Exclusief interview met schaatsster Joy Beune ⛸

Joy Beune

Waar je ook staat in je leven en welke rol je ook speelt, elke vrouw verdient het om zich sterk en sexy te voelen. Joy Beune staat in haar rol als schaatsster, een passie die ze fanatiek najaagt. In dit exclusieve interview licht Joy een tipje van de sluier op over welzijn, empowerment, haar essentials en natuurlijk lingerie.

Wie is Joy Beune?

Joy Beune is een opkomend Nederlands schaatstalent. Bij de junioren behaalde ze al meerdere gouden plakken en nu bij de senioren laat ze al haar potentie zien. Afgelopen februari schaatste ze de sterren van de hemel tijdens de WK afstanden in Calgary. Ze pakte goud op de 5000 meter, brons op de 1500 meter én goud met haar teamgenoten op de ploegenachtervolging!

We kunnen ons geen beter campagnegezicht voorstellen dan Joy Beune. Zij begrijpt hoe belangrijk het is om in je kracht te staan als je bezig bent met je passie. En hoe vrouwen ook hun lichamen en sexy kant aan de wereld mogen laten zien.

Joy Beune

Welzijn, doelen en empowerment

Is sporten essentieel voor jouw welzijn?

“Waarom sporten zo belangrijk voor me is? Tja, het is natuurlijk mijn werk, maar ik word ook ontzettend blij van sporten en bezig zijn. Voor mij is sporten wel een zaak om goed in mijn vel te zitten. We hebben één keer in het jaar een maandje vakantie en als ik dan niet sport, word ik helemaal gek.”

Hoe ga je om met voeding?

“Ik hou me niet aan een strikt schema. Balans is wel super belangrijk! Ik weet wat ik nodig heb om goed te kunnen presteren en daar hou ik me aan.”

Hoe ga je om met stress?

“Soms laat ik stress zijn zoals het is. Ik heb dan ook gewoon dagen vol met stress, zeker op wedstrijddagen zit ik er vol mee. Dan moet ik het maar accepteren zoals het is. Maar van je af praten vind ik ook heel fijn om te doen en dit helpt ook heel erg!”

Wanneer voel jij je het meest empowered?

“Wanneer ik mij het meest gesteund en empowered voel, is als ik met mijn familie ben, die staan altijd honderd procent achter mij. Het is heel fijn om met ze te zijn en dat ze me laten weten dat ze trots op me zijn.”

Wanneer voel jij je het allersterkst?

“[Ik voel me het allersterkst] als ik op het ijs sta. Vanaf het eerste moment dat ik het ijs raak, kan ik lekker mijn eigen ding doen. Daar voel ik me heel sterk door.”

Hoe steun je andere vrouwen om je heen?

“Hoe ik andere vrouwen steun en empower zal ik vooral via social media doen. Ik wil heel graag een beeld laten zien van mijn leven en dat niet altijd alles het perfecte plaatje is.”

Wat zijn je doelen voor 2024?

“Mijn carrière doelen in 2024 zijn wat me nu nog te wachten staat qua wedstrijden en dit is het WK afstanden. Ik heb me geplaatst voor de 1500 meter en daar wil ik wereldkampioen worden.”

Sport-bh’s en lingerie

Is dit jouw eerste lingerie campagne shoot?

“Ja, dit is de eerste lingerie campagne die ik shoot en ik vind het wel super spannend. Maar omdat we ook met zo’n hele chille crew zijn, gaan we er sowieso iets heel moois van maken.”

Wat voor rol speelt lingerie voor jou?

“Ja, lastig. Ik heb eigenlijk nooit echt een mooie bh aan. Ik zit vaak in mijn sport bh. Maar als ik dan thuis ben en ik ga een avondje weg, dan vind ik het wel heel fijn om een mooi setje aan te hebben. Dan voel je je toch weer wat vrouwelijker en sexyer.”

Draag jij lingerie in je dagelijkse outfits?

“Ik zou zeker mijn lingerie wel stijlen in een dagelijkse outfit. Ik vind een body met een mooie pantalon heel erg leuk, of een mooie bh met een doorzichtige top vind ik heel erg gaaf. Dus zo zou ik zeker wel mijn lingerie stijlen.”

Lingerie dragen in het openbaar?

“Lingerie dragen in het openbaar vind ik wel iets heel spannends. In een schaatspak laat je natuurlijk niks aan de verbeelding over, alleen is lingerie toch wel weer ff wat intiemer. Een vrouwenlichaam mag zeker wel geshowd worden en ik ben ook hartstikke trots op het lichaam dat ik heb.”

Is het belangrijk dat vrouwen hun seksualiteit uiten?

“Ik vind dat vrouwen sexy zijn. En als je lekker in je vel zit, waarom zou je dat dan niet mogen laten zien? Ik vind het alleen maar heel stoer als je dat doet.”

Wat is jouw favoriete lingerie item?

Mijn favoriete lingerie item zal toch wel een sport bh zijn. [Een sport-bh] heb ik elke dag wel twee keer aan, omdat ik twee keer per dag sport. Maar het zit natuurlijk ook super lekker, ook met trainen. Maar ja, wat ik zei, als ik een avondje weg ga en ik heb een mooi setje aan, dan zeker wel een hele mooie bh met een bijpassend broekje.

Wanneer voel jij je het meest sexy?

“Dat zullen toch wel de avondjes zijn dat ik me even lekker kan opmaken, een mooi setje aan kan trekken en leuke kleren aan kan doen.”

Joy Beune

De Essentials van Joy Beune

Wat is jouw huidverzorgingsgeheim?

“Mijn huidverzorgingsgeheim? Die heb ik niet echt. Ik probeer wel zo goed mogelijk mijn gezicht te reinigen als ik make-up op heb gehad. En een lekker crèmepje. Maar verder ben ik daar niet heel erg druk mee.”

Welk product is onmisbaar in jouw make-up routine?

“Ik vind foundation altijd wel heel erg lekker om op te doen. Ik heb wel een beetje een rooie huid van mezelf, dus ik vind het altijd wel fijn om een beetje foundation op te doen, zodat dat is weggewerkt.”

Welk product is onmisbaar in jouw haar routine?

“Ik moet zeggen dat ik altijd elke dag mijn haar wel doe. Ik vind het fijn om een mooie krul in mijn haar te hebben, dus dan zou ik de krulborstel zeggen.”

Wat geeft jou rust?

“Wat ik vooral heel erg lekker vind, is als ik tussen trainingen door lekker op de bank kan liggen en een serietje kan opzetten. Gewoon ff je hoofd uit kunt zetten. Dat is voor mij wel ultieme rust.”

Wat is jouw ‘guilty pleasure’?

“Mijn guilty pleasure? Dat zal dan wel ijs zijn, denk ik. Ik vind ijs echt super lekker om te eten, dus dat kan ik de hele dag wel door eten!”

Wat vind jij van ons prachtige campagnegezicht Joy Beune? 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.