Tijgerpunten: hoe wild is jouw seksleven?

tijgerpunten

Eerder kon je op CLD Magazine al lezen over pandapunten, maar heb je ook al eens van tijgerpunten gehoord? Tijgerpunten zijn de tegenhanger van pandapunten. In dit artikel vertellen we je alles over wat tijgerpunten zijn en hoe je deze kunt berekenen.

Wat zijn tijgerpunten?

Zoals pandapunten zijn vernoemd naar panda’s, zijn tijgerpunten vernoemd naar tijgers; sterke, wilde en ongeremde roofdieren. Terwijl panda’s zelden seks hebben, paren tijgers er juist op los. Je zou tijgerpunten kunnen zien als een indicatie van hoe spannend en avontuurlijk je seksleven is; hoe meer punten je hebt, des te wilder je bent!

Wist je dat… tijgers soms wel 5 keer per uur seks hebben? Daar kunnen de meeste mensen niet aan tippen.

Hoe kan ik mijn tijgerpunten berekenen?

De berekening van pandapunten is vrij simpel; kortgezegd hoef je alleen maar na te gaan hoe lang geleden het is sinds je voor het laatst seks gehad hebt. Het berekenen van tijgerpunten zit echter wat moeilijker in elkaar.

Welke locaties tellen mee?

Allereerst worden je punten bepaald door het aantal locaties waar jij seks hebt gehad. Hierbij tellen spannende plekken in huis (douche, keukentafel of aanrecht), in de natuur (bos, strand en park), openbare ruimtes (bioscoop, bibliotheek en sportschool) en zelfs vervoermiddelen (auto, boot en vliegtuig) allemaal mee.

Welke personen tellen mee?

Naast locaties worden ook de personen waarmee jij seks hebt gehad meegenomen in de berekening van je punten. Misschien heb je weleens seks gehad met iemand uit je werkomgeving, een familielid van je beste vriend, of heb je zelfs een intieme ervaring gehad met een beroemdheid of professioneel model.

Op welke manieren heb je seks gehad?

Last but not least scoor je bij het berekenen van de punten ook voor de manieren waarop je seks hebt gehad. Maak je gebruik van love toys tijdens het vrijen? Doe je weleens aan BDSM? Welke standjes heb jij al eens geprobeerd? En heb je ooit seks gehad met meerdere mensen tegelijk?

Nog een tip…

Vind je het nou lastig om je tijgerpunten te berekenen, dan kun je ook een tijgerpunten test invullen! Dat maakt het proces een stuk eenvoudiger. En of je nu al veel punten hebt verzameld of niet, het invullen van zo’n formulier zal je een hoop nieuwe inspiratie geven.

Het gemiddelde aantal tijgerpunten dat mensen scoren ligt rond de 21, maar dit varieert afhankelijk van leeftijd en geslacht. Til er hoe dan ook niet te zwaar aan! Het gaat er natuurlijk om dat jij gelukkig bent met je seksleven.

 

Hoeveel tijgerpunten heb jij gescoord? Laat een reactie achter!

Respond or ask a question

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.