Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • Christine le Duc

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 10:00 tot 21:00 uur

  Wat is SM & Bondage

  SM & Bondage is een unieke vorm van intimiteit waarbij jij en je partner kunnen ontsnappen aan het dagelijkse leven. Er zijn vele mogelijkheden van seksuele activiteiten en fantasieën waaronder, bondage, discipline, dominantie, sadisme en masochisme. Er zijn milde en intense vormen van activiteiten.

  Mensen die geïnteresseerd zijn in SM & Bondage zijn wellicht nieuwsgierig naar het ontdekken van de dynamiek van machtsuitwisseling, rollenspelscenario's of het verkennen van de fysieke sensaties van bondage of impactspel. Het is cruciaal dat de activiteiten op een veilige manier worden uitgevoerd. Beide betrokken partijen moet zich comfortabel voelen. Communiceer met elkaar en geef grenzen en verwachtingen aan. Zo kunnen jullie beide optimaal genieten van de ervaring.

  Het is ook van groot belang op de juiste uitrusting en attributen te gebruiken. Zo voorkom je letsel en maak je het comfortabel.

  Hoewel BDSM verschillende aspecten heeft, hebben deze onderling vaak veel connecties. Een persoon die BDSM beoefent, hoeft echter niet direct aan alle disciplines deel te nemen.

  Hieronder lichten we de verschillende disciplines van SM & Bondage kort toe:

  Bondage & Discipline (B & D)

  Binnen deze wereld is bondage een seksuele activteit waarbij fysieke beperkingen worden opgelegd om de andere persoon te controleren en domineren. Het doel is een consensuele uitwisseling van macht tot stand te brengen tussen de vastgebonden en dominante partner. Voor het vastbinden kunnen diverse attributen worden gebruikt zoals, touw of hand- en enkelboeien. Onder beginners zijn deze bonten handboeien erg populair! Er kan ook een blinddoek worden gebruikt om sensaties te versterken.

  Discipline is een onderdeel waarbij de dominante partner de ander corrigeert door middel van straffen. Dit straffen kan op verschillende manieren zoals, spanking, knijpen of andere wijzen van pijnigen. De dominante partner kan proberen gedragsverandering aan te brengen of de onderdanige straffen voor slecht gedrag.

  Bij beide disciplines is het essentieel dat alle activiteiten worden uitgevoerd met wederzijdse goedkeuring. Wees je bewust van de fysieke en emotionele grenzen van je partner.

  Dominantie & Submissie (D & S)

  Dominantie en onderwerping (DS) heeft te maken met een machtsspel tussen partners, waarbij de ene partner controle uitoefent over de ander. Voor sommigen kan het opwindend zijn om controle te hebben over een persoon, terwijl een ander het juist als spannend en opwindend kan ervaren om de controle uit handen te geven. Vaak heeft beoefenaars van DS een vaste rol in de seksuele relatie (dominant of onderdanig), echter staat deze rol niet altijd vast. Het regelmatig wisselen van deze rollen heet 'switch'.

  Het is van belang op te weten dat DS niet seksueel van aard hoeft te zijn, hoewel het dat wel kan zijn. Het kan activiteiten omvatten zoals dienstbaarheid, vernedering of gebondenheid, maar ook meer subtiele activiteiten zoals verbaal rollenspel of plagen.

  Sadisme & Masochisme (S & M)

  SM, oftewel sadisme en masochisme, verwijst naar het toebrengen van pijn of vernedering voor seksueel genot, waarbij masochisme het tegenovergestelde is en het genot uit het ontvangen van pijn of vernedering haalt.

  Als beginners in SM zijn populaire speeltjes bijvoorbeeld tepelklemmen, kietelaars, zweepjes en floggers. Deze speeltjes zijn speciaal ontworpen om sensaties op de huid te creëren zonder het lichaam te beschadigen. Floggers zijn meestal gemaakt van leer of suède en bestaan uit meerdere stroken waardoor de impact over een groter oppervlak wordt verdeeld. Bekijk deze populaire flogger van Fifty Shades Of Grey eens.

  Crops of bullwhips zijn daarentegen een stuk langer, waardoor deze zweepjes een grotere zwiep maken en de impact van de zweep veel harder en dieper binnenkomt op het lichaam. Pinwheels zijn speeltjes met kleine spikes waarmee je over iemands lichaam kunt rollen. Ze kunnen zorgen voor een prikkelend gevoel, maar veroorzaken geen schade en pijn.

  Meer weten over SM & Bondage

  Wil jij als beginner starten met SM & Bondage? Hier een handige stappenplan! Lees het rustig door en maak kennis met de verschillende disciplines. Om je verder te helpen hebben we een selectie gemaakt met SM & Bondage speeltjes die je als beginner goed kunt gebruiken.