Pandapunten: hoe werkt dat ook alweer?

pandapunten

Misschien heb je er al weleens van gehoord: pandapunten. Wat zijn dat ook alweer? En wat zijn tijgerpunten dan? We leggen je alles uit over het sparen van pandapunten en hoe je jouw pandapunten kunt berekenen!

Wat zijn pandapunten?

Tijd voor een korte trip down memory lane. Pandapunten bestaan namelijk al een tijdje. In 2012 werd het woord ‘pandapunten’ zelfs uitgeroepen tot woord van het jaar!

Pandapunten geven aan hoe lang geleden het is dat iemand seks heeft gehad. De oorsprong van pandapunten is inderdaad gerelateerd aan de panda. Het seksleven van panda’s staat namelijk op een behoorlijk laag pitje. Dit draagt er helaas ook aan bij dat deze schattige diersoort met uitsterven bedreigd wordt.

Wist je dat… vrouwtjespanda’s slechts 3 dagen van het jaar vruchtbaar zijn? Da’s ook niet heel motiverend.

Hoe kan ik mijn pandapunten berekenen?

Gelukkig is het berekenen van je pandapunten heel simpel. Ga allereerst na wanneer je voor het laatst seks met iemand hebt gehad. Daarbij mag je vingerwerk, handwerk en orale seks meerekenen, maar zomaar een potje zoenen niet. Het gebruik van love toys telt natuurlijk wel weer mee.

Ben je student?

Indien je nog studeert, dan krijg je voor elke week die je geen seks hebt gehad één punt. Echter, ben je geen student (meer), dan wordt er in de berekening van de punten vanuit gegaan dat je een iets rustiger seksleven hebt. In dat geval hoef je slechts voor elke maand die je geen seks hebt gehad één punt te tellen en zullen jouw pandapunten dus een stuk minder snel oplopen.

Ben je nog maagd?

Heb je nooit seks gehad, dan gaan pandapunten voor jou nog niet op. Maak je daar vooral geen zorgen om. Jouw moment komt nog wel!

Nog een tip…

Heb je nou moeite om je pandapunten te berekenen, dan kun je ook een pandapunten test invullen. Zo wordt het een stuk eenvoudiger. Dat gezegd hebbende, neem de resultaten vooral niet te serieus, want waar het om draait is dat jij tevreden bent over je seksleven!

Hoe zit het met tijgerpunten?

Nu kennen we de pandapunten, maar tijgerpunten zijn weer iets heel anders! Het seksleven van een tijger is namelijk een stuk drukker. Tijgers zijn echte roofdieren die maar al te graag paren. De naam geeft het eigenlijk al een beetje weg; tijgerpunten duiden aan hoe wild iemands seksleven is.

Tijgerpunten berekenen is iets ingewikkelder. Factoren als je geslacht, leeftijd, aantal bedpartners, verschillende locaties, variatie in standjes, et cetera wegen hier allemaal in mee. Check daarvoor het volgende artikel.

 

Hoeveel pandapunten heb jij verzameld? Laat een reactie achter!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.