Voor 23:30 besteld, morgen in huis
  • Je bestelling Gratis verzonden vanaf €55,-
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Christine le Duc
    • Je bestelling Gratis verzonden vanaf €55,-
    • Discreet verpakt en bezorgd
    SHOP BESTSELLERS
    bekijk de "Lady of the Mansion" bestseller collectie
    SHOP BESTSELLERS
    bekijk de "Lady of the Mansion" bestseller collectie

    Heb je vragen?
    We helpen je graag!

    Ontdek de verschillende add ons voor Fleshlight

    Fleshlight is één van de meest populaire merken op het gebied van seksspeeltjes voor mannen. Het bedrijf biedt niet alleen een groot aantal verschillende modellen van hun bekende speeltjes aan, maar heeft ook een aantal add-ons om het gebruik nog meer te verbeteren en verrijken. In dit artikel bespreken gaan we de verschillende accessoires voor je Fleshlight kort bij langs.

     

    Fleshlight Launchpad

    De Fleshlight Launchpad maakt het mogelijk om je Fleshlight te koppelen aan je iPad. Zo kun je bijvoorbeeld een spannende videocall aan gaan met je partner, waarbij je elkaar op afstand kunt bevredigen. Of kijk een ondeugend filmpje op je iPad en ga direct over tot actie met je Fleshlight. De Launchpad houdt je tablet op een comfortabele en gemakkelijk te bereiken positie, zodat je je volledig kunt concentreren op het genot van je seksspeeltje.

    Fleshlight Hang- and Stand Dry

    Met de Fleshlight Hang and Stand Dry kun je je Fleshlight gemakkelijk en hygiënisch opbergen. Dit handige accessoires hebben een uniek ontwerp dat zorgt voor een snelle en effectieve droging van je speeltje, zodat je het de volgende keer weer schoon en droog kunt gebruiken. Fleshlight Hang Dry is ontworpen om je speeltje hangend op te bergen en te laten drogen, terwijl de Fleshlight Stand Dry juist is gemaakt om je Fleshlight staand op te bergen en te laten drogen. Hierdoor heb je de keuze om het speeltje op te bergen op een manier die het beste bij jou past.

    Fleshlight Shower Mount

    De Fleshlight Shower Mount is een unieke add-on voor degenen die graag in de douche of badkamer spelen. Met dit handige bevestigingssysteem kun je je Fleshlight eenvoudig en stevig bevestigen aan de wand van je douche of badkamer. Hierdoor kun je nog meer genieten van je Fleshlight, omdat je nu beide handen vrij hebt om andere dingen te doen terwijl je speelt.

    Fleshlight Warmer

    De Fleshlight Warmer is een accessoire waarmee je je Fleshlight kunt verwarmen tot een comfortabele temperatuur. Het verwarmt tot een maximum van 37°C in minder dan 10 minuten, waardoor je snel kunt genieten van een realistische seksspeeltje-ervaring. Het idee achter de Fleshlight Warmer is om het gebruik van je seksspeeltje nog realistischer en comfortabeler te maken, door het speeltje op te warmen tot een temperatuur die lijkt op die van een echte lichaam.

    Renewing Powder

    Het onderhouden van je seksspeeltje is net zo belangrijk als het gebruiken ervan. Het Fleshlight Renewing Powder is ontwikkeld om je Fleshlight in topconditie te houden en om de levensduur te verlengen.

    Dit poeder zorgt ervoor dat je Fleshlight zacht en glad blijft, zodat je elke keer opnieuw kunt genieten van een realistische en comfortabele ervaring.

    Meer weten over Fleshlight?

    Bij Christine le Duc hebben we niet alleen een uitgebreid overzicht van alle verkrijgbare add-ons voor Fleshlight, maar bieden we ook een volledig overzicht van alle Fleshlight speeltjes die we aanbieden. Zo kun je bij ons terecht voor een breed scala aan Fleshlight producten, waaronder diverse sleeves met verschillende texturen, speciale Fleshlight Girls uitvoeringen en complete Fleshlight sets. Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan accessoires en onderhoudsproducten, zodat je jouw Fleshlight speeltje optimaal kunt onderhouden en ervan kunt blijven genieten.