Samen love toys gebruiken in de slaapkamer!

samen seksspeeltjes gebruiken

Love toys zijn leuk, lekker en brengen variatie in de slaapkamer. In alle opzichten is het een verrijking van je seksleven om samen love toys te gebruiken, dus met dit artikel willen we heel graag de taboe eromheen achterlaten. Love toys zijn absoluut geen bedreiging, maar juist een positieve toevoeging aan jullie meest intieme momenten.

Taboe? Echt niet!

Hoewel het misschien niet direct liefde op het eerste gezicht was in openbare sferen, hebben love toys toch de wereld veroverd en zijn deze voor velen allang geen taboe meer. Tóch zijn er nog steeds mensen, voornamelijk mannen, die zich niet comfortabel voelen bij het idee van love toys. Waar komt dit nou eigenlijk vandaan?

Love toys worden door sommige mannen geassocieerd met een onbevredigend seksleven. Toys zouden niet nodig moeten zijn als je een partner hebt die al jouw seksuele wensen vervult. Als jij het bijvoorbeeld fijn vindt om een vibrator te gebruiken, kunnen ze het idee krijgen dat ze tekortschieten. Maar niks is minder waar! Love toys zijn geen vervanging voor de warmte, de liefde en connectie tussen twee mensen, maar ze voegen iets extra’s toe. Het vergroot juist het genot en kan seks nóg leuker en spannender maken.

Geen bedreiging, maar een verrijking

Vrouwen hebben vaak meer tijd en moeite nodig om opgewonden te raken en een orgasme te krijgen. En als ze niet in het moment kan blijven, dan wordt het des te moeilijker om die opwinding vast te houden. Love toys bieden daarin een uitkomst door met consistente en gerichte stimulatie op de clitoris de spanning en opwinding hoog te houden. Met als uitkomst: een orgasme.

Dit kan een reden zijn waarom sommige mannen zich bedreigd kunnen voelen. Love toys geven sensaties die iemand met zijn of haar handen, vingers en tong niet kan evenaren en dit kan onzekerheid met zich meebrengen. Maar dat hoeft helemaal niet. Vrouwen hebben nou eenmaal dat extra zetje nodig om zich helemaal te kunnen laten gaan. Een love toy is je beste vriend in de slaapkamer en dus een verrijking!

Blijf samen communiceren!

Het belangrijkste blijft goede communicatie binnen en buiten de slaapkamer. Vooral als je love toys wilt introduceren is het belangrijk dat je een open gesprek aangaat op een moment BUITEN de slaapkamer. Dit is niet iets wat je tijdens de seks aan je partner wilt voorstellen. Maar bespreek met je partner, bijvoorbeeld aan de keukentafel na het avondeten, dat je een love toy gebruikt en deze ook eventueel samen wilt gebruiken. Neem hierin samen kleine stappen en ontdek beiden hoe het is en hoe je erbij voelt om een love toy toe te voegen.

Soloseks is normaal

Zowel voor mannen als voor vrouwen is het essentieel om te begrijpen dat masturbatie een onderdeel is van jouw seksleven. Er zijn mensen die het helemaal niks vinden als hun partner naast hun gezamenlijke seksleven masturbeert, omdat ze denken dat hun partner niet genoeg aan ze heeft. Maar masturbatie heeft niks te maken met de kwaliteit van jullie seksleven. Het is een manier om zelfliefde te uiten en om jezelf beter te leren kennen. Als jouw partner het hier moeilijk mee heeft, leg diegene dan rustig uit dat masturberen een gezonde manier is om te weten te komen wat je lekker vindt en je seksdrive mee te stimuleren. Dit komt alleen maar ten goede in de slaapkamer.

Toys die jullie samen kunnen gebruiken

Er zijn genoeg love toys die speciaal zijn ontworpen voor koppels. Als jullie beiden openstaan voor een koppeltoy, bespreek dan eerst op welke manier jullie deze willen gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens penetratie, gezamenlijke masturbatie of voor kink. Doe rustig jullie onderzoek en kies altijd voor een love toy die veilig is.

De taboe die nog lijkt te rusten op love toys is dus helemaal niet nodig. Ze zijn geen bedreiging voor de intimiteit en verbinding tussen partners, maar juist een verrijking! Blijf open en op een positieve manier communiceren met je partner en ontdek samen nieuwe sensaties, waar ego en onzekerheid geen deel van uitmaken.

 

Gebruik jij samen met je partner een love toy in de slaapkamer? 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.