Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Christine le Duc
  • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  20% korting op alle lingerie setjes
  Shop nu
  20% korting op alle lingerie setjes
  Shop nu

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

  All I need...

  De feestdagen komen er weer aan dus dat betekent: time to celebrate!

  Dit jaar vieren wij het grootser dan ooit. We vieren niet alleen de feestdagen, we vieren ook ons zelf. Want dat verdienen we. Dat verdien jij! Dus versier niet alleen de kerstboom, maar ook jezelf. En alle tijd en aandacht die je aan het kerstdiner geeft? Geef dat ook eens aan jezelf.

  Deze feestdagen mag jij stralen, want elke vrouw heeft een sexy kant. Soms duidelijk aanwezig en dominant, soms ergens heel ver weg verstopt. Maar geloof ons, die sexy kant zit echt in jou en verdient het om gezien te worden! Alles wat je nodig hebt om deze verleidelijke kant van jou naar boven te brengen is een goede dosis zelfvertrouwen én een supersexy setje!

  Meer dan een stukje stof

  Lingerie is meer dan een klein stukje stof, het staat voor iets veel groters.. Door jezelf namelijk mooie lingerie te gunnen, laat jij zien hoe veel jij je lichaam waardeert, dat je jezelf wat moois gunt en dat jij het verdient om te stralen. De juiste lingerie geeft de energie en het zelfvertrouwen om te doen wat jij wil en om te stralen als de meest heldere ster.

  Dus laat het deze feestdagen niet alleen om anderen draaien. Dit is jouw moment om te shinen. Wat wil jij hebben? Hoe wil jij het doen? Wees een beetje brutaal en durf aan te geven wat jij nodig hebt en waar jij naar verlangt.

  Onthul je meest sexy zelf in stralende, feestelijke lingeriesetjes en zorg dat het overal waar jij komt een feestje is! Ontwaak je sexy kant, kijk jezelf aan in de spiegel en durf te zeggen: All I need…
  All I need...