Winkelmandje
Uw filters

Christine le Duc workshops

In deze workshop ontdek je hoe je jouw man kunt verwennen met het échte handwerk. Er zijn verschillende technieken die duidelijk gedemonstreerd worden, zoals bijvoorbeeld de dennenboom, de citruspers en het melkmeisje.In deze masterclass leer je jouw partner beter verwennen. Elke deelneemster oefent op een dildo en na afloop ontvang je een goedgevulde goodiebag.

Deze workshop duurt ongeveer anderhalf uur en kost €25,- pp.

Schrijf je nu in via: leducathome@christineleduc.nl

Ontdek tijdens deze workshop jouw innerlijke godin en maak kennis met de wereld van stoute en pikante fantasieën, spanning en kinky fun. Deze workshop kan georganiseerd worden voor ladies only of voor jou en je eigen Mr. Grey. Geef je relatie een nieuwe boost en ontdek 50 nieuwe manieren om je partner te verwennen.

Deze workshop duurt ongeveer anderhalf uur en kost €25,- pp. Kom je met je partner samen dan betaal je €40,- voor 2 personen.

Schrijf je nu in via: leducathome@christineleduc.nl

Laat je man sidderen van genot met deze workshop waarin jij verschillende blowjob technieken onder de knie krijgt. Je leert hoe je de controle neemt en bij welke technieken jij je het prettigst voelt.Je gaat de deur uit met en goed gevoel, een berg tips en hopelijk pijn in je kaken van het lachen.

De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en kost €25,- per persoon. Je kunt jezelf alleen of met een groep inschrijven. De workshop is ladies only!

Schrijf je nu in via: leducathome@christineleduc.nl