Masturberen: dit is waarom het goed voor je is!

masturberen

Masturberen heeft een hoop voordelen. Het zorgt niet alleen voor een gevoel van genot, het is ook goed voor je gezondheid, zowel op mentaal als fysiek vlak. We lichten de voordelen toe, dus lees snel verder!

Masturberen is gezond

Masturberen is goed voor je immuunsysteem, want door te masturberen verlaten giftige stoffen je lichaam. Het helpt bij het verminderen van de kans op prostaatkanker en zorgt voor een verbeterde spermakwaliteit bij mannen. Bij vrouwen helpt het de kwaliteit van de baarmoeder hoog te houden. Daarnaast gaat je hart sneller kloppen tijdens het masturberen en verbetert het ook nog eens je bloedsomloop.

Verbeterde nachtrust

Heb je ooit wel eens het gevoel gehad dat je na het klaarkomen meteen wilt gaan slapen? Dat komt door het stofje endorfine dat vrijkomt in je hersenen. Dit zorgt voor een relaxed gevoel waardoor je beter kan slapen.

Het werkt stress verminderend

Ook geeft hetzelfde stofje endorfine een verlaagde bloeddruk en een vrolijk gevoel, wat stress verlagend werkt. Het zorgt dus niet alleen voor een goede nachtrust, maar ook voor een gevoel van geluk. Tijdens het masturberen vindt een ontlading plaats waardoor ook stress het lichaam verlaat. Het relaxte gevoel kan een positief effect hebben op je werk- en leerprestaties.

Mastuberen kan zorgen voor betere werk- en leerprestaties.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat ongeveer 35% van de mannen masturbeert tijdens het werk om de werkprestaties te verbeteren. Ook schijnt masturberen studenten te helpen voor een goede studeersessie. Want de stofjes die vrijkomen in je hersenen geven een relaxt gevoel, wat een goede afwisseling kan zijn in een stressvolle periode. Je gedachtes worden scherper en je kan je beter focussen.

Zou een masturbatiehokje op het werk stress verminderend werken? Hot Octopuss, een seksspeeltjes bedrijf uit Amerika, heeft dit uitgetest door een GuyFi in het centrum van New York te plaatsen (helaas alleen voor mannen). Het is een omgebouwde telefooncel met gordijnen er omheen. Binnen in de cel zit een laptop met een stoel. Hoe vaak deze cel wordt gebruikt is niet bekend.

Betere bedprestaties

Door te masturberen verbeteren vrouwen hun bekkenbodemspieren, waardoor je ze beter kan aanspannen en beide partners daardoor allebei een intenser gevoel kan beleven. Daarnaast leer je door te masturberen je eigen lichaam beter kennen en weet je wat je wel en niet fijn vindt. Ook wordt je libido verhoogd door te masturberen en krijg je meer zin in seks met je partner. Dus door te masturberen krijg je meer zin en weet je wat je wel en niet fijn vindt, des te meer reden om op onderzoek uit te gaan met je partner! Of juist zelf, want niet elke partner weet je op de juiste plekjes te raken. En wij kunnen ons als vrouwen heel goed zelf redden ๐Ÿ˜‰

 

Heb jij nog een vraag over masturberen? Laat hieronder een reactie achter!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.