Zwanger en sexy! Voel je verleidelijk in deze lingerie

Zwanger en sexy

Wanneer je zwanger bent, verandert je lichaam in korte tijd drastisch. Ontzettend mooi en magisch, maar ook best wel wennen. En dat is heel normaal! Je moet je ineens kleden voor een ander lichaamstype, je maat verandert en je oude kleding past niet meer of staat niet meer goed. Misschien vind je het ook wel lastig om je sexy te voelen in je nieuwe lichaam. Deze tips en lingerie helpen jou hierbij!

Zwanger zijn op jouw manier

Ten eerste is elke vrouw uniek, net zoals elke zwangerschap. De ene vrouw voelt zich geweldig, op en top vrouwelijk en sexy. De andere vrouw heeft meer moeite met het accepteren van haar nieuwe lichaam. Hoe jij je zwangerschap ervaart is aan jou. Maar weet wel, dat wat jouw lichaam op dit moment doet geweldig is! Heb jij helemaal geen behoefte om je sexy te voelen? Dan is dat ook helemaal goed natuurlijk. Maar wij willen laten zien dat zwanger zijn op en top vrouwelijk en sexy kan zijn!

Hallo nieuw lichaam, hallo nieuwe lingerie

zwangerElke zwangere vrouw merkt een paar dingen aan haar lichaam: je buik wordt enorm en (vaak) je borsten ook. Je kan er dus niet omheen en vroeg of laat zal je toch echt nieuw ondergoed moeten kopen. Die grote, stevige borsten zien er prachtig uit, máár ze kunnen ook erg gevoelig zijn. Het is daarom belangrijk dat je bh’s draagt in de juiste maat zodat de beugels niet op je borsten drukken. Dit zit niet alleen oncomfortabel, maar kan ook zorgen voor borstontstekingen en verstopte melkkanaaltjes!

Kies daarnaast voor zachte stoffen die je gevoelige tepels niet extra irriteren. Daarnaast is het verstandig om je nieuwe bh-maat op te laten meten in een lingeriewinkel. Het is namelijk niet gek als jij drie cupmaten groeit!

Mag het een beetje meer zijn?

Tijdens een zwangerschap is een gewichtstoename van zo’n 11 tot 16 kilo gezond. Er zijn trouwens ook vrouwen die veel minder of veel meer aankomen, vaak is het niet erg en anders zal je verloskundige je wel vertellen of het nog gezond is en wat je eraan kan doen.

Een groot deel van je preggo kilo’s vliegt er na de bevalling trouwens direct weer af. En het andere deel? Dat is heel erg persoonlijk. De ene vrouw is binnen twee maanden weer op haar oude gewicht, de andere vrouw heeft er een jaar voor nodig en weer een andere vrouw zal nooit meer op haar gewicht van voor de zwangerschap uitkomen.

En het is allemaal goed, zolang jij gezond leeft. Je hebt tenslotte een mens gemaakt in dat geweldige lijf van je!

Lingerie setjes voor jouw zwangere lichaam

Het juiste lingeriesetje is heel belangrijk voor jouw zelfvertrouwen. Zo zit te kleine lingerie niet alleen vervelend, het geeft je lichaam ook niet de shine die het verdient! Het juiste setje benadrukt jouw lichaam namelijk precies op de goede plekken, waardoor jij er nóg mooier uitziet. Een speciale positieslip is tijdens de zwangerschap niet per se nodig. Kies gewoon een laag model dat je onder je buik kan dragen. De kans is groot dat jij vanaf het derde trimester wel een slipmaat (of 2) groter nodig hebt.

Kimono’s

Heb jij toevallig een zwangerschapsfotoshoot op de planning staan? Dan zijn kimono’s echt prachtig! Ze zijn vrouwelijk, verleidelijk en sexy. Je voelt je er iets meer bedekt in, terwijl je wel kan laten zien wat je wil. Laat hem bijvoorbeeld openhangen zodat je buik en een stukje van je borsten zichtbaar is. Maar ook zonder fotoshoot is een kimono erg fijn, zeker in de warme zomermaanden. Koop je kimono dan twee maten groter dan je gewone maat zodat je hem lekker losjes om kan slaan als je in huis rond loopt.

Babydolls

Een babydoll is een sensuele en elegante lingeriekeuze. Vaak van een luchtige, soepele stof en vaak versierd met kant. Het benadrukt jouw vrouwelijke rondingen op een elegante manier en biedt tegelijkertijd de perfecte hoeveelheid bedekking en onthulling voor een verleidelijke en romantische uitstraling.

Let wel op dat de babydolls tijdens de zwangerschap iets strakker en korter vallen dan normaal. Maar dat is helemaal niet erg! De Fleur de Plaisir Babydol heeft een mooi splitje aan de voorkant waardoor hij om elke buik past en je nieuwe lichaam perfect accentueert!

Tips om je zekerder te voelenzwangerschapslingerie

Tip 1: Kleding moet jouw lijf passen, niet andersom

Vergeet de kledingmaten en koop kleding en lingerie die om jouw lichaam past. Wurm je niet in je oude maten en probeer jouw lichaam in kleding te passen.

Tip 2: Maak tijd voor self-care

Neem de tijd om te ontspannen en extra voor jezelf te zorgen. Of dat nou met een lekker bad, een goed boek of je favoriete drankje is. Verzorg je huid goed met scrubs en olie zolang het nog kan want straks kan je er met die grote buik misschien niet eens meer bij.

Tip 3: Omarm je nieuwe lichaam

Soms is dat gewoon makkelijker gezegd, dan gedaan. Maar jouw lichaam maakt een nieuw leven! Dat is toch geweldig?

Tip 4: Bewegen, bewegen, bewegen

Wist je dat zwemmen tijdens de zwangerschap erg fijn en gezond is? Net zoals yogalessen en wandelen. Kies dan speciale zwem-, of yogalessen voor zwangere vrouwen, dan kan je ook meteen praten met gelijkgestemden! Dit brengt ons naar de volgende tip.

Tip 5: Praat met andere zwangeren

Iemand die (nog) niet zwanger is geweest zal nooit begrijpen hoe jij je echt voelt. De extreme vermoeidheid, de misselijkheid, je veranderende lichaam en wat dacht je van de hormonen?! Door erover te praten met andere zwangeren kan je je hart luchten en hoor je waarschijnlijk dat je niet de enige bent met bepaalde gevoelens!

Wat is jouw ervaring?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.