Voor 23:30 besteld, morgen in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • Christine le Duc

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  How to... Fleshlight onderhouden

  Wij helpen je graag op weg om het meeste uit je Fleshlight te halen! Een goede hygiëne en onderhoud zijn essentieel om optimaal te kunnen genieten van je speeltje. Op deze pagina delen we handige tips en adviezen voor het schoonmaken en onderhouden van je Fleshlight, zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.

  Stap 1: Haal de sleeve uit de behuizing

  Om je Fleshlight schoon te maken, moet je eerst de sleeve uit de behuizing halen. Dit is gemakkelijk te doen door de onderkant van de behuizing te draaien en de sleeve eruit te trekken. Leg de sleeve opzij en ga verder met het schoonmaken van de behuizing.

  Stap 2: Spoel de sleeve en behuizing schoon

  Nadat u de sleeve heeft verwijderd, kun je hem schoonmaken onder warm stromend water. Gebruik geen zeep of andere reinigingsmiddelen, aangezien dit de textuur en de levensduur van de sleeve kan aantasten. Als je de sleeve hebt verwijderd, is het ook belangrijk om de behuizing van de Fleshlight goed schoon te maken. Hier kunnen namelijk ook glijmiddel resten en andere viezigheid achterblijven.

  Je kunt ook een speciale toycleaner gebruiken om je Fleshlight nog grondiger schoon te maken. Dit is een handig hulpmiddel bij het schoonmaken van je Fleshlight, omdat het alle bacteriën op het speeltje kan doden en zo zorgt voor een grondige reiniging.

  Stap 3: Keer de sleeve binnenstebuiten en herhaal de vorige stap

  Om ervoor te zorgen dat uw Fleshlight grondig schoon is, moet je de sleeve omdraaien en hem binnenstebuiten spoelen. Herhaal de vorige stap en maak de binnenkant van de sleeve grondig schoon.

  Stap 4: Drogen Fleshlight

  Het is van groot belang dat je de Fleshlight sleeve volledig laat drogen voordat je hem weer opbergt. Als de sleeve namelijk nog vochtig is, kan dit leiden tot de groei van schimmels en bacteriën, wat de levensduur van het speeltje kan verkorten en kan leiden tot gezondheidsproblemen. Zorg er daarom voor dat je de sleeve na het reinigen goed afdroogt met een schone en droge doek en laat de sleeve vervolgens nog enkele uren aan de lucht drogen.

  Stap 5: Opbergen Fleshlight

  Wanneer je Fleshlight volledig droog is, kunt u hem weer in de behuizing stoppen en opbergen. Bewaar de Fleshlight op een koele, donkere plaats en zorg ervoor dat deze niet in aanraking komt met andere seksspeeltjes of andere voorwerpen die bacteriën kunnen overdragen.

  Stap 6 : Onderhoudspoeder aanbrengen (optioneel)

  Om de zachtheid en souplesse van het materiaal te behouden, kun je gebruik maken van Fleshlight Renewing Poeder. Dit speciale poeder is ontworpen om het realistische gevoel van de sleeve te behouden en het materiaal te beschermen. Door de sleeve na het reinigen licht in te poederen met dit speciale poeder, blijft deze zacht en soepel aanvoelen, net als nieuw.

  Meer weten over Fleshlight?

  Bij Christine le Duc hebben we niet alleen tips en adviezen over het schoonmaken en onderhouden van je Fleshlight speeltje, maar bieden we ook een uitgebreid overzicht van alle verkrijgbare Fleshlight uitvoeringen en een overzicht van alle bijbehorende add-ons.