Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • Christine le Duc
  Profiteer van 2+1 op geselecteerde lingerie
  met code 3voor2
  Profiteer van 2+1 op geselecteerde lingerie
  met code 3voor2

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

  De beste seksstandjes met een strapon dildo

  Een voorbinddildo kan een geweldige manier zijn om je seksuele ervaringen uit te breiden en nieuwe sensaties te ontdekken. Maar soms kan het lastig zijn om te weten welke standjes het beste werken. Daarom hebben we hieronder een top 5 samengesteld van de beste standjes om te proberen met je voorbinddildo. Doe er je voordeel mee!

   

  1. Doggy Style

  Doggy Style met een voorbinddildo kan een zeer opwindende ervaring zijn. In deze positie buigt de ontvangende partner voorover en steunt op handen en knieën, terwijl de penetrerende partner de voorbinddildo van achteren inbrengt. Naast een diepere penetratie biedt deze positie ook een goed zicht op het achterwerk van de ontvangende partner, wat heel opwindend kan zijn voor de penetrerende partner.

  Terwijl de penetratie plaatsvindt, kan de ontvangende partner met een hand naar beneden gaan en zijn/haar eigen geslachtsdelen stimuleren. Dit kan de opwinding nog verder vergroten en zorgen voor een intense en intieme ervaring.

  2. Missionaris

  Bij het missionaris standje met een voorbinddildo ligt de ontvangende partner op zijn of haar rug met de benen hoog in de lucht. Om het comfortabeler te maken, kan de penetrerende partner de benen ondersteunen. Voor vrouwen kan het enorm opwindend zijn om hun partner zo kwetsbaar te zien liggen.

  Tijdens het missionaris standje met een voorbinddildo kan er oogcontact gemaakt worden tussen beide partners, wat het intieme en opwindende aspect vergroot. Zo kan de penetrerende partner beter bepalen hoe diep en snel hij of zij kan gaan.

  Dit standje biedt ook de mogelijkheid voor de ontvangende partner om zichzelf te stimuleren en zo de opwinding verder te vergroten. Met de volledige controle over de diepte en snelheid van de penetratie, kan de penetrerende partner de ontvangende partner tot een ultiem hoogtepunt brengen.

  3. Lapdance

  Een unieke manier om te experimenteren met een voorbinddildo is de lapdance positie. Hierbij heeft de man volledige controle over het plezier. De penetrerende partner gaat op het uiteinde van het bed of tafel zitten, terwijl de ontvanger voorzichtig op zijn of haar schoot plaatsneemt. Dit kan met het gezicht naar haar toe, maar andersom mag natuurlijk ook.

  Dit standje biedt een unieke en intieme manier om elkaars lichaam te verkennen en te stimuleren. De man heeft waarschijnlijk nog nooit zo comfortabel in huis gezeten!

  4. Staand Doggy

  Dit standje is perfect voor het stimuleren van de G-spot bij vrouwen en de prostaat bij mannen. De ontvangende partner ligt voorover gebogen op een tafel of bureau. De penetrerende partner komt van achteren bij hem of haar binnen en kan haar been verhogen door bijvoorbeeld een krukje te gebruiken. Hierdoor ontstaat een optimale hoek voor stimulatie van de prostaat of G-spot.

  Dit standje biedt een unieke en intense ervaring voor beide partners en kan extra opwindend zijn voor vrouwen die met een voorbinddildo extra dominant willen uitpakken. Om haar dominante rol extra te benadrukken, kan de penetrerende partner ook gebruik maken van een flogger of setje boeien.

  5. Lepeltje-Lepeltje

  Het lepeltje-lepeltje standje met een strapon dildo is een intieme en knusse manier om te experimenteren met een voorbinddildo. Hierbij liggen beide partners op hun zij, waarbij de penetrerende partner (degene die de voorbinddildo draagt) achter de ontvangende partner ligt.

  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie lichamen goed tegen elkaar aan liggen. Hierdoor kunnen jullie op een comfortabele en opwindende manier elkaars lichaam verkennen en genieten van de diepe penetratie. Het voordeel van het lepeltje-lepeltje standje is dat beide partners elkaar makkelijk kunnen zoenen, strelen of stimuleren.

  Meer weten?

  Bij ons vind je niet alleen de beste standjes vinden om te gebruiken met een voorbinddildo, maar ook een handig overzicht van alle beschikbare strapons en nuttige tips en adviezen over hoe je jouw voorbinddildo het beste kunt gebruiken. Of je nu op zoek bent naar een voorbinddildo voor de eerste keer, of je wilt je ervaring verder uitbreiden, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw voorbinddildo-ervaring tot een succes te maken!