Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • Christine le Duc
  Profiteer van 2+1 op geselecteerde lingerie
  met code 3voor2
  Profiteer van 2+1 op geselecteerde lingerie
  met code 3voor2

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  De beste producten voor SM & Bondage beginners

  Op deze pagian vertellen we je graag over geschikte SM & Bondage producten voor beginners. Dit zijn producten waarmee je makkelijk kan instappen in de spannende SM & Bondage wereld.

   
  1. Boeien
  2. Ticklers
  3. Maskers
  4. Zweepjes
  5. Tepelklemmen

  #1

  Boeien

  Boeien zijn een toegankelijk product op het gebied van SM, of je nou beginner of expert bent. Boeien kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt tijdnes het voorspel. Ze zijn op veel verschillende manieren te gebruiken en zijn ook makkelijk in gebruik.

  De dominante partner kan de onderdanige bijvoorbeeld vastzetten aan het bed, vooral als jullie een bed hebben met spijlen. Je kan er ook voor kiezen om iemand te laten knielen en daarbij lichaamdelen aan elkaar vastmaken. Zodra je het vast- en losmaken van de boeien onder de knie hebt kan je samen verder experimenteren. Vervolg stappen zijn bijvoorbeeld andere boeien, zoals dijboeien, hangboeien, enkelboeien of speciale bedboeien. Wil je samen nog verder gaan in het experimenteren? Dan kan je kiezen voor bondage.

  #2

  Ticklers

  Vaak wordt SM & Bondage geasscocieerd met heftige seksuele activiteiten, dit kan intimiderend zijn voor beginners in deze wereld. Maar er is ook lichte en speelse kant van SM & Bondage die door veel mensen wordt vergeten; kietelen! Kietelen kan heel opwindend zijn. Je kan op een kinky wijze jezelf ontdekken, zonder je overweldigd te voelen. Een goede tickler om mee te beginnen is deze kleine tickler van de EasyToys Fetish Collection.

  Een tickler is een speeltje dat is gemaakt om je zintuigen te prikkelen en om op speelse wijze te plagen. Het zorgt voor zachte stimulatie, wat zelfs tot een intens gevoel kan leiden. Het spelen met een tickler kan variëren van licht plagen tot het creeëren van intense sensaties. Een tickler wordt vaak gebruikt op de gevoelige delen van het lichaam, zoals de voeten, de rug en de dijen.

  #3

  SM-maskers

  SM-maskers zijn grofweg te verdelen in twee categoriën; de basic maskers en maskers die gebruikt worden voor Animal Play of rollenspellen. De basic maskers zijn functioneel en zouden in principe ook kunnen worden gebruikt als slaapmakser. De overige maskers kunnen bijvoorbeeld de vorm hebben van een dierenhoofd. Een masker wordt gebruikt om je zicht weg te nemen, waardoor je andere zintuigen een stuk gevoeliger worden. Iedere aanraking wordt extra gevoelig.

   Een masker wordt vaak gebruikt in combinatie met andere speeltjes. Neem bijvoorbeeld een paar boeien, een tickler of een zweepje. Meestal zijn deze SM & Bondage speeltjes gecombineerd verkrijgbaar in een beginnerset. Een erg populaire beginnerset is de Secret Pleasure Chest.


  #4

  Zweepjes

  Zweepjes zijn geschikt voor zowel begeinners als ervaren gebruikers op het gebied van SM. Een zweep kan op verschillende manieren worden gebruikt. De dominante partner kan de onderdanige bijvoorbeeld lichtjes of juist wat harder slaan. Het product kan ook worden gebruikt om de onderdanige de bevelen.

  Het is belangrijk om rustig op te bouwen bij het experimenteren met een zweepje. Ontdek rustig de verschillende intensiteiten en technieken. Naarmate je meer ervaring krijgt kan je andere soorten zweepjes testen. Zo kun je kiezen voor floggers, paddles of bullwhips.

  #5

  Tepelklemmen

  Tepelklemmen kunnen worden grbuikt om een fijne prikkel aan de tepels te geven, maar ze kunnen ook juist worden gebruikt om pijnprikkels te stimuleren. Er zijn veel verschillende soorten en maten van tepelklemmen, hierdoor heb je de mogelijkheid op te experimenteren met verschillende intensiteiten. Ontdek wat voor prettig voelt.

  Het is belangrijk om te bepalen welk type tepelklem het beste bij je past, of je nu op zoek bent naar een zachte kneep of iets intensiever.

   

  #meer

  Wil je meer weten over SM & Bondage?

  SM& Bondage is een term waar meerdere discipplines onder vallen. Wil je meer weten over de verschillende disciplines? Wij leggen het uit op deze pagina.

  Het is van groot belang om te onthouden dat SM & Bondage afgestemd moet zijn op wensen, grenzen en verlangens. Communicatie is cruciaal. Wij hebben een stappenplan opgesteld waarmee jij en je partner rustig kunnen opbouwen in de SM & Bondage wereld.