Dirty talk: zo doe je dat én houd je het classy!

dirty talk

Dirty talk is een speelse manier om de relatie met je partner, scharrel of friends with benefits nog spannender te maken. Als je eerst nog nerveus of terughoudend bent is dat logisch, vooral als je het nog nooit gedaan hebt. Daarom hebben wij tips hoe jij met dirty talk kunt beginnen!

Dirty talk of erotische gesprekken?

‘Dirty talk’ hoeft echt niet vies te zijn, dus waarom noemen we het niet gewoon erotische gesprekken? Het is super normaal om deze spicy gesprekken te voeren en het komt echt veel meer voor dan je denkt. Niet alleen is het een goede manier om met elkaar te communiceren wat je graag wilt, het helpt jullie ook om dichter naar elkaar toe te groeien.

Dirty talk is niet alleen een goede manier om aan te geven waar je van geniet, maar ook om dichter naar elkaar toe te groeien.

Het hoeft dus ook niet X-rated te zijn, met taalgebruik waar je misschien ongemakkelijk van wordt. Soms is alleen het uitdagende spelletje al leuk. Bijvoorbeeld: Wacht maar tot je ziet wat ik onder mijn werkkleding aan heb! Sexy, toch?

Waar begin je het gesprek?

Vraag eerst aan je partner of het hem of haar überhaupt fijn lijkt om dirty talk toe te voegen aan jullie repertoire. Vinden jullie het te spannend om direct in de slaapkamer toe te passen, begin dan bijvoorbeeld eerst met sexting.

Gaandeweg kunnen jullie deze gesprekken samen invullen. Bouw het daarom ook langzaam op. Vraag eventueel van te voren, tijdens en/of na dirty talk wat je partner wel of niet fijn vond. En geef dit natuurlijk ook zelf aan.

Belangrijk! Als je niet vertrouwt dat je berichtjes of foto’s veilig zijn bij je partner, stuur deze dan vooral niet. Of als jouw partner bewust jouw aangegeven grenzen opzoekt, is dat ook een teken dat dit misschien niet de beste manier van communiceren is.

Praktische tips

Weet je niet waar je moet beginnen? Erotische verhalen zijn de perfecte inspiratiebron. Daarnaast kun je zelf hardop oefenen. Gewoon om te horen hoe het klinkt en gaandeweg aan te passen, totdat het goed voelt. Het hoeft niet direct perfect te zijn. Zo maken jullie een gezamenlijke reis!

Sexy berichtjes en in de slaapkamer

📱 Oefenen zonder dat je elkaar aan hoeft te kijken? Sign me up! Sexting is een goede manier om op sexy wijze aan te geven wat je wel en niet opwindt in de slaapkamer. Wat wil je dat je partner met je doet? Of wat wil jíj juist met je partner doen? Flirt en plaag zodat jullie de spanning op kunnen bouwen naar het moment dat jullie de lakens willen delen.

🗨 Eenmaal in bed? Dan kun je aangeven wat je ervan vindt! Gebruik al je zintuigen. Niet alleen “wauw, je ziet er zo sexy uit” of “je voelt goed”, maar ook “je klinkt zo goed als ik je neem” of “je smaakt heerlijk op mijn tong”. Je toon voegt ook een andere dimensie toe. Als je fluistert of iets zachter en zwoeler spreekt, dan is een simpele “raak me hier aan” ineens tien keer zo spannend.

Voorbeelden

  • Romantisch: “Ik steek zo kaarsjes aan en zet zwoele muziek op, zodat we de hele avond kunnen dansen. Daarna masseer ik je heerlijk in slaap.”
  • Fantasie: “Ik droomde laatst hoe ik jou een blinddoek omdeed. Wil je dit samen een keer proberen?”
  • Deel een herinnering: “Het voelde zo goed toen jij me langzaam en diep nam. Dat is precies hoe ik je wilde.” of “Ik vond het heerlijk hoe je gisternacht voor me kreunde.”
  • Naughty en teasing: “Ik wil dat jouw vingers al mijn plekjes ontdekken en dat je mij daarna op je vingers proeft als je me aankijkt.” of “Spank me, ik ben erg stout geweest.”
  • Niet goed met woorden? Boudoir foto’s zijn sexy en elegante foto’s van jezelf in lingerie (of naakt), waarin jij een stille, classy hint kunt geven én je partner alvast helemaal gek maakt.

Ten slotte…

In de slaapkamer kun je zijn wie je wilt. Je kunt zacht zijn, maar ook stout of ruig. Romantisch of juist allesbehalve. Hoe maken jullie elkaar helemaal gek? 😉

 

Wat zijn jouw dirty talk tips? Deel ze in de reacties!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.