Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.0
 • Christine le Duc

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Hoe gebruik je een vibrator?

  Bij Christine le Duc willen we jou als vrouw in staat stellen het maximale genot te beleven aan het gebruik van jouw vibrator. Om die reden hebben we een aantal belangrijke richtlijnen opgesteld om jouw gezondheid en welzijn te waarborgen en ervoor te zorgen dat je vibrator op de juiste manier wordt gebruikt, zodat jij er zo lang mogelijk van kunt genieten.

  Basisregels:

   

  Neem de tijd

  Bij Christine le Duc vinden we het belangrijk dat je je ontspannen voelt en genoeg tijd neemt wanneer je voor het eerst een vibrator gaat gebruiken. Dit kan helpen om het gebruik comfortabeler te maken en ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten. Wanneer je gestrest of gehaast bent, kan dit namelijk het lastiger maken om te ontspannen en te genieten van een seksspeeltje. Door rustig de tijd te nemen en jezelf de ruimte te geven om te ontdekken wat voor jou fijn is, kan je optimaal genieten van het moment en het seksspeeltje op een manier gebruiken die voor jou aangenaam is. Bovendien is het belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en wat voor de een fijn is, voor de ander misschien te intens kan zijn. Begin daarom rustig en ontdek op jouw eigen tempo wat voor jou werkt en hoe je het seksspeeltje het beste kunt gebruiken.


  Gebruik altijd een glijmiddel

  Wij vinden het belangrijk dat je je comfortabel en prettig voelt bij het gebruik van seksspeeltjes. Daarom raden we het gebruik van glijmiddel aan, omdat dit het gebruik van een seksspeeltje nog aangenamer kan maken. Zonder glijmiddel kan het gebruik van een seksspeeltje namelijk leiden tot irritatie of zelfs pijn. Glijmiddel kan ook helpen om de levensduur van een seksspeeltje te verlengen door te voorkomen dat het materiaal van de toys uitdroogt of beschadigd raakt. Bovendien kan glijmiddel het gemakkelijker maken om een seksspeeltje in te brengen, vooral als het gaat om grotere of speciaal vormgegeven speeltjes. Het is wel van belang om te onthouden dat niet alle glijmiddelen geschikt zijn voor alle seksspeeltjes. Sommige glijmiddelen bevatten namelijk ingrediënten die de materialen, zoals siliconen of rubber kunnen beschadigen. Daarom adviseren we om altijd de aanwijzingen op het etiket van het glijmiddel te lezen en een glijmiddel te kiezen dat geschikt is voor het materiaal van het seksspeeltje dat je wilt gebruiken.


  Bouw de intensiteit langzaam op

  We adviseren om bij het gebruik van een vibrator rustig te beginnen met een laag vermogen en dit vervolgens op te bouwen tot een niveau dat voor jou prettig en comfortabel aanvoelt. Het is hierbij belangrijk om goed naar je eigen lichaam te luisteren en te stoppen als het te intens wordt. Op deze manier kan je stap voor stap ontdekken wat voor jou het fijnst is en voorkom je dat je overprikkeld raakt.


  Experimenteer en ontdek

  Het is belangrijk om verschillende technieken te verkennen bij het gebruik van een vibrator, zodat je het maximale genot uit je speeltje kunt halen. Zo kan bijvoorbeeld het maken van cirkelvormige bewegingen met de vibrator voor sommige mensen heel fijn aanvoelen, terwijl anderen het juist prettiger vinden om zich op een specifiek gebied te richten. Door te experimenteren en verschillende technieken uit te proberen, kan je ontdekken wat voor jou het fijnste is.


  Schoonmaken na gebruik

  Het is van groot belang dat je vibrator regelmatig wordt gereinigd om hygiënische redenen en om de levensduur te verlengen. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal stappen opgesteld voor het reinigen van je vibrator.

  • Reinig het speeltje met warm water en een milde zeep of speciale toycleaner.
  • Maak het speeltje goed droog voordat je het opbergt.
  • Als het speeltje niet waterdicht is, gebruik dan een vochtige doek met een milde zeep om het te reinigen en maak het daarna goed droog.
  • Als het speeltje op batterijen werkt, verwijder dan de batterijen voordat je het schoonmaakt om te voorkomen dat er water in het batterijvakje komt.
  • Let op: als het speeltje van siliconen is, gebruik dan geen olie- of siliconenbasis glijmiddel, omdat dit de oppervlakte kan aantasten. Gebruik in plaats daarvan glijmiddel op waterbasis.

  Onder de douche of in bad gebruiken

  Het is belangrijk om te weten dat niet alle vibrators hier geschikt voor zijn. Of je een vibrator onder de douche of in bad kunt gebruiken, hangt af van of het speeltje waterdicht is of niet. Waterdichte vibrators zijn namelijk speciaal ontworpen om tegen water te kunnen en kunnen veilig onder de douche of in bad worden gebruikt. Niet-waterdichte vibrators zijn niet bestand tegen water en kunnen beschadigd raken als ze in aanraking komen met vocht. Het is daarom belangrijk om deze vibrators alleen op droge plekken te gebruiken. Wil je een vibrator onder de douche of in bad gebruiken? Controleer dan altijd eerst of het speeltje waterdicht is voordat je het gebruikt, zo weet je zeker dat je optimaal kunt genieten zonder risico op beschadiging.


  Nu je weet hoe je een vibrator moet gebruiken, wil je misschien wel een vibrator uittesten. Echter kan het enorm lastig zijn om een keuze te maken tussen alle verschillende soorten maten vibrators die verkrijgbaar zijn. Wellicht wil je de Fane Rabbit Vibrator uitproberen, dit is een populaire optie onder de beginners. Daanrnaast is de Satisfyer Pro 2 Generation 2 ook een enorm populaire optie onder de beginners!

  Wil je meer weten over vibrators?

  Het lastig kan zijn om te kiezen welke vibrator het beste bij jou past. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten vibrators op de markt, met diverse groottes, vormen, materialen en eigenschappen. Om je op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden, zoals de grootte en vorm van de vibrator, het materiaal waaruit het is gemaakt, of het waterdicht is, en of het op batterijen werkt of via een stroomkabel. Bij Christine le Duc staan we klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste vibrator die perfect past bij jouw behoeften en wensen. Twijfel je nog? Dan helpen we je graag verder op weg, we hebben een selectie gemaakt met de top 5 beste vibrators.