Review: clitorisstimulator Pleasurizer

review

Vandaag deelt Ilona van Ilonatesthet haar review van de Pleasurizer. Dit is een clitorisstimulator uit de Delights serie van Christine le Duc. Het is een seksspeeltje dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Lees snel verder voor het oordeel van Ilona!

Specificaties van de Pleasurizer

Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar:

  • Pleasurizer: ja, via USB
  • Afstandsbediening: ja, via USB

Vibraties: 9 verschillende standen

Waterproof: Ja

Verkoopprijs: € 49,99

Mijn eerste indruk van de Pleasurizer

De Pleasurizer is gemaakt van siliconen en dit vind ik altijd heel prettig aanvoelen. Bodysafe en heel gemakkelijk schoon te maken met een toycleaner. Het is heel belangrijk om dit voor en na het gebruik van je speeltje te doen!

De Pleasurizer heeft een mooi formaat en ik denk dat je deze clitorisstimulator prima in je slipje kunt dragen als slipvibrator zonder er last van te hebben. Wat ik super fijn vind is dat de afstandsbediening ook oplaadbaar is. Geen gedoe meer met batterijen die je er nog bij moet kopen.

De verpakking en details van de Pleasurizer

De Pleasurizer zit in een eenvoudige kartonnen verpakking met de afbeelding van de Pleasurizer erop. De Pleasurizer behoort ook tot de Delights collectie van Christine le Duc toys. In het doosje vind je de Pleasurizer, de afstandsbediening en de USB oplaadkabel.

De Pleasurizer zelf heeft 1 aan/uit knop, waarmee je ook door de verschillende vibratiepatronen kunt zappen. Deze kun je gebruiken wanneer je hem in je hand houdt tijdens gerichte clitorisstimulatie in plaats van dat je hem in je slipje doet.

De afstandsbediening heeft 2 verschillende knopjes: één om hem aan en uit te zetten en één om door de vibratiepatronen heen te zappen.

De Pleasurizer laad je op door middel van de magnetische USB-kabel die erbij geleverd is. Dit geldt voor zowel de clitorisstimulator als de afstandsbediening.

De test van de Pleasurizer

Daar komt het advies weer: gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het gebruik van een speeltje. Dit is gewoon veel fijner! Gebruik voor de Pleasurizer ook een glijmiddel op waterbasis. Dit tast het siliconen materiaal niet aan en zo heb je langer plezier van je speeltje.

Ik heb de Pleasurizer op 2 verschillende manieren getest: als directe clitorisstimulator en wanneer ik hem in mijn slipje heb gedaan. Als directe clitorisstimulator vind ik hem echt heerlijk! De Pleasurizer heeft diepe vibraties. De eerste drie standen zijn steady standen en gaan van redelijk krachtige vibraties naar hele krachtige vibraties. Ook bij de Pleasurizer gebruik ik eigenlijk alleen de steady standen, maar dat is heel persoonlijk. Wellicht dat een ander wel van de verschillende patronen houdt. Door de directe stimulatie is het voor mij heel makkelijk om met de Pleasurizer klaar te komen. Met de directe stimulatie vind ik het overigens fijner om de afstandsbediening niet te gebruiken. Het knopje op de Pleasurizer is goed voelbaar en je kunt er makkelijk bij, waardoor de afstandsbediening overbodig is in dit geval.

Ik heb de Pleasurizer ook gebruikt als slipvibrator. Door het formaat past het prima in je slipje en door de verdikking met de “ribbels” voel je dit best goed als stimulatie. Als je de Pleasurizer wil gebruiken in het openbaar zou ik er wel op letten dat je hem niet op de hardste vibratiestand zet, want dan is hij wel goed hoorbaar. (Tenzij je natuurlijk in een ruimte bent met veel omgevingsgeluid.) Als slipvibrator vind ik hem fijn, maar meer als opwarmer. Ik kom door deze vorm van stimulatie niet klaar. Dit is ook prima, maar ik wil het daarna dan nog wel afmaken om het zo maar te zeggen.

Conclusie

De Pleasurize is een fijn seksspeeltje als directe clitorisstimulator en leuk om eens te gebruiken als slipvibrator. Een speeltje voor zowel de beginner als de meer ervaren gebruiker.


Wil je meer reviews lezen van Ilona?

Elke maand probeert Ilona weer nieuwe sextoys uit voor haar blog Ilonatesthet. Vind je het leuk om meer van haar te lezen of ben je gewoon benieuwd naar haar mening over andere toys? Lees ook eens haar andere reviews:

    Respond or ask a question

    Tags

    Are you going to follow us?

    This site is registered on wpml.org as a development site.