Voor 23:30 besteld, morgen in huis
  • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Christine le Duc
    • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
    • Discreet verpakt en bezorgd
    De Kim Feenstra x Christine collectie  ● 
    Shop nu
    De Kim Feenstra x Christine collectie  ● 
    Shop nu

    Heb je vragen?
    We helpen je graag!

    Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

    Body's BH's Nachtmode Lingerie setjes Toys voor Haar Lingerie setjes Sale Love Toys

    CHRISTINE'S FAVOURITES

    bekijk meer lingerie

    LAATST BEKEKEN


    Christine le Duc

    Welkom bij Christine le Duc

     

    Christine le Duc is een gevestigde Nederlandse retailer met een vrouwvriendelijke focus, opgericht in 1968. Met meer dan een halve eeuw ervaring zijn we een vertrouwde naam in de wereld van zelfexpressie en intimiteit. Of je nu op zoek bent naar verfijnde lingerie of naar love toys die je alleen of samen met je partner kunt verkennen, Christine le Duc biedt een uitgebreide collectie om aan je wensen te voldoen. Naast lingerie hebben we ook een assortiment van drogisterijproducten zoals condooms, glijmiddel, en toy cleaner, evenals modieuze kleding en andere accessoires.

    Exclusieve merken voor vrouwen

     

    Zoek je naar iets speciaals om je garderobe aan te vullen? Christine le Duc is je one-stop-shop voor alles dat elegantie en comfort combineert, inclusief spannende lingerie die elke outfit compleet maakt. Ontdek de tijdloze charme van onze eigen Christine le Duc lingerie of de avontuurlijke designs van Ann Summers. Wil je de ervaring naar een hoger niveau tillen? Vergeet dan niet de hoogwaardige love toys van merken als Womanizer, Satisfyer en de populaire Satisfyer Pro 2. Deze speeltjes zijn geliefd bij vrouwen over de hele wereld en kunnen een nieuwe dimensie aan je intieme momenten toevoegen—perfect te combineren met onze spannende lingerie.

    De diversiteit en breedte van ons assortiment zorgt ervoor dat iedereen iets kan vinden dat aansluit bij persoonlijke wensen en fantasieën. Of je nu zoekt naar betaalbare, kwalitatieve en spannende lingerie voor dagelijks gebruik of voor die speciale avond, tot meer extravagante fashion items en sfeervolle woonaccessoires.

    Sensuele body's en spannende lingerie

     

    Ontketen je innerlijke godin en voel je zelfverzekerd en verleidelijk met een prachtige body uit de collectie van Christine le Duc, of maak een keuze uit onze reeks van spannende lingerie. Ons aanbod is divers en biedt een scala aan sensuele body's, perfect voor elke gelegenheid en stemming. Of je nu kiest voor de elegantie van de Bodyset Renee, de gedurfde flair van de Wetlook Body Gianna, of de romantische finesse van de Kanten Body Ella, bij ons vind je het perfecte stuk om je meest verleidelijke zelf te zijn.

    Stijlvolle en spannende nachtmode

     

    De nachtmode van Christine le Duc is met zorg ontworpen om niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst comfortabel te zijn. Maar laten we niet vergeten dat comfort en esthetiek perfect samengaan met spannende lingerie. Ons veelzijdige aanbod omvat een reeks aan stijlvolle en spannende opties zoals elegante kimono's, charmante jurkjes en sfeervolle babydolls. Deze zijn beschikbaar in diverse materialen, waaronder verleidelijke kant en luxueuze zijde, om aan elke persoonlijke voorkeur te voldoen. Of je nu op zoek bent naar iets ontspannends voor een gezellige avond thuis, of iets meer verleidelijks en spannends voor een bijzondere gelegenheid, Christine le Duc heeft het perfecte kledingstuk voor jou om zowel een comfortabele als een onvergetelijk verleidelijke nacht te ervaren.

    Drogisterijproducten voor jouw welzijn

     

    Zorg voor jezelf en je partner met het uitgebreide assortiment wellness- en gezondheidsproducten in de drogisterij-categorie van Christine le Duc. Of je nu een romantische avond voor de boeg hebt en wilt genieten van onze verfijnde massage oliën en sfeervolle massage kaarsen, of op zoek bent naar hoogwaardige glijmiddelen en betrouwbare condooms van topmerken als Durex, bij ons vind je alle essentials die bijdragen aan een intieme en zorgeloze beleving.

    Het perfecte cadeau

     

    Lingerie en Love Toys zijn niet alleen heerlijke traktaties voor jezelf, maar ook betekenisvolle geschenken voor je partner of een goede vriend(in). Bij Christine le Duc beschikken we over een zorgvuldig samengesteld assortiment dat perfect is voor mannen, vrouwen en koppels. Of je nu iets zoekt voor Valentijnsdag, een verjaardag, of gewoon om je geliefde spontaan te verrassen, met onze collectie maak je elk moment extra bijzonder en memorabel.