De lingerie trends van lente 2024 🌷

lingerie trends

Van kinky wetlook en straps tot strikjes en franjes, met nieuwe looks in onze garderobe laten we de wintermaanden achter ons. Het is tijd om onze Dua Lipa (Grammy’s iemand?) te laten shinen of juist een stukje Bridgerton in ons leven te laten door met deze sexy lingerie trends de lente in te luiden! 🌻

Sexy straps

sexy strapsStrap in, want dit is één van de lingerie trends waar wij heel erg naar uit hebben gekeken. Sexy straps accentueren jouw natuurlijk vormen en geven een kinky touch aan jouw outfit.

Draag straps in de slaapkamer, zoals de Partition Body op de image hiernaast, of kies voor een subtiel harnas die je over jouw dagelijkse outfit kunt dragen.

 

Onze sexy straps…

Elevated fetish

Over kinky gesproken, heb je de performance van Dua Lipa tijdens de Grammy’s gezien? Zij en haar dansers op het podium droegen mooie wetlook outfits, die absoluut een statement hebben gemaakt.

Natuurlijk hoef je niet je hele outfit compleet uit wetlook te laten bestaan! Je kunt ook wetlook items aan jouw dagelijkse outfit toevoegen voor een uitdagende look, zoals een wetlook bustier boven je casual jeans of pantalon.

Draag elevated fetish…

Coquette

Is de kinky look niet helemaal jouw stijl, maar wil je wel opvallende items aan jouw garderobe toevoegen? We stappen de wereld van Bridgerton en Pride & Prejudice in met franjes en tierlantijn, maar dan verwerkt in lingerie!

Denk aan mooie kanten babydolls en slipdresses, maar ook lingeriesetjes met strikjes en versieringen die net dat beetje extra toevoegen.

Onze franjes en tierlantijn…

lingerie trends

Minimalistisch

Houd je niet van wetlook en al die frutsels en franjes? Geen zorgen, want de minimalistische looks blijven gewoon in de fashion roulatie!

Je kunt bijvoorbeeld een simpel topje combineren met een rokje, of juist met een blazer en matchende pantalon. En vergeet ook niet de kracht van goede jeans!

Kies voor minimalistisch…

Transparant en kant

transparant en kant

Kant is het ultieme materiaal om je vrouwelijkheid mee te onderstrepen. Niet alleen als accent op een item, maar ook als geheel met een transparante touch. Je verhult nét genoeg om niet alles van jezelf bloot te geven.

Combineer je lingerie, zoals in de image hiernaast met onze prachtige Suga Mama set, met je outfit, of kies ervoor om je partner te verrassen in de slaapkamer. Wil je een sexy avondje voor jezelf? Een kanten kimono is sexy en comfortabel om jezelf mee te verwennen.

Onze transparante items…


Wat vind jij van de lente lingerie trends? 🌷

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.