Hoge korting op de Naughty & Nice Adventskalender!

adventskalender

Dit is jouw uitnodiging om zelfliefde en sensualiteit te omarmen en een nieuwe manier van beleven te ontdekken die verder gaat dan de vijf zintuigen. Met deze tips ontdek jij je innerlijke godin én als extraatje hebben we een sneak peek van de Naughty & Nice Adventskalender ❤

Herontdek jezelf

We vergeten soms stil te staan en op te gaan in het moment met de drukke levens die we hebben. Even niet nadenken over een blunder die je hebt gemaakt tijdens een vergadering of over wat je nog allemaal moet voorbereiden voor de feestdagen – maar je ogen sluiten en leven in het nu.

Het is een magisch gevoel om morgen, volgende week of volgend jaar even aan de kant te zetten. Altijd maar doorgaan kan namelijk een groot effect hebben op je gezondheid. Stress, depressie en angststoornissen kunnen sneller om het hoekje komen kijken en je productiviteit en creativiteit leiden er juist weer onder.

Wij hebben wat mindfulness tips om af te remmen en te genieten van het hier en nu. Duik dieper in jezelf om jezelf verder te ontdekken.

1. Wees dankbaar

Sta elke dag stil bij iets waar je dankbaar voor bent. Niet iets uit het verleden en ook niet iets in de toekomst, écht iets wat vandaag is gebeurd. Dankbaarheid uiten kan helpen om je aandacht te richten op de kleine geluksmomenten in het leven die je normaal gesproken over het hoofd kan zien.

Zo leer je elke dag nieuwe positieve of leerzame geluksmomenten herkennen! Je programmeert je brein als het ware om steeds meer naar de positieve momenten te kijken in plaats van wat er niet zo goed ging die dag.

2. Eén ding tegelijkertijd

Je zit op de bank een film te kijken en tegelijkertijd scrol je door je Instagram feed en denk je aan alle taken die je morgen moet doen… Iedereen doet wel een vorm van multitasking en hoewel dit soms moeilijk te vermijden is, is het aan te raden om je focus op één ding tegelijkertijd te leggen.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat het juist moeilijker is om je te concentreren, je emoties te reguleren en belangrijke informatie te onthouden als je met meerdere dingen tegelijkertijd bezig bent. Natuurlijk hoef je niet je muziek uit te zetten tijdens het autorijden, maar het kan geen kwaad om zo nu en dan op één ding te focussen.

3. Leg je telefoon weg

We maken ons allemaal schuldig aan eindeloos scrollen door onze social media feeds. Hoewel je het gevoel hebt dat je verbonden bent met de wereld, helpt het je niet om in het moment te leven. Daarnaast is je telefoon vaak een afleiding voor andere taken. Hoe vaak check jij je telefoon als je aan het werk bent of aan het eten bent?

Maar vooral als je met andere mensen bent, is het belangrijk dat je je focust op hen en niet op je telefoon.

4. Ademhalingsoefeningen

Bewust ademhalen heeft een positief effect op zowel je fysieke als mentale gezondheid en kan een goede manier zijn om je emoties beter te regulieren. Ademhaling is om die reden ook een belangrijk onderdeel van meditatie en yoga, doordat je bewust tijdens bepaalde bewegingen met je ademhaling bezig bent. Je focust je op hoe je in- en uitademt en hoe je lichaam hierop reageert. Tegenwoordig heb je vele apps die je helpen met ademhalingsoefeningen, zoals Headspace.

Naughty & Nice Adventskalender

Laat het vertrouwde achter je en ontdek nieuwe mogelijkheden achter elke deurtje van deze prachtige adventskalender. Of je nou solo of met je partner deze reis maakt, het zullen onvergetelijke momenten worden. Ontdek wat jou gelukkig maakt en creëer jouw intieme momenten zoals jij zelf wil. Of wordt samen een nóg sterker front en verdiep jullie connectie.

Wat kun je verwachten van de Naughty & Nice Adventskalender?

Dit jaar is de kalender gevuld met 8 seksspeeltjes, 5 soft bondage producten, 5 drogisterij producten, 3 accessoires en 3 wellness en massage producten. Alle producten zijn beginnersvriendelijk en er zit voor ieder wat wils in!

Waarom de Naughty & Nice Adventskalender?

Je verrast jezelf of elkaar 24 dagen lang én het verrijkt je seksleven. Elke dag kun je even alles aan de kant leggen en een doosje openen met een product die je misschien normaal niet zou kopen. Een wereld gaat voor je open terwijl jij keer op keer de tijd neemt om in het moment te leven met deze kalender.

Naast dat je jezelf beter leert kennen, kan de band tussen jou en je partner (als je een bedpartner hebt) versterkt worden. Niet alleen maken jullie tijd voor elkaar vrij, praten over verlangens en wensen wordt mogelijk makkelijker met elk vakje dat wordt geopend en de ontdekkingen die jullie doen.

Al met al kun je elke dag even al je gedachten, to-do-lijstjes en andere zorgen aan de kant leggen om je compleet te focussen op sensualiteit, zelfliefde en zelfontdekking. Zo ontdek jij jouw innerlijke godin in no time ❤

 

Hoe ontdek jij je innerlijke godin?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.