Review: Lusty Love Egg

review

Nog minder dan twee weken en dan is het al weer Pasen! Wat is er nu een beter seksspeeltje om je Paasweekend mee door te komen dan een vibrerend eitje? Ilona van het blog Ilonatest het probeerde de Lusty Love Egg uit de Christine le Duc Black Edition lijn. Lees snel verder om er achter te komen hoe dit speeltje haar bevallen is.

Specificaties van de Lusty Love Egg

Materiaal: Siliconen en ABS plastic

Oplaadbaar:

 • Eitje op te laden via USB-kabel
 • Afstandsbediening op 2 AAA batterijen

Vibraties:

 • 10 verschillende standen
 • 8 verschillende ritmes

Waterproof: ja

Prijs: €49,99

Mijn eerste indruk van de Lusty Love Egg

De Lusty Love Egg is een draadloos vibrerend eitje in de vorm van een zwaan. Hierdoor vind ik hem er een soort van schattig uit zien. De Lusty Love Egg is ook gemaakt van siliconen, wat ik weer heel fijn vind, want dat is een bodysafe product. Ik ben heel benieuwd om hem uit te proberen!

De verpakking en details van de Lusty Love Egg

De Lusty Love Egg zit in een simpele verpakking. Deze oogt wel mooi door de zwarte kleur en de afbeelding van de Lusty Love Egg erop. Als je hem aan de boven kant openmaakt kan je de inhoud van de verpakking eruit halen: de Lusty Love Egg, de afstandsbediening en de USB oplaadkabel.

Zoals ik al vermeld had heeft de Lusty Love Egg de uitstraling van een zwaan. Ik vraag mij af of dat het nog een aparte functie heeft. Het is een handzaam formaat en voelt heel soepel aan.

De Lusty Love Egg zelf heeft één knop om hem aan en uit te zetten. Wanneer je dit doet voel je nog geen vibraties. Dit moet je echt met de afstandsbediening regelen. Voordat je de afstandsbediening kunt gebruiken zul je er eerst 2 stuks AAA batterijen in moeten doen. Deze worden er niet bijgeleverd.

De Lusty Love Egg laad je op door de pin van de USB-kabel door het siliconen te duwen op de juiste plaats. Dit is iets onder de aan en uit knop.

Doos van de Lusty Love Egg
Inhoud van de verpakking
Opladen van de Lusty Love Egg

De test van de Lusty Love Egg

Zoals altijd zorg ik voor voldoende glijmiddel. Ik kies een glijmiddel op waterbasis, omdat dit beter is voor het materiaal van je toy. Ik heb het eitje al aangezet en breng de Lusty Love Egg in. Ik maak eerst mijn handen droog voordat ik de afstandsbediening erbij pak en de vibraties van Lusty Love Egg aan zet.

Ik merk meteen dat het eerste standje al goede krachtige trillingen heeft, maar ook dat hij best wat geluid maakt ondanks dat hij ingebracht is. Dit vind ik best jammer, want dan zou je het eitje bijvoorbeeld niet stiekem dragen terwijl je aan het winkelen bent want dan hoor je het geluid echt wel.

Wat ik wel merk is dat de trillingen doorwerken in het “zwanenhalsje”. Dit voelt heel fijn. Door het eitje te draaien kun je het puntje zo op je clitoris zetten en heb je toch dubbele stimulatie. Dit is zeker een pluspunt! Ik zap zoals altijd door de verschillende trilfuncties heen en merk dat ik bij de Lusty Love Egg het wel prettig vind om af te wisselen, in plaats van de steady standjes die ik normaal gebruik. De variatie in vibraties is prima. De Lusty Love Egg geeft krachtige diepe vibraties, afwisselend met minder diepe vibraties. Door de dubbele stimulatie kom ik er goed mee klaar.

De Lusty Love Egg is ook een goede toy om je bekkenbodemspieren te trainen. Hiervoor kun je hem gewoon gebruiken zonder de vibraties aan te zetten. Ik heb gemerkt dat mijn bekkenbodemspieren goed getraind zijn, dus dit is een “eitje” voor mij. 😉

Conclusie over de Lusty Love Egg

Ik vind de Lusty Love Egg heel fijn in gebruik. De toy geeft lekker krachtige vibraties en in combinatie met de clitorisstimulatie is dat echt top. Ik vind het alleen wel jammer dat de Lusty Love Egg nog best wat geluid produceert. Het is een prima speeltje voor in de slaapkamer, maar niet voor in het openbaar.


Wil je meer reviews lezen van Ilona?

Elke maand probeert Ilona weer nieuwe sextoys uit voor haar blog Ilonatesthet. Vind je het leuk om meer van haar te lezen of ben je gewoon benieuwd naar haar mening over andere toys?

  Respond or ask a question

  Tags

  Are you going to follow us?

  This site is registered on wpml.org as a development site.