de shoot voor door na te denken over welke versie van jezelf jij wilt vastleggen op beeld. Wie is die zelfverzekerde vrouw die in 2024 kiest voor seksueel welzijn?

Creëer een toekomstige versie van jezelf die jij gaat belichamen tijdens de shoot. Maak eventueel een Pinterest-bord met quotes en inspiratiebeeld. Trek iets moois aan en maak sexy foto’s van jezelf in de spiegel of met een zelfontspanner.

Dit is mijn favoriete outfit op dit moment:

Zet een lekkere playlist op en geniet ervan! Have fun with it! Wanneer je klaar bent, kun je een selectie maken van jouw favorieten, de rest verwijder je. Je kunt deze favorieten naar een verborgen mapje verplaatsen in je telefoon (iPhone heeft deze functie).

De foto’s zijn in de eerste instantie van en voor jezelf, maar je mag deze natuurlijk ook delen met je partner met een sexy berichtje erbij 😉 (Wees uiteraard voorzichtig naar wie je foto’s doorstuurt).

Afsluiter: Reflectie

Reflecteer op de challenge aan de hand van de volgende vragen:

  • Wat neem ik mee uit deze challenge?
  • Wat heb ik geleerd over mezelf en mijn seksualiteit?
  • Wat ga ik verder toepassen en meenemen de komende tijd?
  • Hoe zorg ik voor voldoende tijd en energie voor mijn seksuele welzijn?
  • Waar zou ik nog verder aan willen werken? Ik ben trots op mezelf omdat…

Wil je je verder verdiepen in seksueel welzijn en de relatie met jouw lichaam, vrouwelijkheid en seksualiteit versterken? Lees mijn boek: ‘Sexual selfcare’.

 

Ik wens jou ontzettend veel plezier met de challenges! Deel vooral je inzichten met mij via Instagram DM @isabellamachine.

isabella machine

 

Welke challenge vond jij het fijnst? Laat een reactie achter!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.