Expert Review: Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator

rosy gold review

De Rosy Gold collectie bevat prachtige seksspeeltjes, die wij één voor één onder de loep nemen met de hulp van onze toytesters. Deze maand neemt één van hen het woord in hun expert review over de Nouveau Mini Vibrator! Ben jij nieuwsgierig naar dit speeltje? Lees dan snel verder…

Benieuwd naar de andere reviews?

Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator

De Nouveau Mini Vibrator van Rosy Gold is een klein seksspeeltje dat je zo in je broekzak of handtas kunt steken. Het speeltje is eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Geniet van tien verschillende vibratiestanden en vind je favoriet!

De mini vibrator heeft aan de onderkant een oplaadpunt en is USB-oplaadbaar.

 

Wat zijn toytesters?

Bij Christine le Duc hebben we toegang tot een toytester panel dat al onze love toys uitvoerig test. De feedback waar de testers ons van voorzien is mega waardevol, want dit helpt onze toekomstige klanten een geïnformeerde keuze te maken.

rosy gold review

Beoordeling van onze toytester

Paula geeft de Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator ⭐⭐⭐⭐,5 van de 5 sterren.

Ik mocht de Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator testen en dat was wel een dansje waard! Vibrators zijn toch wel mijn favoriet en clitoraal klaarkomen is het fijnst. Eerste indruk? De vibrator komt in een prachtige rosé kleur en ziet er luxe uit. Hij is klein, dus perfect om overal mee naartoe te kunnen nemen.

Uit de verpakking

Het pakketje waar het speeltje in wordt bezorgd is volledig anoniem. Zelfs aan het retouradres kun je niet zomaar herkennen waar jij iets besteld hebt. Als je het pakketje opent, is de toy goed beschermd met plastic luchtzakjes, zodat deze tijdens het bezorgproces niet kapotgaat.

Technische aspecten

Ik ben zo blij dat deze toy in de kleur rosé is! Het ziet er direct luxer en aantrekkelijker uit. De toy ziet er dus duurder uit dan die is en is ook niet heel zwaar. Klein, maar fijn dus!

Aan de onderkant zit zowel het oplaadpunt als de knop om de toy aan te zetten. Je drukt de knop in en dan begint de vibrator op z’n eerste (van de tien) en tevens rustigste stand te trillen. Niet alleen heeft de toy verschillende vibratiesterktes, maar het heeft ook verschillende patronen.

De vibrator ligt fijn in de hand en is makkelijk in gebruik. Je kunt hem ook zeker gebruiken om hem in te brengen, maar daar vind ik zelf de lengte net iets te kort voor. Ik zou dan toch liever een wat langere vibrator gebruiken.

In de praktijk

Ik kon niet wachten om hem te proberen! Als ik een toy aanzet, dan zet ik de stand vaak meteen wat hoger, omdat ik dan zelf het meeste voel. Dit leerde ik bij deze toy snel af. De sterkste trilling was voor mij erg heftig en was te veel voor mij. Ik ben daarom op de rustigste stand weer opnieuw begonnen.

De vibrator heb ik meerdere keren getest. Ik was vooral ook benieuwd hoe snel je ermee klaar kunt komen, vooral als je er iets langer over wilt doen. Voor mezelf heb ik het opgemeten en ik deed er zo’n 12 seconden over.

De toy is goed om snel achter elkaar te edgen, dus opbouwen naar het hoogtepunt en dan even pauze nemen om vervolgens weer opnieuw te beginnen. Maar dus ook om snel klaar te komen als je niet zoveel tijd hebt.

Conclusie

Al met al vind ik het een prettige toy en ik zou hem ook zeker aanraden! De toy is makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken en perfect voor in je handtas.

Het is een zeer charmante toy, die ook nog eens mooi op jouw nachtkastje kan staan! Bovendien kun je er ook zeker heel intens mee klaarkomen.

 

Heb jij ervaring met de Nouveau Mini Vibrator van Rosy Gold? Deel jouw mening met ons in de comments! 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.