Review: Satisfyer Curvy 1+

review

Ilona van Ilonatesthet probeert regelmatig nieuwe love toys uit. Deze keer testte zij de Satisfyer Curvy 1+. Dit is een clitoris vibrator van Satisfyer die je ook nog eens kunt koppelen aan een speciale app. Ben jij benieuwd naar haar eerlijke mening over dit seksspeeltje? Je komt er achter in deze review.

Specificaties van de Satisfyer Curvy 1+

Materiaal: Siliconen en ABS plastic

Oplaadbaar: ja, met een USB kabel

Vibraties:

  • 11 luchtdrukstandjes
  • 10 vibratiestandjes
  • Via de app nog superveel mogelijkheden

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 49,99

Eerste indruk van de Satisfyer Curvy 1+

De Satisfyer Curvy 1+ heeft een mooie bordeaux-achtige kleur en heeft een beetje de vorm van een halve banaan. Het tuitje van de luchtdrukvibrator is best wel groot. Dit is denk ik bewust gedaan omdat de Satisfyer Curvy 1+ ook een vibratiefunctie heeft. Aan de binnenkant van het tuitje zitten ribbeltjes. Waarom dat is gedaan weet ik niet. Ik heb het met het testen niet kunnen ontdekken wat voor functie deze zouden moeten hebben. Wat ik ook fijn vind aan deze luchtdrukvibrator is dat het tuitje best diep is. Hierdoor blijft deze niet vacuüm zitten aan je clitoris. Het nadeel van het tuitje is dat deze er niet af kan en het dus wat lastiger is met schoonmaken.

De verpakking van de Satisfyer Curvy 1+

De verpakkingen van laatste lijn Satisfyer toys hebben allemaal deze vrolijk kleurende verpakking met de kenmerkende roze en blauwe kleuren. Het fijne van deze verpakking is dat je door het doorzichtige venster je toy al ziet zodra je de verpakking open maakt. Verder heeft deze verpakking van de Satisfyer Curvy 1+ een hygiënische afscheurstrip. Daardoor weet je dat de toy nieuw is.

Onder in de doos vind je de Satisfyer Curvy 1+, het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Deze zit in een plastic verpakking.

De Satisfyer Curvy 1+ heeft drie knopjes. In het midden zit de aan/uit knop. Met deze knop kun je ook de luchtdruk snelheid omhoog zetten. Verder heeft de luchtdrukvibrator een knopje om de luchtdruk snelheid naar beneden aan te passen en een knopje voor de vibratiefunctie.

De test van de Satisfyer Curvy 1+

Ik heb de Satisfyer Curvy 1+ eerst getest zonder de app erbij te gebruiken. De knopjes van deze luchtdrukvibrator zijn niet heel erg goed voelbaar als je hem vasthoud, dus het is even vogelen om alles aan te krijgen. Dat is niet heel handig. De vibratiefunctie moet je apart aanzetten en heeft dus 10 verschillende standjes (zonder gebruik van de app). Toen alles eenmaal allemaal werkte dacht ik: wauw, wat voelt dit heerlijk!

Ik hou van luchtdrukspeeltjes. Deze scoren over het algemeen eigenlijk altijd goed bij mij. Ik had er nog nooit een gehad die tevens gecombineerd kon worden met vibraties. Wat een top combinatie is dat bij de Satisfyer Curvy 1+! De hele fijne diepe luchtdrukstimulatie en gecombineerd met de vibraties was bij mij heel snel een hoogtepunt. Dit gedeelte van de test was voor mij dus echt al super geslaagd.

De test met de Satisfyer Connect app

De app die je met de Satisfyer Curvy 1+ kunt gebruiken heet de Satisfyer Connect. Deze kun je downloaden in de Google Play store en in de Apple store. Het maken van de connectie met de Satisfyer Curvy 1+ ging echt heel eenvoudig. De app werkt ook heel makkelijk en is logisch opgebouwd. Ik heb tijdens het testen geen een keer ervaren dat de connectie weg viel, dus dat is echt top! Wat ook top is, is dat je in de app kunt zien voor hoeveel procent de Satisfyer Curvy 1+ nog is opgeladen.

Wat echt mega leuk is, is dat je in de app ook patronen kunt gebruiken voor de luchtdrukstimulatie en dus niet alleen voor de vibratie functie. Dit heeft Satisfyer heel goed gedaan. Dikke pluspunten!

Wat ik heel fijn vind is dat je telkens een soort verrassingseffect hebt door de patronen voor de luchtdrukstimulatie te veranderen. Dat gevoel heb je ook wanneer je voor de allereerste keer een luchtdrukstimulator gebruikt en je niet weet wat je kan verwachten. Dat heerlijke wow-effect.

Het leuke is natuurlijk ook dat je de luchtdrukstimulatie en de vibratiepatronen los van elkaar kunt bedienen. Zo kun je zelf kiezen wat voor jou het lekkerste is. Ik maak over het algemeen niet vaak gebruik van verschillende vibratiepatronen met een vibrator, maar met de Satisfyer Curvy 1+ is dat echt wel heel erg lekker. Deze combinatie van luchtdruk en vibraties zijn zo fijn. Dit kan je zelf doen met de live controle functie.

Er staan in de Satisfyer Connect app ook patronen van anderen, maar deze heb ik zelf niet uitgeprobeerd. Wat ik wel heb gedaan is de Satisfyer Curvy 1+ laten reageren op de muziek van mijn telefoon. Dan heb je dus de patronen op de beat van de muziek. Heel grappig om te doen, maar ik geef toch liever de voorkeur aan dat ik het zelf kan bepalen.

Je kunt de Satisfyer app ook connecten met je partner (of door iemand anders als je dat wilt). Deze functie heb ik niet getest omdat ik geen partner heb en het ook niet aan vrienden wilde vragen om mijn luchtdrukvibrator te besturen, haha.

Conclusie over de Satisfyer Curvy 1+

Zou ik de Satisfyer Curvy 1+ aanraden? Jazeker! Echt een geweldige sextoy voor een betaalbare prijs. De luchtdruk van deze toy is echt super goed en de combinatie van luchtdruk en vibratie is echt heerlijk. De Connect app is ook echt briljant. De app werkt perfect en je kunt je favoriete patronen opslaan. Zo hoef je het een volgende keer niet opnieuw uit te vogelen.

Wil je meer reviews lezen van Ilona?

Elke maand probeert Ilona weer nieuwe sextoys uit voor haar blog Ilonatesthet. Vind je het leuk om meer van haar te lezen of ben je gewoon benieuwd naar haar mening over andere toys? Lees ook eens haar andere reviews:

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.