How to style: New Year’s Eve editie πŸŽ†

how to style

Glitters, sexy kant en spetterend vuurwerk tijdens oud en nieuw? Say no more! Heb jij een feestje, ben je bij vrienden of familie, spendeer je O&N met je partner of lekker in je eentje dit jaar? Hoe jij het nieuwe jaar ingaat, is helemaal aan jou. Maar wat trek je aan tijdens de jaarwisseling? Met deze ‘How to style’ guide vind jij zo jouw outfit ✨

Body’s

Body’s zijn de perfecte lingerie items om jouw outfit een elegante, maar sexy twist geven. Ze laten net genoeg zien zonder daadwerkelijk iets weg te geven.

Match jouw favoriete body met een leren broek voor een feestje of met een pantalon voor een borrel met je familie en/of vrienden. Combineer het met een blazer en jij bent klaar om het nieuwe jaar in te gaan!

 

Kimono’s en slip dresses

Wat wordt geadverteerd als iets wat je aantrekt voor een self-care avondje thuis, kan ook anders! Een kimono of een slip dress zijn ideaal om jouw outfit voor de jaarwisseling een unieke, elegante touch te geven.

Draag bijvoorbeeld een slip dress met een lange, warme trenchcoat, een panty en boots. Is het kledingstuk voor jou bijvoorbeeld iets te doorschijnend? Draag een kanten lingerie setje eronder of maak gebruik van tepelstickers.

 

kimono

Catsuits

Ga voor extra glamour met deze catsuit met glittersteentjes. Combineer het met een simpele zwarte bh of tepelstickers, een jasje en een rokje om jou te laten stralen, zonder tΓ© veel weg te geven πŸ˜‰

Lingerie setjes

Heb je al lingerie setjes in je kast liggen die de wereld eigenlijk wel een keer mag bewonderen? Niks geeft je zo’n zelfvertrouwen-boost als het dragen van een matchend lingerie setje. Als de top van het setje zich daarvoor leent en jij je daar comfortabel bij voelt, combineer het dan met je baggy jeans of pantalon en blouse voor een elegante, maar casual look.

Tip! Wil je meer outfit inspiratie opdoen met sexy lingerie? Check dan ook onze Instagram en TikTok accounts.

Als je de randjes meer wilt opzoeken, kies dan bijvoorbeeld voor een harnas, zoals het item hieronder. Combineer deze met een doorschijnende of witte blouse, je favoriete rokje of jeans en laat zien we de touwtjes in handen heeft in 2024.

 

 

Heb jij al een outfit voor oud & nieuw? Deel jouw inspiratie in de comments! πŸŽ‰

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.