Rollenspel ideeën waar je kippenvel van krijgt 👻

rollenspel ideeën

Zijn jij en jouw partner dol op Halloween en spookachtige scenario’s? Hebben jullie zin om te griezelen tussen de lakens? Wij hebben spooky en spannende rollenspel ideeën waar jullie absoluut kippenvel van gaan krijgen! Betoveren jullie elkaar tijdens een donkere Halloween avond? ????

1. Als de zon onder is…

In het holst van de nacht bezoekt een verleidelijk gestalte de slaapkamer. Maanlicht weerkaatst op de twee witte hoektanden die onder sensuele lippen tevoorschijn komen. Jouw partner weet niet wie die binnen heeft gelaten. Jij, een sexy vampier die hunkert naar maar één ding: jouw lippen in de nek van je partner.

Vampiers zijn een heerlijke combinatie van horror en romantiek met een sexy edge. Met of zonder props, jullie kunnen wel een avond vullen met jullie fantasie en natuurlijk bloedmooie fantasie.

Bijt je vast in je rollenspel met…

2. Mag ik deze dans?

Zijn jullie twee magneten die elkaar altijd weten vinden op de dansvloer, zelfs als jullie gezichten verborgen zijn achter maskers? Spreken jullie ogen boekdelen en is het bij de eerste aanraking al duidelijk waar de avond heen gaat?

Ga samen naar een kostuumfeestje of gemaskerd bal, of plan een romantisc gala in jullie woonkamer en dans samen de sterren van de hemel. Als jullie beide een tipje van de sluier lichten, is het misschien wel tijd om die moves in te zetten in de slaapkamer.

Verhul jezelf in mysterie met…

3. De huisman/vrouw te rijk zijn!

Jij werkt hard om brood op tafel te krijgen en jouw partner zorgt er voor dat jullie huis altijd een thuis is. Dus waarom zou je je partner niet extra belonen tijdens een spicy avondje? Het beste cadeautje om uit te pakken, ben jij zelf natuurlijk!

Trek je meest luxe lingerie set aan, verhul jezelf in een sexy, kanten kimono en neem de touwtjes in handen. Jouw partner hoeft even nergens over na te denken, alleen aan het genot dat hij heeft verdiend.

Beloon je partner met…

4. Schoon schip maken…

De gast in één van de hotelkamers die jij schoonmaakt, heeft één grote rotzooi achter gelaten. Jij besluit dat die straf heeft verdiend. Of dit nou tijdens of na je dienst is… Jij komt binnen en geeft hem roomservice die hij niet zo snel meer vergeet…

Bind hem vast met de lakens, ontneem zijn zicht, tease hem met een kietelaar en wacht tot hij smeekt om meer. Dan kan jij jouw innerlijke beest helemaal op hem loslaten.

Laat jouw innerlijke beest los met…

5. Werk je (letterlijk) uit de naad!

Wat als je het zat bent om de vuile zaakjes van de baas op te lossen? Misschien is het dan tijd om te gaan werken zonder genade. Nadat al het personeel naar huis is, maar je baas nog de laatste dingetjes afrondt, sluit jij jullie op in het kantoor. Jij bent nu de baas!

Als jullie een thuiswerkplek hebben, is dat een ideale plek om te beginnen. Jij zit dan op de troon en je partner ligt aan je voeten. De baas mag nu het werk gaan doen terwijl jij heerlijk achterover leunt…

Werk zonder genade met…

6. Kusje erop? Zuster en patiënt

Wat zegt u? U heeft pijn in uw lies? Ietsje hoger? Iets meer naar het midden? Oh, patient, wat doet u nu! Nou, ongeveer zoiets, maar laat je fantasie lekker de vrije loop. Tijdens dit rollenspel is één van jullie een arme patient met allemaal pijntjes op hele intieme plekjes. De ander is de zuster of verzorger die er wel even een kusje op geeft ????

Verzorg de patient met…

7. Pak me dan, als je kan

Jij bent de boef en je hebt iets héél stouts gedaan… je partner is de agent en hij/zij mag je pakken en straffen! De agent en de boef is een heerlijk rollenspel scenario om lekker te experimenteren met machtsverhoudigen en BDSM! Een setje handboeien kan natuurlijk niet ontbreken bij dit rollenspel.

Straf je partner met…

8. Angels & Demons

Het is altijd sexy om te spelen met dingen die eigenlijk niet mogen of om op het randje te balanceren tussen goed en kwaad. Als jij een rollenspel doet waar een van jullie een engel is en dan ander een duivel, is het gegarandeerd vuurwerk! Draag een verleidelijke witte jurk of kimono met een sexy wit setje en voel je als een echte Victoria Secret Angel. Combineer het duivelkostuum met rode lippenstift en hoge kousen en je outfit is compleet.

Speel het spel tussen goed en kwaad met…

9. Zeg, ken ik jou niet ergens van?

Een oude klassier die áltijd werkt. En dan hebben we het over deze openingszin én dit rollenspel scenario. Doe alsof jullie elkaar nog niet kennen en dit de eerste ontmoeting is. Speel totaal iemand anders of speel juist jezelf en ga een affaire met elkaar aan waar jullie partners natuurlijk niks van mogen weten… Een geheime affaire met je eigen partner, hoe sexy is dat? Onder jullie kleding dragen jullie natuurlijk héél sexy ondergoed!

Verras je partner met…

10. I put a spell on you…

Voor dit rollenspel speel jij een heks of een waarzegster die de toekomst kan zien. En die toekomst is vurig, passioneel en vol genot! In een super sexy zwarte body of catsuit zal jij je partner gegarandeerd betoveren!

Betover je partner met…

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.